Jeste, posaljes im poruku i poniste ti..oni to jedva docekaju, vise ce njima ostatbegipasha je napisao/la:Je li moguće poništiti isplatu sa wwina? XD

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jeste, posaljes im poruku i poniste ti..oni to jedva docekaju, vise ce njima ostatbegipasha je napisao/la:Je li moguće poništiti isplatu sa wwina? XD
GazijaKalesija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo bavarac bravo,GazijaKalesija je napisao/la:Halalite što nisam predložio, al' slabo predlažem ono u šta nisam koliko-toliko siguran, jer ne želim da iko baca pare zbog mene.
Hvala city
GazijaKalesija je napisao/la:Halalite što nisam predložio, al' slabo predlažem ono u šta nisam koliko-toliko siguran, jer ne želim da iko baca pare zbog mene.
Hvala city
De neka neko bilo šta predloži, kakve sam sreće danas/večeras ako ovo ostavim ovako fasovat' ću po pola koša sigurno..orbit je napisao/la:Popravit' će, ne sikiraj se.![]()
Kako da ovo branim?![]()
![]()
kontriraj Bryanta, iako je star ako on ne povuce nema nista od Lakersa, Deng bi trebao proci nema Wade ni veceras.orbit je napisao/la:De neka neko bilo šta predloži, kakve sam sreće danas/večeras ako ovo ostavim ovako fasovat' ću po pola koša sigurno..orbit je napisao/la:Popravit' će, ne sikiraj se.![]()
Kako da ovo branim?![]()
![]()
![]()
imas u gornjem desnom cosku to da promjenis iz fractional u decimaldiplomatija je napisao/la:Moze li mi neko pomoci kako da mi na bet365 kvote bude normalne a ne ono 12/1, 6/2 i tako, ajd molim vas
Aha ok hvalaOtelo je napisao/la:Nisi jer je + - 53.5, 54 je over, 53 under
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.