FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ja ne mogu da shvatim ove stare Bayernovce koji govore da imaju i druge kvalitetne igrace.Osim onih trojice.
Ma koliko to zvucalo grubo nemaju.I to ce malo ozbiljnija ekipa da kazni.Isuvise je velik broj prosjecnih ili vec izblojhani nekadasnji zvijezdica.Sedamnaestogodisnjak ima talenta ali su greske neminovne pogotovo na bekovskoj strani.Molite boga da Bayer i Schalke ne iskoristi sansu vec u ovom kolu.
Vrlo lako bi se moglo desiti i kvalifikacije za LS.
Ribery i kad se vrati on je rovit totalno tako da od ove sezone nesto od njega hajra niste ni imali.Zacepiti Robbena i babo ruco a Bayern gladan u halu moze.
Ovo je sigurno dobra opomena da fakat tako.Ma koliko sebe ubjedjivali da nije.
Pranjic,Tymoschuk itd nebi ni u Laktasima imali mjesta.
Ma koliko to zvucalo grubo nemaju.I to ce malo ozbiljnija ekipa da kazni.Isuvise je velik broj prosjecnih ili vec izblojhani nekadasnji zvijezdica.Sedamnaestogodisnjak ima talenta ali su greske neminovne pogotovo na bekovskoj strani.Molite boga da Bayer i Schalke ne iskoristi sansu vec u ovom kolu.
Vrlo lako bi se moglo desiti i kvalifikacije za LS.
Ribery i kad se vrati on je rovit totalno tako da od ove sezone nesto od njega hajra niste ni imali.Zacepiti Robbena i babo ruco a Bayern gladan u halu moze.
Ovo je sigurno dobra opomena da fakat tako.Ma koliko sebe ubjedjivali da nije.
Pranjic,Tymoschuk itd nebi ni u Laktasima imali mjesta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pranjić je panj.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je jasno? Na osnovu jedne utakmice donosis zakljucak! Nista se ti ne brini, ima jos dosta da se igra.deni_m1312 je napisao/la:teba cudo....sad je to jasnoomerbavarac je napisao/la:Ne treba nikakvo cudo. Treba samo uci hrabro u utakmicu i napasti od prve minute. Sansu imamo, to je evidentno, samo je treba iskoristiti na najbolji moguci nacin. Tandem Robbery moze zabiti svakoj odbrani pa tako i Unitedovoj.

Polako care, ne leti.sanjinzeljo je napisao/la:VAN GAAL I NJEGOV 17 GODISNJAK ALABA TO JE STVARNO PRESMJESNO MALI JE NAPRAVIO GRESKE KOJE NIKADA SE NESMIJU NAPRAVITI.GDJE SU SADA ONI BAJERNOVCI STA VI MISLITI KAKO CE TEK TO IZGLEDATI KADA NANI POCNE LETJETI PO KRILU KAO I PARK A STA CE TEK ROONEY DA CINI.ZAR JE STVARNO NEKO MOGAO VJEROVATI DA BAJERN IMA BILO KAKVE SANSE PROTIV MANCESTERA HAAHAHAHAHA SCHEISSS BAYERN

Barem mozes iskljuciti Caps Lock.
Svako pisanje velikim slovima smatra se vikanjem.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva je tekma bila, nisam mogao pratit jer sam isao Celika gledat. Pa zar je moguce da smo u 2 min. izgubili utakmicu. Haj i bolje sad izgubit nego protiv Manche, mozda je ovo sve taktika da ovi vragolcici pomisle da ce im biti lagano na Allianz Areni

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- DULE PACOV
- Kontakt:
Nemože se uvijek imat sreće 

Podjeca li ovo ikoga na '99.
Samo bi se moglo zavrsit losije, nema sanse da Bayern dodje do finala LP, a i ako dodje tamo ih ceka Barca... vidjeli smo sta je zadnji put bilo na Camp Nou 

