U kolko sati ? Da znam ocul stic, imam ispit na taj danstaragarda je napisao/la:sta je problem sa datumom....sljedeca subotaNKMramor je napisao/la:Utakmica 22.11. :O![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U kolko sati ? Da znam ocul stic, imam ispit na taj danstaragarda je napisao/la:sta je problem sa datumom....sljedeca subotaNKMramor je napisao/la:Utakmica 22.11. :O![]()
![]()
I ja...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:U kolko sati ? Da znam ocul stic, imam ispit na taj danstaragarda je napisao/la:sta je problem sa datumom....sljedeca subotaNKMramor je napisao/la:Utakmica 22.11. :O![]()
![]()
Haos igrač, to je vezni koji nam treba, još je visok, mlad. Sigurno je da će davati 120% s' obzirom da je karijeru započeo u Slobodi. Ovo se mora dovesti po kratkom postupku, još ako je moguće potpisati i višegodišnji ugovor.ultrasstyle_tz je napisao/la:Rahmanovic raskinuo sa Istrom, taj igrac nam ne smije izmaci ako postoji i gram sanse da se dovede..bio bi odlicno pojacanje, jos nase dijete
Sta ba nisu odredjene satnice, u 13 i 30 je utakmica drugovi.staragarda je napisao/la:nisu jos odredzene satnice za zadnje kolo..zato,ne berite brigu unaprijed
Sta je ovo,gluho biloklma1 je napisao/la:Ja te volim Sarajvo orit ce se Tusnjem kako je krenulo...Sjecam se nekad sad vec davno protiv celika igrali.Fukare na istoku bile a ja sa sredine zapada preko ograde gledam autobuse Robijasa kako dolaze...Posle se malo proguram prema njima ne bi li po labrnji dobio i vidim da su poveli svoje specijalce...Tada sam pomislio ovo je klub i ovo su navijaci...
Petak je veče, popilo se...staragarda je napisao/la:Sta je ovo,gluho biloklma1 je napisao/la:Ja te volim Sarajvo orit ce se Tusnjem kako je krenulo...Sjecam se nekad sad vec davno protiv celika igrali.Fukare na istoku bile a ja sa sredine zapada preko ograde gledam autobuse Robijasa kako dolaze...Posle se malo proguram prema njima ne bi li po labrnji dobio i vidim da su poveli svoje specijalce...Tada sam pomislio ovo je klub i ovo su navijaci...![]()
E moguce jeTzBulevar87 je napisao/la:Petak je veče, popilo se...staragarda je napisao/la:Sta je ovo,gluho biloklma1 je napisao/la:Ja te volim Sarajvo orit ce se Tusnjem kako je krenulo...Sjecam se nekad sad vec davno protiv celika igrali.Fukare na istoku bile a ja sa sredine zapada preko ograde gledam autobuse Robijasa kako dolaze...Posle se malo proguram prema njima ne bi li po labrnji dobio i vidim da su poveli svoje specijalce...Tada sam pomislio ovo je klub i ovo su navijaci...![]()
Koliko kod osporavali i smatrali Kuduzovica nesposobnim, realno gledajuci bio je medju boljima igracima. Jeste se u uvodnim utakmica malo gubio, pogotovo protiv Slavije, al' od Zrinjskog pa na ovamo je iskakao iz ovog sivila od ekipe.merak je napisao/la:Nadam se da je Kuduzovic jedan od njih
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako mene promasi taj stand?TzBulevar87 je napisao/la:Skoro kada su igrali protiv Širokog, 2 dana pred tržnim centrom na Sjenjaku je bio štand od OKK koji je prodavao karte za utakmicu i klupske suvenire.
Nije mi samo jasno zašto se i u FK Sloboda ne primjenjuje isti princip marketinga. Ako već ne znaju nek prepisuju od ovih, a siguran sam da bi im ovi dali da prepišu
OKK SlobodaFukara1987tz je napisao/la:
Ozbiljna saradnja koju su uspostavili OKK Sloboda i PAN, već je vidljiva, prema najavama na narednim utakmicama biće mnoštvo iznenađenja za sve posjetitelje, nagradne igre, promo dešavanja... U svakom slučaju jedna lijepa sportska priča... Čestitamo našim prijateljima iz OKK Sloboda Tuzla iskreno se nadamo da će i jedna ozbiljna kompanija prepoznati potencijal i mjesto za ovakav vid promocije i u našoj svetinji....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.