Postao/la el-fighter » 16 nov 2014, 23:23
Nakon sto nas je odve na SP ovdje je bilo jako puno prica da Pape treba da ode sa klupe. Ja sam bio za to da nas on vodi na prvenstvu, jer je on odveo repku tamo. Pustimo price, tipa "imao je laku grupu", "Hajrovic nas je odveo na SP", "sa ovakvim igracima bi i ja otisao na SP"... jednostavno, trenr uvijek nosi zasluge za dobar rezultat i to se Papetu mora priznati. Pao je na ispitu u vidu priprema i samog igranja Svjetskog. Jako lose pripreme nisu uticale na rezultate u prijateljskim utakmicama gdje smo igrali jako dobro. Protiv Argentine je takodjer sve odlicno funkcionisalo. Izgubili smo od njih i to nije uopste bila sramota, niti iko moze Papetu zamejriti taj poraz. Ali on je izgleda sebi zamjerio.
Promjena formacije i bruka protiv Nigerije. Zatim je uslijedila historijska pobjeda nad Iranom, ali slaba vajda. Vec tada sam ocekivao da Susic vise nece voditi reprezentaciju, ali Savez mu je produzio ugovor. I opet bruka protiv Cipra. Stvar je koliko-toliko izgladjena protiv Belgije i Welsa sa 2 boda, ali danas se jednostavno nije smjelo izgubiti. Susicu, vrijeme je..
Ovo sto si uradio od onakve reprezentacije je nedopustivo.
Stvar jos nije skroz izgubljena, ali sanse su svedene na minimum.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.