Safet Sušić - Pape

Ziko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ziko » 16 nov 2014, 23:18

Amarkony je napisao/la:Čak i ako ode, otići će kao najbolji bh. selektor svih vremena. :bih:

A onda ćemo vidjeti hoće li neko drugi uspjeti da se plasira na neko veliko takmičenje ikad...
Sva zasluga za dobre igre i odlazak na SP u Brazilu pripada isključivo igračima,a ne Papetu...... :guz: :guz: :guz:

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 16 nov 2014, 23:19

Ostani Pape još Andoru da uzmem pare na kladzi večeras me yebaše kadionica staviše samo 2,6 na Izrael.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 nov 2014, 23:19

Iako nas je odveo na svijetsko ostat će upamćen kao najveći telac od svih selektora pa i od legendarnog Bake.
Samo mi je žao onih levata što su ga branili, sad će pojest muda sami sebi koji su levati ispali.
A Pape neće sam dati otkaz već čeka da mu ga uruče kako bi dobio obećane plate.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 nov 2014, 23:20

Amarkony je napisao/la:Čak i ako ode, otići će kao najbolji bh. selektor svih vremena. :bih:

A onda ćemo vidjeti hoće li neko drugi uspjeti da se plasira na neko veliko takmičenje ikad...
Dobar covjek najvjerovatnije doduse malo naivan.
Plan A mu je bio jako dobar sve do Nigerije i dok nije poceo da pravi velike igracke promjene.
Igracka legenda i to velika ako ne i najveca.
Samo nazalost nedovoljno iskusan u nekim momentima kao naprimjer ova danasnja igra bez napadaca ili protiv Nigerije. Mada ovo danas je bio jos veci kiks odnosno neiskustvo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 nov 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2014, 23:20

A na čemu mu zahvaljujete? Sve dobro što se desilo u reprezentaciji desilo se uprkos a ne zahvaljujući dotičnom čobaninu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 nov 2014, 23:20

slika

:tokralju:

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 16 nov 2014, 23:21

Ma Safet promasaj ko trener ko takticar davno sam govorio svaka cast za fudbalsku karijeru al trenersku moze macko o rep ... Ako ima obraza dace sam otkaz i povuci se
Najgore i kad dodze novi nece nasvizvuc iz govana u koje nas ke doticni uvalio #SusicOut

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal All The Way !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 nov 2014, 23:21

merdanovic je napisao/la:Svi problemi oko reprezentacije(ne znam da li je to neko pisao),kako je vodi Sušić kreću onog trenutka kad je Sven Tin ušao u igru protiv Egipta umjesto Muratovića.Taj igrač u to vrijeme nije bio kalibar za reprezentaciju,a i slijepac vidi da se je radilo samo o "nabijanju" cijene za prodaju na europskom tržištu.Tu utakmicu gubimo 2-1 činimi se i tu počinju problemi.Nakon toga na svjetskom prvenstvu slijedi još jedna greška.Prvo "providno" 23 čovjeka dobijaju vizu,a Zukanović nije.Zukanović,iako zaslužio da igra na svjetskom nije pozvan,nego mali od brata.U Brazil su mogli ici i Sanel Jahić i Štilić i Zukanović te brojni drugi.Možda čak i Alen Halilović kojeg je ovaj "magičar" izgubio bez ispaljenog metka.
Naredna "kardinalna" greška desila se ulaskom Sven Tina protiv Nigerije pri rezultatu 0-1,što je tek bilo providnije da bi se momku nabila cijena te da bi ispalio u neku bolju ligu.Utakmicu protiv Nigerije gubimo!
Nakon tog momenta sam rekao da necu vise nikad gledati reprezentaciju dok je stric selektor.
Mali od brata započinje protiv Kipra u prvih 11.Naravno i tu smo utakmicu izgubili.
I na kraju sve je dovelo do ove situacije,mali od brata nije prodan nigdje,ipak mora se priznati da mali zaslužuje status reprezentetivca ali da gleda sa klupe.
To što sad nije pozvan niti jedan napadač dovoljno govori o tome da je "magičar" izgubio sve konce te da je vrijeme za oproštaj.
Greska! Sranja pocinju u Slovackoj a ulje na vatru je dolio uprotiv Egipta! :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2014, 23:21

anel81m je napisao/la:Iako nas je odveo na svijetsko ostat će upamćen kao najveći telac od svih selektora pa i od legendarnog Bake.
Samo mi je žao onih levata što su ga branili, sad će pojest muda sami sebi koji su levati ispali.
A Pape neće sam dati otkaz već čeka da mu ga uruče kako bi dobio obećane plate.
Bas je zbog ovoga i trebao otici kao covjek poslije SPa... Ali posto nije covjek...

