Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma ovo je smijesno Bgm Monroe trpa nemilice protiv najbolje odbrane u ligi al' zato pored strasnog Boozera ne moze nista da ubaci jbm ti NBA 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
eo washington me za 1 poen obori... al eto sreća drugi listić je u igri
-
- Kontakt:
DeRozan pređi tu granicu ba 

eo daju samo njemu loptu.. valjda svi igrali njega overgojzerica je napisao/la:DeRozan pređi tu granicu ba
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ne moze ti pogoditi da si kolac, Millsap ima 99 poena na poluvremenu, i naravno sticajem okolnosti oni gube 30 razlike pa trener vadi prvu petorku napolje do kraja 

Chelsea F.C.
-
- Kontakt:
pređe DeRozan, al džaba kad na tiketu imam i Gibsona koji ima 2 **** poena
Randolph granica... **** mu crne roditelje
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Memphis-Detroit poluvrijeme 51-50, a preostale 2/4 ce zavrsiti otprilike sa po 14-14, naravno samo da mene syebe jer sam igro vise od 186 koseva.Pa ko da cigle bacaju.
Chelsea F.C.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ostani ispod Monroe, al' normalno da nece ostat ispod zabit ce ga cim ude il' jos gore u zadnjoj minuti ce zabit taman toliko da prede kuknjava
Alessandro Del Piero !
ja Bullse igram 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma tacno sam znao jbo ti ja 16x mater10DelPiero je napisao/la:Ostani ispod Monroe, al' normalno da nece ostat ispod zabit ce ga cim ude il' jos gore u zadnjoj minuti ce zabit taman toliko da prede kuknjava

Alessandro Del Piero !
Oce li uspjet Kazins dati preko 

Auu reeds
kratrastrofa 

a moglo je biti jos para

evo što si pao10DelPiero je napisao/la:Ma ovo je smijesno Bgm Monroe trpa nemilice protiv najbolje odbrane u ligi al' zato pored strasnog Boozera ne moze nista da ubaci jbm ti NBA

ebem li mu 16 majki majčinih, kao i onom koji mjenja ove granice 15,5 16,5, da je sinoć bilo 16,5 dao bi 17
kako se iznervira u pm

nema potpisa
Brate da te pitam nesto iskrenoAdmir_Sa je napisao/la:evo što si pao10DelPiero je napisao/la:Ma ovo je smijesno Bgm Monroe trpa nemilice protiv najbolje odbrane u ligi al' zato pored strasnog Boozera ne moze nista da ubaci jbm ti NBA
ebem li mu 16 majki majčinih, kao i onom koji mjenja ove granice 15,5 16,5, da je sinoć bilo 16,5 dao bi 17
kako se iznervira u pm![]()
![]()
![]()

jesi ti ikad dobio na kladionici ili samo padas na jednom ?
ma jesam, al ako jednom imam sreće i dobijem onda slijedi 10-15 dana ovakvih padova i vratim im i još svoje dodam
ja bar malo, samo malo da više sreće imam ne bi se žalio. znam da se čovjek ne može obogatiti preko ovoga, al brate nemoj mi padova za pola koša, 12minuta hokeja samo da neko da gol, jedan koš na zp2 u nba poluvrijeme i tako dalje
eto gledaj sinoć, sve fino prošlo, niko haman ni blizo granice da pređe i nađe se ovaj kreten da dvije minute do kraja zabije koš, a četrnaesti dao u četvrtoj minuti 3/4. ako već moram pasti nek kreten zabije 20 i čao
ja bar malo, samo malo da više sreće imam ne bi se žalio. znam da se čovjek ne može obogatiti preko ovoga, al brate nemoj mi padova za pola koša, 12minuta hokeja samo da neko da gol, jedan koš na zp2 u nba poluvrijeme i tako dalje
eto gledaj sinoć, sve fino prošlo, niko haman ni blizo granice da pređe i nađe se ovaj kreten da dvije minute do kraja zabije koš, a četrnaesti dao u četvrtoj minuti 3/4. ako već moram pasti nek kreten zabije 20 i čao
nema potpisa
stvarno stetaAdmir_Sa je napisao/la:ma jesam, al ako jednom imam sreće i dobijem onda slijedi 10-15 dana ovakvih padova i vratim im i još svoje dodam

vidim vecinom padnes na jednom i to dosta puta zaredom

nek ti je danas sretno da ne bude ovakvih padova

Jel zna ko kako se registirati na wwin, tj. znam se registrirati no nema wwin kladionice u blizini pa ne mogu da stavim pare na racun a isti problem je i sa bet365 ?
Treba mi za live kladjenje
Treba mi za live kladjenje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.