FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda-Siroki i zaostala sa Sarajevom na Tusnju.Jedna od ove dvije ekipe ce vam uzeti najmanje bod i to je kraj Premijer lige!
- slani grad
- Kontakt:
protiv laktasa imamo nulu na poluvremenu pa je nemozemo sacuvat...protiv celika imamo 0-1 na poluvremenu pa i to nemozemo sacuvat
..de neko od zenicana nek napise objektivno sta i kako je bilo od sansi i golova...vjerujem da smo se valjali i igrali mrtvi bunker
inace bodovima u ZE nisam se ni nadao...moramo dobit sve kuci,otrgnut zvijezdi u gradaccu makar bod i POBIJEDIT modricu na strani
..vidjet cemo sta ce od ovog biti ali mislim da bi ovo bilo dovoljno...problem je pretezak raspored 

inace bodovima u ZE nisam se ni nadao...moramo dobit sve kuci,otrgnut zvijezdi u gradaccu makar bod i POBIJEDIT modricu na strani

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ti sve znas,blago nama sa tobom .cena je napisao/la:Sloboda-Siroki i zaostala sa Sarajevom na Tusnju.Jedna od ove dvije ekipe ce vam uzeti najmanje bod i to je kraj Premijer lige!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
upravu si,valjanje i bunker,,go ste dali iz greske naseg golmana,,samo ste jednu sansu imali,tad ste bas fino odigrali al onaj mostarlic sam s nekih 10-ak metara pored gola suta,,eto to je toslani grad je napisao/la:protiv laktasa imamo nulu na poluvremenu pa je nemozemo sacuvat...protiv celika imamo 0-1 na poluvremenu pa i to nemozemo sacuvat![]()
..de neko od zenicana nek napise objektivno sta i kako je bilo od sansi i golova...vjerujem da smo se valjali i igrali mrtvi bunker
![]()
![]()
inace bodovima u ZE nisam se ni nadao...moramo dobit sve kuci,otrgnut zvijezdi u gradaccu makar bod i POBIJEDIT modricu na strani..vidjet cemo sta ce od ovog biti ali mislim da bi ovo bilo dovoljno...problem je pretezak raspored
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Iskeno gol nisam ni vidio,na poluvremenu pricao sam kod ograde s 2-3 tuzlaka onaj ko je bio zna o kome je rijec...mala frka Fukara i policije...to je to 

A C A B !
Sad 4 kod kuce,sve teske tekme
20 kolo Široki Brijeg
22 kolo Zrinjski
24 kolo Željo
26 kolo Borac
moramo sve 4 dobit,al prije toga sad u srijedu Sarajevo moramo dobit,Modricu uzet na strani,u Gradačcu i Prijedoru pokusat doci do 2 boda,i imamo 2 kuci zaredom protiv Borca i Travnika.
20 kolo Široki Brijeg
22 kolo Zrinjski
24 kolo Željo
26 kolo Borac
moramo sve 4 dobit,al prije toga sad u srijedu Sarajevo moramo dobit,Modricu uzet na strani,u Gradačcu i Prijedoru pokusat doci do 2 boda,i imamo 2 kuci zaredom protiv Borca i Travnika.
Prvo poluvrijeme najgore ove polusezone sto se tice celika imali 1 ili 2 suta na gol, sloboda isto tako 1 ili 2 suta stim da ste pogodili nekon greske naseg golmana. Drugo poluvrijeme celik malo bolji sa dosta prilika a sloboda neznam jeli sutala prema golu uopste mozda jednom. Sudija malo vise naklonjen domacinu sa puno prekrsaja. Sve u svemu pravi derbi zacelja 

