Imas li williams? Mozes i kod njih uplatiti.Otelo je napisao/la:Jel zna ko kako se registirati na wwin, tj. znam se registrirati no nema wwin kladionice u blizini pa ne mogu da stavim pare na racun a isti problem je i sa bet365 ?
Treba mi za live kladjenje
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nisi jedini Uganda-Gana 2+ čekam gol od 10. minuteAdmir_Sa je napisao/la:ja bar malo, samo malo da više sreće imam ne bi se žalio. znam da se čovjek ne može obogatiti preko ovoga, al brate nemoj mi padova za pola koša, 12minuta hokeja samo da neko da gol, jedan koš na zp2 u nba poluvrijeme i tako dalje
Moldavia 2+ i Ukrajina 4+ po gol falio
Trapani kp1 izgube 2 razlike u infarkt završnici
Koszalin koševa preko granica 159, oni pogodi daju 158 i kraj
Sve od jučer i još par tiketa tako svaki dan znam kako se osjećaš druže.

Kladionica je takva jedan dan te krene prođeš sve u zadnjim minutama, a nekada ti se desi da čekaš gol na utakmici i bude 0:0, bolje se roditi bez nečeg nego bez sreće kaže jedna stara narodna.

@Otelo
Pa kad se regaš onda jedino sa kreditnom da uplatiš lovu ili putem poštanske uplatnice ( za Wwin npr.)

- EmirSioux89
- Kontakt:
Šta mislite za Cipar večeras, jel neko odigrao nešto?
Manchester United!
Sve mi se cini da imamgonzales je napisao/la:Imas li williams? Mozes i kod njih uplatiti.Otelo je napisao/la:Jel zna ko kako se registirati na wwin, tj. znam se registrirati no nema wwin kladionice u blizini pa ne mogu da stavim pare na racun a isti problem je i sa bet365 ?

Hvala

@Janez hvala

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema na čemu što kaže @gonzales za wwin možeš u Williams poslovnici mora biti jedna u tvom gradu.
Samo kažeš username i četvrti znak šifre imaš tamo objašnjeno sve pod uplatom novca.
A mene interesuje za bet365 kad već spominjemo možemo li osim kreditne uplatiti na neki drugi način tipa bankovne transakcije ono kroz uplatnicu?

Samo kažeš username i četvrti znak šifre imaš tamo objašnjeno sve pod uplatom novca.
A mene interesuje za bet365 kad već spominjemo možemo li osim kreditne uplatiti na neki drugi način tipa bankovne transakcije ono kroz uplatnicu?

- Consigliere
- Kontakt:
Izgleda da mjenjam taktiku za NBA... Od sada pa do kraja sezone, po deset parova u/o na markicu i kusur... To je oko pet stoja. Bez pracenja i nerviranja, samo ujutro provjeriti... Uletice jednom 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Single i double su majka za NBA klađenje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ako imaš karticu možeš preko kartice, tako ja radim, nemam psolovnice u državi uopće pa mi je to jedini načinOtelo je napisao/la:Jel zna ko kako se registirati na wwin, tj. znam se registrirati no nema wwin kladionice u blizini pa ne mogu da stavim pare na racun a isti problem je i sa bet365 ?

koje kineze ja odigram tu po četvrtini pada jedva 30 koševa 

nema potpisa
Za bet365 ako imas gdje kupit paysafe card mozes na taj nacin uplatiti, ja uvijek tako uplacivam..Janez je napisao/la:Nema na čemu što kaže @gonzales za wwin možeš u Williams poslovnici mora biti jedna u tvom gradu.![]()
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
nema onog više, nestalo, bio slab odaziv i niko nije pisao pa očekivanohabib je napisao/la:Miky jel i sad ima onaj planB
Ja zadnji put na tiketu dobio 3km prije 3mjeseca
Vjerovatno bi i ovo live kladjenja bilo bacanje para u vjetar.

Vjerovatno bi i ovo live kladjenja bilo bacanje para u vjetar.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ajmo Bel(e)gijanci 

no problemmirzatele je napisao/la:Ajmo Bel(e)gijanci

1.75 cudvijazgmiky je napisao/la:no problemmirzatele je napisao/la:Ajmo Bel(e)gijanci2/2 i handicap na goste

SAMO ČELIK !
Ova nasa zlatna djevojcica izgleda potrefila DARK GAME, ko hoce nek proba na Cataniu kvota 3.5.
Crveni nigdje veze, Catania gubila 2:0.

Crveni nigdje veze, Catania gubila 2:0.

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
-
- Kontakt:
zato kad te obori jedan za pola koša vidjećemo dal ćeš biti smirenConsigliere je napisao/la:Izgleda da mjenjam taktiku za NBA... Od sada pa do kraja sezone, po deset parova u/o na markicu i kusur... To je oko pet stoja. Bez pracenja i nerviranja, samo ujutro provjeriti... Uletice jednom

Jucer Lichtenstein@12, u Petak Farski Otoci@24, ko je danas na redu. Andora@19´?

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.