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Sad će svi Mančesterovci i njima srodni navaliti na ovu temu da se podsmjehu i provociraju... Pustićemo im... Nek se naslađuju... Mi ćemo to uraditi u utorak
Jedna lasta ne čini proljeće i mislim da je dobro što smo izgubili, jer će momci sada biti nabrijaniji da se iskupe i pokažu bolju igru...
Ko radi, taj i griješi... Danas je bio peh za Alabu, ali džebi ga, momak sazrijeva... Cannavaro je tipičan primjer igračine koji zna maestralno pogriješiti... S.hit happens
Jest da sad zavisimo od rezultata Bayera i Šalketa, ali oni imaju teška gostovanja. Uostalom, i da pobjede, imamo direktne duele s njima i mogućnost da tu riješimo mnoge dileme

Jedna lasta ne čini proljeće i mislim da je dobro što smo izgubili, jer će momci sada biti nabrijaniji da se iskupe i pokažu bolju igru...
Ko radi, taj i griješi... Danas je bio peh za Alabu, ali džebi ga, momak sazrijeva... Cannavaro je tipičan primjer igračine koji zna maestralno pogriješiti... S.hit happens

Jest da sad zavisimo od rezultata Bayera i Šalketa, ali oni imaju teška gostovanja. Uostalom, i da pobjede, imamo direktne duele s njima i mogućnost da tu riješimo mnoge dileme

Sent from my Philips Smart TV.
-
- Kontakt:
Alaba je spor i slab u duelu, sto i nije cudo za 17 godisnjaka. Al van gaal misli da je on izmislio sport pa ga stavlja. Valjda ce sljedecu utakmicu igrati contento.
Ma sramota, koji ozbiljni tim bi ovako prosuo bodove
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Dok sam bio na pauzi na građevinu odemo u kafić na kahvu, kad tamo utakmica. Vodili su, i kontam ovo je čista pobjeda. Alaba u tim trenucima dobar, te evo vratih se kući pa sam ostao šokiran.
Ako neko ima golove sa ove utakmice neka ih postavi. Nevjerovatno kada slabe, to je ta prodaja LUCIA. To nisu smijeli da urade, najveća pogreška Bayerna u posljednih nekoliko godina.
Butt, nije za Bayern.
Ako neko ima golove sa ove utakmice neka ih postavi. Nevjerovatno kada slabe, to je ta prodaja LUCIA. To nisu smijeli da urade, najveća pogreška Bayerna u posljednih nekoliko godina.
Butt, nije za Bayern.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Ma dobro vam je jer evo Bayer gubi 2-0 u 84 min. u Dortmundu, možda se i Šalke sutra oklizne i opet ste tu.
slicna tekma...emir987 je napisao/la:Podjeca li ovo ikoga na '99.Samo bi se moglo zavrsit losije, nema sanse da Bayern dodje do finala LP, a i ako dodje tamo ih ceka Barca... vidjeli smo sta je zadnji put bilo na Camp Nou
0-1 Basler Goal 6'
1-1 Sheringham Goal 90+1'
2-1 Solskjær Goal 90+3'
....
0-1 M. Klose 7'
1-1 J. Tsoumou 87'
2-1 M. Fenin 89'
-
- Kontakt:
vidi ovako omere,vidim da si navijac bajerna pa cemo polako.danas je bio alaba,protiv fiorentine d.buyten a protiv velikog mancestera ce biti sigurno philip lahm
nije sto je bajern danas izgubio ali je pokazao da ga jedan frankfurt moze staviti pod pritisak i da nema ofanzivnih alternativa ako robben nije raspolozen.nezaboravi da neigra u prvom mecu svajni sto ce bajernu biti dodatni pritisak na odbranu o kojoj mislim da ce vec do 1 poluvremena 2 gola primiti
ja se samo sjecam bordo-a koji im je mogao u svakoj utakmici po 5 komada sloziti.

