Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Head » 15 nov 2014, 14:49

Monolog je napisao/la:Internacionalci u Izraelu se ne spominju u vidu poziva za repku, nego da se raspita o izraelskim reprezentativcima, očekivanjima, slabostima, vrlinama... Tako to ide.
slika
1946

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 15 nov 2014, 17:29

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Internacionalci u Izraelu se ne spominju u vidu poziva za repku, nego da se raspita o izraelskim reprezentativcima, očekivanjima, slabostima, vrlinama... Tako to ide.
Mora taj staviti Cocalica pa makar u fus notu.
Naravno. Momak navija za Željezničar, i ti nam mjesecima trpaš Cimirota, Radovca, Duljevića... zamisli da si novinar.
:thumbup:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 15 nov 2014, 17:56

Ne znam što mislite da je ljigavac, ne pratim, al u ovom članku je pogodio jedno 90% stvari. I ovo ostalo nije daleko, samo je malo preuveličano i prenaglašeno. Ako jedini razlog što prosipate toliku žuč to što je spomenuo Cocalića, a ne nekog bivšeg igrača Sarajeva, bogami vam nije lahko.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 nov 2014, 22:23

Head je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Head je napisao/la:ljigavac od novinara.
Dijelim mišljenje. No, treba biti iskren i reći kako je momčić pogodio s mnogim stvarima.
Al kakav paksu spominje Cocalica u Izraelu jer je Coca zeljovac a ne sppminje Emira Hadzica koji je prvi napadac svoje ekipe u Izraelu a i sam zna da bi nam je potrebniji napadac od stopera. Ali Hadzic je igrao za Sarajevo...
Hadzic nije prvi napadac svoje ekipe i Hadzic je igrao za Zelju

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 nov 2014, 22:27

A onaj debeli sa ss.ba je pravi primjer objektivnog sportskog novinara

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Mudrinjo
Kontakt:

Post Postao/la Mudrinjo » 16 nov 2014, 23:08

CJELI SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 17 nov 2014, 01:11

Odose kvalifikacije u qrac i zao mi je sto veliki profesionalci poput Medunjanina nece ugledati jos jedno veliko takmicenje. Medjutim, vise mi je zao sto nam igraci dolaze preko qrca na okupljanja i prosipaju suplje kako je atmosfera i sve super. Pa jedan Hadzic po Grazu prica da Dzeko i Susic uopste ne komuniciraju, da igraci nemaju volje da igraju pod vodstvom Susica, a ovamo glume da je sve u najboljem redu. Zasto niko od njih da ne progovori vec jednom? Dokle navijaci da trpe to guranje pod tepih prljavih stvari u reprezentaciji? Begovic jedini koji je danas dao neke naznake, a Besi je haman dopizdilo na poluvremenu pa je se desio neki eklat. Ali kao i uvijek do sada, nikad nista saznati necemo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 01:24

Prljavog vesa ima na tone sa svih strana to je sigurno. Mozda cemo lakse krenuti i sa novim selektorom ako bi se obznanila svaka sitnica koja je donosila losu atmosferu u reprezentaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la JoseMourinho » 17 nov 2014, 02:14

Sabinho je napisao/la:Prljavog vesa ima na tone sa svih strana to je sigurno. Mozda cemo lakse krenuti i sa novim selektorom ako bi se obznanila svaka sitnica koja je donosila losu atmosferu u reprezentaciju.
To nema šanse, rijetko sta ćeš saznat pogotovo kad se okrene novi list sa novim trenerom aBd ;)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 nov 2014, 08:33

nema trenutno ništa pozitivno. ako i ima onda je to što je u pitanju "samo" evropsko a ne svjetsko. sve se sastavilo, povrede, nesposobnost trenera, ispodprosječna igra i malo peha.

jeb.iga, za rusiju 2018 može samo biti bolje .... baraž protiv portugala :crazy:

