Glavni i osnovni problem Hoffenheim su povrede.Oni nijednu tekmu nisu bili kompletni.Pa ponajbolji igrač Obasi ne igra od Afričkog kupa.Vrlo bitni zadnji vezni Gustavo i Vorsah su stalno povređeni.Ba je ovu polusezonu propustio par tekmi.Becka nema već 2-3 utakmice.Jaissle vrlo talentovan štoper odsutan je skoro cijelu sezonu.biskitt je napisao/la:Eto, sad da sam bezobrazan kao sto nisam pitao bih "kako to, kad imaju vrhunske napadace koji su u krizi zbog lose igre cijelog tima?". Ali necu...
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
						Re: Bundesliga
samo ne znam jesu li ovi sa eurosporta otkupili prava da prenose bundesligu citavu ili samo bayern, svako kolo mrtvi bayern moram gledat pa nebitno s kim igraju

Ima veceras Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma znam, al u terminima kad bayern igra nema boga da sta drugo prenose....

Bila je bas dobra utakmica. Imalo se sta vidjeti. Veceras svi navijamo za Leverkusen.   

Moje Boze, jedva cekam da vidim Rooneya, Nania i Valenciu protiv ove odbrane Bayerna.

Moje Boze, jedva cekam da vidim Rooneya, Nania i Valenciu protiv ove odbrane Bayerna.
Dobar ovaj Bayer  ...ali nisu nista mogli protiv milionera...kralj Barrios 2 puta i Rangelov za rutinsku pobjedu od 3-0
  ...ali nisu nista mogli protiv milionera...kralj Barrios 2 puta i Rangelov za rutinsku pobjedu od 3-0

...ali nisu nista mogli protiv milionera...kralj Barrios 2 puta i Rangelov za rutinsku pobjedu od 3-0
  ...ali nisu nista mogli protiv milionera...kralj Barrios 2 puta i Rangelov za rutinsku pobjedu od 3-0Re: Bundesliga
Barrios igračina, kako mudar potez uprave BvB-a.

poraz bajerna, pušiona leverkuzena, šteta. najbolje bi to mogao magat da iskoristi. u kojem li je on kolu prosle godine zasjeo na čelo tabele. ponavlja li se opet povijest čarobnjaka od trenera

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nurnberg ih razbio i sada dortmundadnan24 je napisao/la:Dobar ovaj Bayer...ali nisu nista mogli protiv milionera...kralj Barrios 2 puta i Rangelov za rutinsku pobjedu od 3-0
 šta bi sa onom ekipom koja je gazila sve ispred sebe
 šta bi sa onom ekipom koja je gazila sve ispred sebeR.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- alan_kardec
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:nurnberg ih razbio i sada dortmundadnan24 je napisao/la:Dobar ovaj Bayer...ali nisu nista mogli protiv milionera...kralj Barrios 2 puta i Rangelov za rutinsku pobjedu od 3-0
šta bi sa onom ekipom koja je gazila sve ispred sebe
Očekivan i toliko mnogo puta ponovljen scenario. Bayer dobro gura jedno vrijeme, ali padaju kako se sezona bliži kraju. Nisu dobili džaba nadimak Neverkuzen.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Al gledajte, ne kiksa samo Bayer, evo kiksa i Bayern i sad šta treba, govorit da i Bayern nema pojma ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
i mi, i miTrasimaco je napisao/la:Moje Boze, jedva cekam da vidim Rooneya, Nania i Valenciu protiv ove odbrane Bayerna.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
						film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
U koliko je sati danas Schalke - HSV?

ko dobija danas hsv il salke

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!!   the ' ❶❾❽❼
HSV - Schalke 0-3 (0-1)theM87 je napisao/la:ko dobija danas hsv il salke
Odvijanje utakmice: HSV ce imati inicjativu i stvarati prilike na pocetku utakmice, onda nekad u drugoj polovini prvog poluvremena Schalke 04 ce imati slobodan udarac ili korner iz kojeg dolaze u vodstvo (drugacije ne umiju dati gol), nakon toga ce umrtviti igru, HSV ce imati na terenu opticku nadmoc iz koje nece moci stvoriti neki kapital (jer su trenutno u veoma losoj formi), i tako ce sve biti do posljednjih 15 minuta kada ce Schalke iz dvije kontre postici dva gola i rjesiti pitanje pobjednika. Nakon utakmice kloc zvani Labbadia ce samo on vidjeti odlicnu predstavu svoje ekipe, nakon cega mu nadam se slijedi noga, i ja ocekujem novi avatar od Geronima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koliko sam ja pratio HSV proteklih nekoliko utakmica, na isti način dolaze do golova. Naravno tu su i kontre, vidi utakmicu pritiv Anderlechta.amerosm je napisao/la:HSV - Schalke 0-3 (0-1)theM87 je napisao/la:ko dobija danas hsv il salke
Odvijanje utakmice: HSV ce imati inicjativu i stvarati prilike na pocetku utakmice, onda nekad u drugoj polovini prvog poluvremena Schalke 04 ce imati slobodan udarac ili korner iz kojeg dolaze u vodstvo (drugacije ne umiju dati gol), nakon toga ce umrtviti igru, HSV ce imati na terenu opticku nadmoc iz koje nece moci stvoriti neki kapital (jer su trenutno u veoma losoj formi), i tako ce sve biti do posljednjih 15 minuta kada ce Schalke iz dvije kontre postici dva gola i rjesiti pitanje pobjednika. Nakon utakmice kloc zvani Labbadia ce samo on vidjeti odlicnu predstavu svoje ekipe, nakon cega mu nadam se slijedi noga, i ja ocekujem novi avatar od Geronima.
P.S. Jeli ovo opet sažaljavanje na svoj klub? Pa ako pobijede "super" utakmica, ako izgube nikom-ništa., već si rekao da će izgubiti.
- el_fenomeno
- Kontakt:
Kakav start Herte ludnicaa

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
i to uvališe dva gola vukovima koji baš dobro igraju u zadnje vrijemeel_fenomeno je napisao/la:Kakav start Herte ludnicaa
možda se herta spasi ispadanja

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Oplakah  

Nije to što je 0:2, nego što su ih igraom ubili na početku utakmice, ovo znači podcjeniti protivnika.
Nadam se preokretu Vukova u stilu a la Džeko and Miske.

Nije to što je 0:2, nego što su ih igraom ubili na početku utakmice, ovo znači podcjeniti protivnika.
Nadam se preokretu Vukova u stilu a la Džeko and Miske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.