Lahm , pogledaj malo bolje posljednih sezona ko je jedan od najboljih bekova Evrope, pa onda nađi bolje argumente za neki "sarkastični" post.
- roy_makaay
- Kontakt:
Ovaj poraz duplo boli
,nakon Kelna ponovo me samo oni obaraju 

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
dobar ovaj bayern pravo
rušite sve ispred sebe

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
vidim i vi ste pokazali da ste punooo jaci od nas hahahhahahordas77 je napisao/la:Veoma ste jakia![]()
![]()
![]()
1-1 HAHAHA
Edit:22222222-1 vi niste normalni, u minuti, Onaj Alaba nemože u Laltašima igrat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
nakon "sto" godina ne pogledah utakmicu bayerna, i sta se desi, poraz koji niko nije ocekivao. nisam jos ni golove pogledao, tako da o utakmici nemam sta reci. bayernova forma je u velikom padu, jos od one utakmice sa dortmundom. bilo je niz provlacenja, sto u ligi sto u lp-a. sta je uzrok tome? tanka klupa, pogresni potezi uprave. npr. nastaviti sezonu sa samo tri stopera. tu hebenu lijevu stranu nema ko da pokrije. nit je brafheid za to, nit ovaj panj od igraca pranjic. pruzati sansu mladima je za svaku pohvalu, ali krenuti sa jednim alabom i contentom u prvoj postavi je mac sa dvije ostrice. ovaj poraz moze biti manje bolan, s obzirom da konkurenti takodjer kiksaju (veceras bayer, a sutra mozda schalke).
statistika govori u njegovu korist, mada je on u psihickim problemima radi ogromne sume koja je za njega izdvojena. laicki receno, da je on dosao kao free igrac ili za znatno manje obestecenje, garant bi pruzao bolje partije. idemo dalje, jedan prvotimac talijanske repke (aktuelni prvak svijeta) nema mjesta u bayernu, pa je posudjen sa tenzijom prodaje. alternative u napadu su olic, koji trenutno nije ni sjena onog olica od kraja jesenjeg dijela. olic je zahvalan igrac, za njega se ne moze reci da je kloc, ali kada i on takav kakav jeste nije u formi, onda ode sve u djavola. muller je ove sezone pruzao zapazene partije, pa i on kuca na vrata viceprvaka evrope. izuzetan talenat koji moze igrati na razlicitim pozicijama.
dodjosmo do veznog reda...schweinsteiger je veliki potencijal, igrac koji moze zamjeniti effenberga. ali on nema taj njegov cuveni "karakter", zato i nije postao kapiten. moze igrati playera, ima sut, dobar je u prekidima, dobar u duelima. sada igra malo defanzivniju ulogu, koju odlicno pokriva. njegova mana kao i vecine igraca bayerna je ta konstantnost. bljesne utakmicu-dvije, pa ga opet nema sljedece dvije, i tako u krug. kada bi uspjeo naci pravu formu i biti hebeno konstantan, bio bi jedan od boljih igraca na svojoj poziciji u evropi.
ne znam sta su karick i fletcher bolji, osim sto su stalno u najboljem izdanju, tj. fergie izvlaci od njih maksimum.
van bommel je prekaljeni vuk, nije dzaba prvi strani kapiten bayerna. nekada je imao strasan sut, dobar pas. sta sada ima, ponekad dobar pas (na 5-6 metara), ponekad dobar sut (protiv viola) ali je u jednu ruku vodja ove ekipe. igrac koji ima karakter, ima ono nesto sto mi na prenosima utakmica ne vidimo. ima postovanje uprave, trenera pa i sudija. na svakoj utakmici dobije 5-6 slobodnih udaraca, koji u stvari nisu ni bili. on to umije, respektuju ga i sudije i kao takav uvijek moze biti koristan.
