Imo je jedno koljeno na collegu, u NBA je poceo s pola koljena a onda je osto bez koljena skroz (literalno). I meni ga je zao, bio je svima drag.KK_Bosna je napisao/la:kako mi je zao roya, to ne mogu opisati... covjek je imao bas "ono nesto" zbog cega si ga morao voljeti, ili barem - ne mrziti
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
novicki ili pipen,ko je imao bolju karijeru?
Nowitzki jaci ofanzivno, ovaj defanzivnofilip13 je napisao/la:novicki ili pipen,ko je imao bolju karijeru?
Nowtzki cijelu karijeru prva opcija, uzeo titulu, mvp finala, mvp
Nowitzki
Sad bi ti lenbias rek'o da si nemac pojma
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Titule govore svoje, nema sta, ali meni licno je Novicki jedan od najdrazih igraca. Dirk ima te individualne nagrade, ofanzivno je dosta jaci. Pipen je opet morao kontrolisati i skok i odbranu i tu je bio jedan od uspjesnijih, ne bi Jordan mogao pola stvari postici da nije imao Pipena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima li iko od ovih korisnika LP-a problem sa paketom?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako se sad na NBA.com nadje shot chart nekog igraca?Nesto su mijenjali od prosle godine,pa ako neko zna...
EDIT:Nasao!
EDIT:Nasao!

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Luminary je napisao/la:Titule govore svoje, nema sta, ali meni licno je Novicki jedan od najdrazih igraca. Dirk ima te individualne nagrade, ofanzivno je dosta jaci. Pipen je opet morao kontrolisati i skok i odbranu i tu je bio jedan od uspjesnijih, ne bi Jordan mogao pola stvari postici da nije imao Pipena.
Zato bi Pippen bez istog napravio more stvari, bio mvp uzeo 12 titula.
Smiješni ste vi Jamesovci.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pippen da je bio u nekoj drugoj ekipi ne bi imao ni blizu karijeru kakvu je imao sa Jordanom..
a fkt se nije dugo raspravljalo o Pippenu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ginobili ili kukoč, ko je imao bolju karijeru?
te etikete ostavi za kuce. dok drugacije ne skontas jednom, imas mahanjeNeverGiveUp je napisao/la:Luminary je napisao/la:Titule govore svoje, nema sta, ali meni licno je Novicki jedan od najdrazih igraca. Dirk ima te individualne nagrade, ofanzivno je dosta jaci. Pipen je opet morao kontrolisati i skok i odbranu i tu je bio jedan od uspjesnijih, ne bi Jordan mogao pola stvari postici da nije imao Pipena.
Zar je to uopće pitanje ? Ginobili u NBA za 3 klase boljifilip13 je napisao/la:Ginobili ili kukoč, ko je imao bolju karijeru?
Epidaurus je napisao/la:Zar je to uopće pitanje ? Ginobili u NBA za 3 klase boljifilip13 je napisao/la:Ginobili ili kukoč, ko je imao bolju karijeru?
Ginobili ili pau gasol?
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Luminary je napisao/la:te etikete ostavi za kuce. dok drugacije ne skontas jednom, imas mahanjeNeverGiveUp je napisao/la:Luminary je napisao/la:Titule govore svoje, nema sta, ali meni licno je Novicki jedan od najdrazih igraca. Dirk ima te individualne nagrade, ofanzivno je dosta jaci. Pipen je opet morao kontrolisati i skok i odbranu i tu je bio jedan od uspjesnijih, ne bi Jordan mogao pola stvari postici da nije imao Pipena.
Nema drugačije. Slabo se prikrivaš.

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Pau.filip13 je napisao/la:Ginobili ili pau gasol?
Najbolji neamerikanac naravno Dirk. Po meni on uopšte nema konkurenciju za to 1. mjesto, uz sav respect Parkeru, Gasolu, Sabonisu, Petroviću..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
The DR34MClutch je napisao/la:Pau.filip13 je napisao/la:Ginobili ili pau gasol?
Najbolji neamerikanac naravno Dirk. Po meni on uopšte nema konkurenciju za to 1. mjesto, uz sav respect Parkeru, Gasolu, Sabonisu, Petroviću..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Navedi onda i Duncana. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.