Safet Sušić - Pape
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kad Sušić ode, mogu li od moderatora dobiti opciju da ovu temu ja šutnem u smeće ?! Hvala 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 16 nov 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Prle89 je napisao/la:Svaka čast! Nikad nije kasno progledati!Virtu4l je napisao/la:Hajde Pape šta više glumiš, dosta je bilo, više ne ide i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.BKwizard je napisao/la:Ostani Safete,nije do tebe,nisi ti kriv:
1. Igrače ti bira neko drugi(agencija),pa nije do tebe,
2. Analiza protivnika nije tvoj posao (Kipra,Izraela),pa ni to nisi kriv,
3.Nisi ti kriv što živiš u vremenu gdje se ne prepoznaju tvoje maštovite - svemirske taktike,
4.Komunikacija sa igračima nije tvoj posao,
5. Nisi kriv što tvoju šutnju ne prepoznaju igrači,pa da isprave greške na terenu - morali su naučiti čitati misli,
6. Mi smo velesila,možeš otjerati igrača koliko hoćeš,jer Italijanska liga je slaba,
7.Nisi ti kriv što na klupi nema napadača,jer kad može Gvardiola možeš i ti,
8.Nisi kriv što igrači ne razumiju poziciju u timu,pa se sudaraju,
9.Godinama gradili ekipu,nisi ti kriv što si nas vratio u 1996...
OSTANI PAPE!!!
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ostavkku nece dati, za to obraza nema!
Za sve vas koji ste nas neke pojedince zvali svakakvim imenima i branili Neznaicu floskulama jedno... bio sam protiv neznalice odavno al sad kad je prekasno volio bih da ostane nek vas kara sledece 3,4 godine i nek vam pravi repku buducnosti . Kad ste tako naivni i mutavi. j.e.bem vas mutave
uz vas i sve nase fudbalske zvijezde stakore koji ce se sada javitu da gaze covjeka koji je vec na zemlji, Eno ga Bolic se javio vidim ... a kad je bilo vrijeme sutili su kao posljednje p.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
A sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad.......

Pucaju li čirevi ???Sabinho je napisao/la:Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nekonego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ide 100%,gotovo je.Moze se to naslutiti po izjavama.Agonija zavrsava.Goalgetter je napisao/la:Ostavkku nece dati, za to obraza nema!
Nad tobom sunce najljepše sja
Hvala, doviđenja! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Debili brane debila floskulama "najbolji ikad", "nenadmasan rezultat"....
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
- Kontakt:
Susic je planirao otjerat Spahica , al zapravo spahicev autogol otjerat ce Susica 

Amarkony je napisao/la:Čak i ako ode, otići će kao najbolji bh. selektor svih vremena.![]()
A onda ćemo vidjeti hoće li neko drugi uspjeti da se plasira na neko veliko takmičenje ikad...

Ne može ostati, ostavka ili sporazumni raskid ugovora, svejedno je. Dobro, sad su glave još uvijek vruće, ali nema više smisla.Goalgetter je napisao/la:Ostavkku nece dati, za to obraza nema!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Svi problemi oko reprezentacije(ne znam da li je to neko pisao),kako je vodi Sušić kreću onog trenutka kad je Sven Tin ušao u igru protiv Egipta umjesto Muratovića.Taj igrač u to vrijeme nije bio kalibar za reprezentaciju,a i slijepac vidi da se je radilo samo o "nabijanju" cijene za prodaju na europskom tržištu.Tu utakmicu gubimo 2-1 činimi se i tu počinju problemi.Nakon toga na svjetskom prvenstvu slijedi još jedna greška.Prvo "providno" 23 čovjeka dobijaju vizu,a Zukanović nije.Zukanović,iako zaslužio da igra na svjetskom nije pozvan,nego mali od brata.U Brazil su mogli ici i Sanel Jahić i Štilić i Zukanović te brojni drugi.Možda čak i Alen Halilović kojeg je ovaj "magičar" izgubio bez ispaljenog metka.
Naredna "kardinalna" greška desila se ulaskom Sven Tina protiv Nigerije pri rezultatu 0-1,što je tek bilo providnije da bi se momku nabila cijena te da bi ispalio u neku bolju ligu.Utakmicu protiv Nigerije gubimo!
Nakon tog momenta sam rekao da necu vise nikad gledati reprezentaciju dok je stric selektor.
Mali od brata započinje protiv Kipra u prvih 11.Naravno i tu smo utakmicu izgubili.
I na kraju sve je dovelo do ove situacije,mali od brata nije prodan nigdje,ipak mora se priznati da mali zaslužuje status reprezentetivca ali da gleda sa klupe.
To što sad nije pozvan niti jedan napadač dovoljno govori o tome da je "magičar" izgubio sve konce te da je vrijeme za oproštaj.
Naredna "kardinalna" greška desila se ulaskom Sven Tina protiv Nigerije pri rezultatu 0-1,što je tek bilo providnije da bi se momku nabila cijena te da bi ispalio u neku bolju ligu.Utakmicu protiv Nigerije gubimo!
Nakon tog momenta sam rekao da necu vise nikad gledati reprezentaciju dok je stric selektor.
Mali od brata započinje protiv Kipra u prvih 11.Naravno i tu smo utakmicu izgubili.
I na kraju sve je dovelo do ove situacije,mali od brata nije prodan nigdje,ipak mora se priznati da mali zaslužuje status reprezentetivca ali da gleda sa klupe.
To što sad nije pozvan niti jedan napadač dovoljno govori o tome da je "magičar" izgubio sve konce te da je vrijeme za oproštaj.
Izgleda nije dobio Guardiolinu knjigu o laznoj devetki 

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Jedva cekam da te nabiju nogom papčino,a isto tako jedva cekam da vidim koga ces poslije reprezentacije da treniras

Samo retardiran moze braniti susica, dovoljno je vidjeti kolko imamo bodova i sa kim smo igrali i to je pametnom dosta.
Mene samo brine sto cemo pasti na ljestvici, sto cemo sad biti u 3-4 sesiru i sto cemo ponovo dobijati spance,francuze i ostale u grupi. Nigdje nas nema u naredne 2 kvalifikacije. Sve se srusi zbog teleta
Mene samo brine sto cemo pasti na ljestvici, sto cemo sad biti u 3-4 sesiru i sto cemo ponovo dobijati spance,francuze i ostale u grupi. Nigdje nas nema u naredne 2 kvalifikacije. Sve se srusi zbog teleta

[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.