dolazimo do bolne tacke, a to je odbrana. veliki sam fan kahna i nakon njegovog odlaska osjeti se ta promaha na golu. da se ne lazemo, butt ove sezone brani sasvim solidno, ali nije to rijesenje. lahm se prilagodjava toj desnoj strani, koja je kod bayerna ove sezone najjaca (za razliku od prosle). ali nema tog lijevog beka koji bi nadoknadio njegovo odsustvo. treba li dodati da je ribery na toj strani trebao praviti dar-mar, ali njega povrede ubise.
stoperi, ah ti stoperi. lucio je prodat iz razloga sto gaalu nije odgovarao (previse ofanzivan). vjerovatno greska ucinjena. doveden je breno iz brazila (12 mio za tako mladog igraca), nije se izborio, posudjen je, sto u jednu ruku nije lose, ali eto desi mu se peh, pa "zaradi" tesku povredu. demichelis je argentinski reprezentativac (dovoljno?), lik koji je imao strasnu sezonu prije dvije godine i koji je mogao jos napredovati. pored te pozicije, moze igrati i zadnjeg veznog, koja mu mozda i vise godi. ima problema sa aklimatizacijom, koju nije uspjeo da pobjedi ni nakon 7 godina boravka u minhenu. treba li dodati i u ovom slucaju stalne povrede....
van buyten je doduse osrednji half, koji ima vise talenta za napad. upao je u ovoj sezoni, iskoristio je trenutak zapazenim partijama (najvise golovima). imam utisak da on igra najvise iz tog razloga (pogotovo sto mu je produzen ugovor) da se ribery zadrzi. on mu je poslije tonija najveci ahbab, a poznato je da uli izuzetno gotivi riberya, pa i takve sitne zavrlzlame nisu cudne.
zaklucak: bayernu treba bolji golman, lijevi bek (ako se vec sam lahm odlucio za suprotnu stranu), ako od brena ne bude nista, pouzdaniji stoper. kada imas jaku odbranu, onda mozes jurisati koliko hoces. bayern uz svoja dva krilna napadaca moze postici gol kom' pozeli.
onda ce (mozda) i gomez biti dobar. ali, ali....imam neki isaret da ce bayo prodati klosea (ima jos godinu ugovora) i da mora nekoga ekstra igraca dovesti (inace ce biti nemiri u minkenu).
a taj bi mogao biti nas dijamant, ne vidim ko bi drugi mogao izdvojiti 40 mio za njega.
...jedino mozda ovi "cytisensi".
dragi hare, mnoge ekipe imaju jednog, dva ili u vrh glave tri ekstra igraca. eto recimo bayern ima tri vrhunska igraca. jedan 'pool dva, manu tri, itd itd. ne moze jedan klose biti prosjek ako je standardan u elfu (poznato je da su viceprvaci evrope i treci sa zadnjeg sp), jedan gomez (koji mi se uopste ne svidja) je takodjer reprezentativac.harishp je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim ove stare Bayernovce koji govore da imaju i druge kvalitetne igrace.Osim onih trojice.
statistika govori u njegovu korist, mada je on u psihickim problemima radi ogromne sume koja je za njega izdvojena. laicki receno, da je on dosao kao free igrac ili za znatno manje obestecenje, garant bi pruzao bolje partije. idemo dalje, jedan prvotimac talijanske repke (aktuelni prvak svijeta) nema mjesta u bayernu, pa je posudjen sa tenzijom prodaje. alternative u napadu su olic, koji trenutno nije ni sjena onog olica od kraja jesenjeg dijela. olic je zahvalan igrac, za njega se ne moze reci da je kloc, ali kada i on takav kakav jeste nije u formi, onda ode sve u djavola. muller je ove sezone pruzao zapazene partije, pa i on kuca na vrata viceprvaka evrope. izuzetan talenat koji moze igrati na razlicitim pozicijama.
