Počinje za pola sata, koja su mišljenja? Mislim odigrati singl malo jači pa da se ima za večeras..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam pitao na osnovu cega i to je sve? mi sa izraelom imamo negativan skor, portugal su ljudi derali i dodjem na forum i vidim da neko tipuje BIH.... mislim pojeo bih **** svoje da dobijemo ovaj mec al nije bas realno stanje stvari..... vidim da me pratis - nema potrebe za tolikom dozom gorcine lutkoarelinho je napisao/la:ti samo uzeo komentarisati ovdje,a postavis par svaka 2 mjesecaCitizen-X je napisao/la:je l to informacija osjecaj ili pravovaljana informacija - mislim ima ljudi koji ce staviti pare na tvoju prognozu za koju mislim da je besmislenamirza_it je napisao/la:Danas u singlu:
Izrael - BiH 2
TR 0-2
h2
Sretno nam!!
prije si bio redovan pa ti neko nesto kaze pa se ponasas kao uvrijeđena mlada pa te ne bude dugo dugo i onda samo naletis ovako da nekome kazes nesto
ja mislim da zopp uzima e sad jbgGriselda je napisao/la:Sela - Zopp 1
Počinje za pola sata, koja su mišljenja? Mislim odigrati singl malo jači pa da se ima za večeras..
jeste pratim te,jer si prije bio odlican tipser sad samo bezveze pricas...Citizen-X je napisao/la:ja sam pitao na osnovu cega i to je sve? mi sa izraelom imamo negativan skor, portugal su ljudi derali i dodjem na forum i vidim da neko tipuje BIH.... mislim pojeo bih **** svoje da dobijemo ovaj mec al nije bas realno stanje stvari..... vidim da me pratis - nema potrebe za tolikom dozom gorcine lutkoarelinho je napisao/la: ti samo uzeo komentarisati ovdje,a postavis par svaka 2 mjeseca
prije si bio redovan pa ti neko nesto kaze pa se ponasas kao uvrijeđena mlada pa te ne bude dugo dugo i onda samo naletis ovako da nekome kazes nesto
odzdrav - mislim da Ruđeru podloga godi i ako ne bude imao bubica u glavi k'o Stenli juce trebao bi barem uzeti set....Willy je napisao/la:
Pozdrav jaruga.![]()
Nole je bolji, ali čitava dvorana biće za Rodžera. Taj meč neću ništa igrati, kvota je smiješna.
malo ohladi svijutiarelinho je napisao/la:[
jeste pratim te,jer si prije bio odlican tipser sad samo bezveze pricas...
pa nemoj ni komentarisatiCitizen-X je napisao/la:malo ohladi svijutiarelinho je napisao/la:[
jeste pratim te,jer si prije bio odlican tipser sad samo bezveze pricas...![]()
- nemam ja godina za djecje rasprave - i vrati se na moje pitanje - sta sam ko sam sta sam bio i ko sam bio nije uopste bitno - .zbog ovakvih rasprava i izbjegavam postiranje.....
pa nemoj citat dijete drago. ha ja.... svasta....arelinho je napisao/la:pa nemoj ni komentarisatiCitizen-X je napisao/la:malo ohladi svijutiarelinho je napisao/la:[
jeste pratim te,jer si prije bio odlican tipser sad samo bezveze pricas...![]()
- nemam ja godina za djecje rasprave - i vrati se na moje pitanje - sta sam ko sam sta sam bio i ko sam bio nije uopste bitno - .zbog ovakvih rasprava i izbjegavam postiranje.....
lijepo je bez tebe
![]()
imamo mikya,wilia,doktora,adu i ostale momke koji su tu a tebi![]()
švedideno_TM87 je napisao/la:Moj listić za danas.
Švedska 2 2.65
Ukrajina 2 1.25
Engleska 1 1.35
Švicarska 1 1.25
Španija 1 1.05
Kvota: 5.87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.