Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Pjanic je maestro. Nije kao Miske, sto ne znaci da je gori. Samo je drugaciji tip igraca.
Nazalost, koliki god da je majstor nije dovoljno da ga trener samo postavi na teren(i to bilo gdje) i da to bude to. Kad dobijemo ozbiljnog trenera vidjeti cemo sta Pjanic i za nas moze uraditi.
Konstantno se zalimo kako nam igraci ne prenose formu iz klubova, pa vrijeme je da skontamo do koga je.
Nazalost, koliki god da je majstor nije dovoljno da ga trener samo postavi na teren(i to bilo gdje) i da to bude to. Kad dobijemo ozbiljnog trenera vidjeti cemo sta Pjanic i za nas moze uraditi.
Konstantno se zalimo kako nam igraci ne prenose formu iz klubova, pa vrijeme je da skontamo do koga je.
Celik!3,2,2.
@Ajax, to je drugi par cipela.
Kao što kaže Corleone, čekali smo da se Tino povrijedi kako bi mogli izvesti najbolju ekipu, nešto kao protiv Argentine(4-2-3-1, ili 4-5-1). Tino je momak koji zaslužuje biti u 23 igraca ali nije igračina da njemu moramo prilagođavati formaciju, ove 3 utakmice iza nas je upravo to.
Sto se tiče ove utakmice protiv Izraela, mi ćemo imati jaku sredinu i igra će biti mnogo čistija s dva krila.
Slažem se sa Papetom kad kaže da bi volio da nas Izrael napadne tj. da igraju otvoreno, ako se budu zatvorili onda će to biti **** za nas, valja pronaći put do gola kroz njihov bunker, a mi nismo nešto uigrani u ovom sistemu lažne devetke

Kao što kaže Corleone, čekali smo da se Tino povrijedi kako bi mogli izvesti najbolju ekipu, nešto kao protiv Argentine(4-2-3-1, ili 4-5-1). Tino je momak koji zaslužuje biti u 23 igraca ali nije igračina da njemu moramo prilagođavati formaciju, ove 3 utakmice iza nas je upravo to.
Sto se tiče ove utakmice protiv Izraela, mi ćemo imati jaku sredinu i igra će biti mnogo čistija s dva krila.
Slažem se sa Papetom kad kaže da bi volio da nas Izrael napadne tj. da igraju otvoreno, ako se budu zatvorili onda će to biti **** za nas, valja pronaći put do gola kroz njihov bunker, a mi nismo nešto uigrani u ovom sistemu lažne devetke
Mi nismo uigrani ni u jednom sistemu, jer mi nemamo sistem.
- invincible1921
- Kontakt:
Ko je sad kriv za losu partiju ovog momka koji navodno terba da predje u real ili barcu svake godine ....
jel ikad u rep odigro kako treba
=\_1921_/=
Nako' sta ima 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Mire puno pretrčao pa mu pozlilo 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad u 50+ utakmica valja, a u pet ne valja vidi se ko je za to kriv. Mi nemamo sistema.
Celik!3,2,2.
- invincible1921
- Kontakt:
sta ima ono , odglumio povredu ne budi smijesan....Forlan je napisao/la:Mire puno pretrčao pa mu pozlilo
=\_1921_/=
Ma jok,vidio si kako se bori i trči čitavu tekmu gine za svaku loptu ko u ROMI.Sutra kad se otrijezniš i kad te popusti adrenalin ponovo pogledaj tekmu u miruinvincible1921 je napisao/la:sta ima ono , odglumio povredu ne budi smijesan....Forlan je napisao/la:Mire puno pretrčao pa mu pozlilo
- invincible1921
- Kontakt:
ja od njega nisam vidio jos ni 10% od tog potencijala sto vi pricate ovdje bar ne u repci i kako to da nikad nije odigro losu tekmu po pisanju foruma....a odigro ih je bgm podosta
=\_1921_/=
Forlan je napisao/la:Mire puno pretrčao pa mu pozlilo
Selektor Sušić mogao je na ovom treningu računati na sve fudbalere koji su doputovali u Izrael. Probleme sa povredama imali su Asmir Begović i Miralem Pjanić. Veznjak Rome je imao problema sa stomačnim virusom, a Begović sa povredom prepona.
A možda je i ovo razlog zašto je Pjanić zamijenjen?
A možda je i ovo razlog zašto je Pjanić zamijenjen?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Gutman ocitao fudbalsku lekciju teletini.
Prije utakmice najavio da trebaju samo zatvoriti Pjanica i sve ce biti gotovo. Pjanic nije primio lopte u prvom poluvremenu, a i igrao je bolestan.
Prije utakmice najavio da trebaju samo zatvoriti Pjanica i sve ce biti gotovo. Pjanic nije primio lopte u prvom poluvremenu, a i igrao je bolestan.
Ko to još nije očitao lekciju treneru svih trenera,Mozambik je napisao/la:Gutman ocitao fudbalsku lekciju teletini.
-
mambabalkan
- Kontakt:
Leze ko trudna zena pozlilo joj.
- Principatus
- Kontakt:
Ne seri+te, Pjanic je igrao pod ljekovima ovu utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DragonGirl
- Kontakt:
Čitala sam da je Pjanić danas bio pod temperaturom, kako god Mire, nadam se da je sve uredu, ne daj se! 
Zna li se kakava je povreda u pitanju i sta se uopste desilo sa miretom ????
Nadam se da je Mire dobro 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.