dodjosmo do veznog reda...schweinsteiger je veliki potencijal, igrac koji moze zamjeniti effenberga. ali on nema taj njegov cuveni "karakter", zato i nije postao kapiten. moze igrati playera, ima sut, dobar je u prekidima, dobar u duelima. sada igra malo defanzivniju ulogu, koju odlicno pokriva. njegova mana kao i vecine igraca bayerna je ta konstantnost. bljesne utakmicu-dvije, pa ga opet nema sljedece dvije, i tako u krug. kada bi uspjeo naci pravu formu i biti hebeno konstantan, bio bi jedan od boljih igraca na svojoj poziciji u evropi.
ne znam sta su karick i fletcher bolji, osim sto su stalno u najboljem izdanju, tj. fergie izvlaci od njih maksimum.
van bommel je prekaljeni vuk, nije dzaba prvi strani kapiten bayerna. nekada je imao strasan sut, dobar pas. sta sada ima, ponekad dobar pas (na 5-6 metara), ponekad dobar sut (protiv viola) ali je u jednu ruku vodja ove ekipe. igrac koji ima karakter, ima ono nesto sto mi na prenosima utakmica ne vidimo. ima postovanje uprave, trenera pa i sudija. na svakoj utakmici dobije 5-6 slobodnih udaraca, koji u stvari nisu ni bili. on to umije, respektuju ga i sudije i kao takav uvijek moze biti koristan.
dolazimo do bolne tacke, a to je odbrana. veliki sam fan kahna i nakon njegovog odlaska osjeti se ta promaha na golu. da se ne lazemo, butt ove sezone brani sasvim solidno, ali nije to rijesenje. lahm se prilagodjava toj desnoj strani, koja je kod bayerna ove sezone najjaca (za razliku od prosle). ali nema tog lijevog beka koji bi nadoknadio njegovo odsustvo. treba li dodati da je ribery na toj strani trebao praviti dar-mar, ali njega povrede ubise.
stoperi, ah ti stoperi. lucio je prodat iz razloga sto gaalu nije odgovarao (previse ofanzivan). vjerovatno greska ucinjena. doveden je breno iz brazila (12 mio za tako mladog igraca), nije se izborio, posudjen je, sto u jednu ruku nije lose, ali eto desi mu se peh, pa "zaradi" tesku povredu. demichelis je argentinski reprezentativac (dovoljno?), lik koji je imao strasnu sezonu prije dvije godine i koji je mogao jos napredovati. pored te pozicije, moze igrati i zadnjeg veznog, koja mu mozda i vise godi. ima problema sa aklimatizacijom, koju nije uspjeo da pobjedi ni nakon 7 godina boravka u minhenu. treba li dodati i u ovom slucaju stalne povrede....
van buyten je doduse osrednji half, koji ima vise talenta za napad. upao je u ovoj sezoni, iskoristio je trenutak zapazenim partijama (najvise golovima). imam utisak da on igra najvise iz tog razloga (pogotovo sto mu je produzen ugovor) da se ribery zadrzi. on mu je poslije tonija najveci ahbab, a poznato je da uli izuzetno gotivi riberya, pa i takve sitne zavrlzlame nisu cudne.
zaklucak: bayernu treba bolji golman, lijevi bek (ako se vec sam lahm odlucio za suprotnu stranu), ako od brena ne bude nista, pouzdaniji stoper. kada imas jaku odbranu, onda mozes jurisati koliko hoces. bayern uz svoja dva krilna napadaca moze postici gol kom' pozeli.
onda ce (mozda) i gomez biti dobar. ali, ali....imam neki isaret da ce bayo prodati klosea (ima jos godinu ugovora) i da mora nekoga ekstra igraca dovesti (inace ce biti nemiri u minkenu).
a taj bi mogao biti nas dijamant, ne vidim ko bi drugi mogao izdvojiti 40 mio za njega.
...jedino mozda ovi "cytisensi".
Vom Jäger zum Gejagten
Ako neko Edina kupi biti će to za 25 miliona eura, maksimalno 30 miliona. 

svasta, pa ima u ugovoru da moze napustiti klub uz festgeschriebene ablesesummen od 40 miliona.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.