Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Alen je vezan za BIH,ko ti za Kaunas.
Pa i djed od starog ga i rukama i nogama gurao na lijepu njegovu......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Alen je vezan za BIH,ko ti za Kaunas.

Ma otac mu je tu ispao pakas najveci, umjesto da ga on savjetuje da igra za nas (kao bivsi reprezentativac BiH), ovaj hladno ga podrza u tome da igra za Hrvate.

onda mi je otac Litvanacharishp je napisao/la:Alen je vezan za BIH,ko ti za Kaunas.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Večeras je igrač utakmice Crna Gora - Švedska bio Jovović (20 godina), inače igra za Sutjesku. Pokušavam zamisliti da igrač iz naše lige bude igrač utakmice u kvalifikacijama, nezamislivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tebi mozda,Alenov stari je veci Hrvat od Bana Jelacica.Kaunas je napisao/la:onda mi je otac Litvanacharishp je napisao/la:Alen je vezan za BIH,ko ti za Kaunas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a jesi nedokazanharishp je napisao/la:Tebi mozda,Alenov stari je veci Hrvat od Bana Jelacica.Kaunas je napisao/la:onda mi je otac Litvanacharishp je napisao/la:Alen je vezan za BIH,ko ti za Kaunas.
otac mu je Bosanac, igrao za našu repku, on se može ponašati kao hrvat ali je u krvi BOSANAC
btw. otisli smo u off topic
ON TOPIC: Pape napolje

15.10.2013.
Cuj igrao je za nasu repku,onda je i Bajano rodom iz Tomislavgrada.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakve veze sad ima Bajanoharishp je napisao/la:Cuj igrao je za nasu repku,onda je i Bajano rodom iz Tomislavgrada.

15.10.2013.
Alen Halilovic rasprava part 280913209209
Vece nego Alen.Kaunas je napisao/la:kakve veze sad ima Bajanoharishp je napisao/la:Cuj igrao je za nasu repku,onda je i Bajano rodom iz Tomislavgrada.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovaj više voli kontrirat nego prcit al haj nek ti budeharishp je napisao/la:Vece nego Alen.Kaunas je napisao/la:kakve veze sad ima Bajanoharishp je napisao/la:Cuj igrao je za nasu repku,onda je i Bajano rodom iz Tomislavgrada.
ja bi' da završimo s ovom raspravom, ne znam za tebe

15.10.2013.
Sutra staviti kucu, auto, zenu, ljubavnicu i tonu kafe ama sve staviti na Izreal, sigurica 

Daj ne prepadaj me. Pa zar da ostanemo bez EPa? Nece se plasirati samo ko nece i drzave kojima su konobari i ribari u reprezentaciji. Bolim me briga za Papeta i bilo kojeg pojedinca, zelja mi je da cujem himnu BiH i vidim zastavu na Jelisejskom polju.AhmoNY je napisao/la:Sutra staviti kucu, auto, zenu, ljubavnicu i tonu kafe ama sve staviti na Izreal, sigurica
Pusti Ahmu, vidiš da je naveo pokretnu i nepokretnu imovinu sa kojom u ovom trenutku ne raspolaže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ubleho, da imas imalo obraza vec bi otisao s klupe i otisao bi ako veceras ne pobijedimo Izrael, al ti ces nam vjerovatno eventualni bod predstaviti ko pobjedu na Vembliju
Safet Susic: "Sutra cemo razocarati sve one koji prizeljkuju los rezultat". Al' ce na ovoj temi biti suza i placa kad ga Hajro i Pjanke uvale.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Ovome se valjam od smijeha uvijek kada pogledam.... "Koga ti zajebavas?"
Idemo danas uz smijeh i dobro raspolozenje po pobijedu! Sretno Pape i momci!

Idemo danas uz smijeh i dobro raspolozenje po pobijedu! Sretno Pape i momci!

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Barem danas ostavite prepucavanja sa strane, jer igra NASA reprezentacija, NASA BOSNA I HERCEGOVINA.
Sretno ljiljani i idemo do pobjede

Sretno ljiljani i idemo do pobjede

ZZ
@kaunas zamisli malog Antu koji igra za FKS, smatraju ga mozda najtalentovanijim na svijetu, zivi od malena sa porodicom u Sarajevu i ima 16god. Gazda u FKS je okorjela Bosnjacina Sefket koji ga je od inkubatora vezao kojekakvim ugovorima. Nude mu se BIH i Hrvatska, mal ide u skolu i svakodnevno ga u razredu terorisu sa pricom za koga treba igrati. U slucaju da odabere Hrvatsku kako bi izlazio iz kuce? Nikako. Talenat je jako bitan za odabir repke, sto si talentovaniji- veci je pritisak. Sta mislis da je isto bilo birati reprezentaciju Alenu Halilovicu i Zoranu Kvrzicu?
@harishp
Nana od Baiana je iz Bilece. 
@harishp

Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 16 nov 2014, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Specijalitet noci: "Zidovski kosher gulas".
A desert a sta bi bilo nego srneca.
A desert a sta bi bilo nego srneca.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.