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 17 nov 2014, 15:35

JerryLouis je napisao/la:Odose kvalifikacije u qrac i zao mi je sto veliki profesionalci poput Medunjanina nece ugledati jos jedno veliko takmicenje. Medjutim, vise mi je zao sto nam igraci dolaze preko qrca na okupljanja i prosipaju suplje kako je atmosfera i sve super. Pa jedan Hadzic po Grazu prica da Dzeko i Susic uopste ne komuniciraju, da igraci nemaju volje da igraju pod vodstvom Susica, a ovamo glume da je sve u najboljem redu. Zasto niko od njih da ne progovori vec jednom? Dokle navijaci da trpe to guranje pod tepih prljavih stvari u reprezentaciji? Begovic jedini koji je danas dao neke naznake, a Besi je haman dopizdilo na poluvremenu pa je se desio neki eklat. Ali kao i uvijek do sada, nikad nista saznati necemo.

tako je mister jerrylouis,
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 nov 2014, 15:37

oglasili se po ovom pitanju i BHF !

citiram : ili mi ili susic, ili mi ili rat. ;)
04.10.2009 !!

hariconius
Kontakt:

Post Postao/la hariconius » 18 nov 2014, 17:30

... Ja ne zelim nikoga vrijedjati i ne volim se igrati selektora (Ja nemam tih velikih iskustava - tek sam trener na amaterskom nivou nekih mladih timova, ali to ne zelim da motivisem - samo sam htio da kazem nesto eto kao neko sto ima minimalno neko iskustvo).

Nisam ni za odlazak Susica, jer nevjerujem da ce se nesto znacajno revolucinarno oko repke dogoditi cak ni na proljece, a znam da je to slijed stvari jer ne razumijem zasto Susic svjesno pravi neke greske

Pogledajte top igrace nase repke na Transfermarktu poredano po najvecoj vrijednosti

U photoshopu sam zasjenio sve povrjedjene igrace i odgovorite sami, cak i kao amater
"Dali je Ermin Zec mozda bio zasluzio poziv kao peti po redu vrijednosni igrac nase repke (kad se otpisu povrijedjeni) ili ne?"

Realno smo imali odgovor na to ofanzivno pitanje, Naravno Milan Djuric je nesto jeftiniji igrac ali ipak zna zablistati kao afirmativni igrac "gladan" golova i dokazivanja...

Mi nismo velika fudbalska nacija da bismo imali toliko para po dzepovima pa da se odricemo Zukanovica, Zeca, Djurica i ostalih igraca

slika

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 18 nov 2014, 20:33

sta pricate neznalice Cimirot najspremniji igrac BiH lige .

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 18 nov 2014, 20:38

jeste Medunjanin neki igrac isto kao Radovac cuj lele ode u Enlesku .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 21:47

hariconius je napisao/la: "Dali je Ermin Zec mozda bio zasluzio poziv kao peti po redu vrijednosni igrac nase repke (kad se otpisu povrijedjeni) ili ne?"

slika
Zec je trebao biti nas drugi-treci napadac da je samo ostao u Rijeci. Kramarica ce prodati Januara najvjerovatnije i Zec bi bio taj prvi napadac Rijeke a i reprezentacije. Jednostavno je pao na testu ( tako sam bar ja procitao ). Oni su ga namjerno ubacili da igra par minuta da kao vide kako ce reagovati na to. I on ih poslao u p.m. Steta **** ga desava se :( :( Za igraca, za nas a i za Rijeku jer tako kvalitetnog napadaca ce tesko dobiti dzabe a i nama jako fali taj napadac. Nadam se da ce Zec pronaci brzo novi klub :thumbup: :thumbup:

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 20 nov 2014, 11:54

The myth of Bosnian unity is being played out through its national team
http://soccergods.com/2014/11/17/the-my ... onal-team/

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 nov 2014, 16:02

JoeCelt je napisao/la:The myth of Bosnian unity is being played out through its national team
http://soccergods.com/2014/11/17/the-my ... onal-team/

slika
Najpametnije 3-4 recenice na ovaj anti-BiH tekst je napisala u komentaru odmah ispod teksta neka Jennifer iz Madrida, koja je primjetila da niti jedan od tih sto su odbili da igraju za BiH a odlucili za Hrvatsku ili Srbiju niti vole BiH niti im je neko rekao da nemogu igrati za BiH (stoga nema ni diskriminacije protiv njih), a drugo sto je rekla je da je BiH inspiracija svima, prosla na Evropsko ili ne.

Bravo Jennifer.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 19 dec 2014, 22:10

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 31 dec 2014, 13:22

Meša samo neka ima autoritet i neće biti problema :)
:crazy:
"We need to suffer. And we need to fight."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, kakarut i 39 gostiju.