Uglavnom, zatvaramo temu sutra u jutro.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 nov 2014, 23:21

UZMI PARE OD NAPACENOG NARODA SAFETE , CEKAS DA DOBIJES PARE ZA OTKAZ STID DA TE BUDE OD KOJE DRZAVE UZIMAS NOVAC.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Marley
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Marley » 16 nov 2014, 23:22

Sabinho je napisao/la:Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.
Nemoj tako ipak nas je Susic odveo na jedno veliko takmicenje. Sta ako je zabrljao ove kvalifikacije, prethodne je bio uspjesan i zbog toga mu treba dati jos jednu sansu. Nek ostane i proba uigrati igrace za kvalifikacije za SP. Ako je to neko zasluzio onda je to Safet Susic, covjek koji nas je prvi odveo na jedno velik takmicenje.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 16 nov 2014, 23:22

Sva zasluga za dobre igre i odlazak na SP u Brazilu pripada isključivo igračima,a ne Papetu...... :guz: :guz: :guz:

terabajt
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 23:22

Marley je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.
Nemoj tako ipak nas je Susic odveo na jedno veliko takmicenje. Sta ako je zabrljao ove kvalifikacije, prethodne je bio uspjesan i zbog toga mu treba dati jos jednu sansu. Nek ostane i proba uigrati igrace za kvalifikacije za SP. Ako je to neko zasluzio onda je to Safet Susic, covjek koji nas je prvi odveo na jedno velik takmicenje.
:urnebes:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 nov 2014, 23:23

Nakon sto nas je odve na SP ovdje je bilo jako puno prica da Pape treba da ode sa klupe. Ja sam bio za to da nas on vodi na prvenstvu, jer je on odveo repku tamo. Pustimo price, tipa "imao je laku grupu", "Hajrovic nas je odveo na SP", "sa ovakvim igracima bi i ja otisao na SP"... jednostavno, trenr uvijek nosi zasluge za dobar rezultat i to se Papetu mora priznati. Pao je na ispitu u vidu priprema i samog igranja Svjetskog. Jako lose pripreme nisu uticale na rezultate u prijateljskim utakmicama gdje smo igrali jako dobro. Protiv Argentine je takodjer sve odlicno funkcionisalo. Izgubili smo od njih i to nije uopste bila sramota, niti iko moze Papetu zamejriti taj poraz. Ali on je izgleda sebi zamjerio.

Promjena formacije i bruka protiv Nigerije. Zatim je uslijedila historijska pobjeda nad Iranom, ali slaba vajda. Vec tada sam ocekivao da Susic vise nece voditi reprezentaciju, ali Savez mu je produzio ugovor. I opet bruka protiv Cipra. Stvar je koliko-toliko izgladjena protiv Belgije i Welsa sa 2 boda, ali danas se jednostavno nije smjelo izgubiti. Susicu, vrijeme je..

Ovo sto si uradio od onakve reprezentacije je nedopustivo.

Stvar jos nije skroz izgubljena, ali sanse su svedene na minimum.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 nov 2014, 23:24

Ja stvarno neznam kakve ovi Papetoljubci droge korist ili ih je Ebola savladala ali su fakat nenormalni!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 nov 2014, 23:24

Ajax je napisao/la:

Dobar covjek najvjerovatnije doduse malo naivan.
Plan A mu je bio jako dobar sve do Nigerije i dok nije poceo da pravi velike igracke promjene.
Igracka legenda i to velika ako ne i najveca.
Samo nazalost nedovoljno iskusan u nekim momentima kao naprimjer ova danasnja igra bez napadaca ili protiv Nigerije. Mada ovo danas je bio jos veci kiks odnosno neiskustvo.

**** vas on u šupak a vi njega.Nije krivo samo njegovo očito neznanje već bezobrazluk da čitavu državu ojadi zarad par igrača od kojih će on i njegov brat profitirati!!! :evil:

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 16 nov 2014, 23:25

Ne daj na sebe, Safete, nisi ti kriv što se oni ne trude!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 23:25

vrebac86 je napisao/la:Ja stvarno neznam kakve ovi Papetoljubci droge korist ili ih je Ebola savladala ali su fakat nenormalni!
To zadnje je u pitanju :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 nov 2014, 23:26

vrebac86 je napisao/la:Ja stvarno neznam kakve ovi Papetoljubci droge korist ili ih je Ebola savladala ali su fakat nenormalni!
Neznam brate, normalni nisu garant!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 nov 2014, 23:26

Odlicna je stvar da Susic da ostavku ali ovaj covjek nam je unistio jednu sjajnu generaciju i sa ovim skoro nista necemo dobiti ako ode. Razmisljam evo sada ko ce nama igrati u Rusiji ako se plasiramo na Svjetsko prvenstvo:
- Dzeko 32 godina
- Ibisevic 35 godine
- Begovic 30 godina (nije strasno za golmana)
- Spahic je out vec nakon ovih kvala
- Lulic 33 godine
- Medunjanin 34 godine
- Mujdza 35 godina
- Misimovica vise nema
- Salihovic 35 godina
- Vrsajevic :lol: 32 godine
- Stilic 31 godina

Nema mladih igraca na vidiku i sve sto imamo je u nize-razrednim ligama: HNL, Turska, Bugarska, Poljska, nasa liga... . Zelim da kazem da je ovaj covjek unistio generaciju i zelju igraca da ih POSLJEDNJI PUT GLEDAMO NA NEKOM VELIKOM TAKMICENJU, GENERACIJU OD KOJE SMO SE MOGLI NADATI VELIKIM REZULTATIMA NA OVOM EUROPSKOM PRVENSTVU, jer na zalost nemamo podmlatka.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.