Republika Zenica
Glavaš: Koštale su nas kardinalne greške
Nakon poraza od zeničkog Čelika, šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš nije krio nezadovoljstvo.
Pogotovo kako kaže iz razloga jer su njegovi izabranici sve mogli riješiti u prvom poluvremenu dok su svojim grešaka u drugom dijelu, pomogli Čeliku da dođe do pobjede.
Ne znam zaista šta se desilo. U prvom poluvremenu smo dobro stajali na terenu, poveli smo preko Mostarlića, možda smo mogli voditi i 2-0 ali očigledno da su se moji igrači u drugom dijelu prepali i Čeliku dopustili da dođe do pobjede. Nakon naše dvije kardinalne greške, Čelik je došao do pogodka. Sve je bilo samo u metar prostora, prvo je Obuća pobjegao Miloševiću a i kod drugog dijela naša odbrana je katastrofalno reagovala, kazao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba i na konstataciju da se njegov tim novim porazom srozao na samo dno i da ga očekuje težak nastavak sezone, odgovorio:
Mi odlično znamo da nas očekuje težak nastavak sezone, svaka utakmica će biti teška i u svakoj će igrači morati dati sve od sebe. Sada se okrećemo narednoj utakmici sa Sarajevom koju igramo već za par dana, kazao je Glavaš.
Nakon poraza od zeničkog Čelika, šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš nije krio nezadovoljstvo.
Pogotovo kako kaže iz razloga jer su njegovi izabranici sve mogli riješiti u prvom poluvremenu dok su svojim grešaka u drugom dijelu, pomogli Čeliku da dođe do pobjede.
Ne znam zaista šta se desilo. U prvom poluvremenu smo dobro stajali na terenu, poveli smo preko Mostarlića, možda smo mogli voditi i 2-0 ali očigledno da su se moji igrači u drugom dijelu prepali i Čeliku dopustili da dođe do pobjede. Nakon naše dvije kardinalne greške, Čelik je došao do pogodka. Sve je bilo samo u metar prostora, prvo je Obuća pobjegao Miloševiću a i kod drugog dijela naša odbrana je katastrofalno reagovala, kazao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba i na konstataciju da se njegov tim novim porazom srozao na samo dno i da ga očekuje težak nastavak sezone, odgovorio:
Mi odlično znamo da nas očekuje težak nastavak sezone, svaka utakmica će biti teška i u svakoj će igrači morati dati sve od sebe. Sada se okrećemo narednoj utakmici sa Sarajevom koju igramo već za par dana, kazao je Glavaš.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jer dalje od Bilinog nisi isaobilino polje je napisao/la: dobra vam taktika jel to cuvate rezultat i kad gubite hahahhaahhah nikad ssmjesniu ekipu nisam gledao na b.p.

A C A B !
Emir_ZENICA je napisao/la:Jer dalje od Bilinog nisi isaobilino polje je napisao/la: dobra vam taktika jel to cuvate rezultat i kad gubite hahahhaahhah nikad ssmjesniu ekipu nisam gledao na b.p.![]()
![]()

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jeli to neko postavio,dojavu neku,spance ? Nemoj mi njih majke Ti...Ma odigram vazda ali zaboravim postaviti...ma rijetko sta...u posljednih 10-ak dana dobio samo jednom i to 30 km ...ali dobro je ...Kod tebe ?harry_90 je napisao/la:![]()
Emire nema te danas na temi KLADIONICA,da spance pogadjas
imal sta danas na kladi
A C A B !
Danas slabo,postavio dvije dojave sto mi je jaran rekao,nisam htjeo uplatit i prodjuEmir_ZENICA je napisao/la:Jeli to neko postavio,dojavu neku,spance ? Nemoj mi njih majke Ti...Ma odigram vazda ali zaboravim postaviti...ma rijetko sta...u posljednih 10-ak dana dobio samo jednom i to 30 km ...ali dobro je ...Kod tebe ?harry_90 je napisao/la:![]()
Emire nema te danas na temi KLADIONICA,da spance pogadjas
imal sta danas na kladi

- slani grad
- Kontakt:
ovo sto prije zaboravit i pokusat psihicki pripremit ekipu jer ide SERIJA teskih utakmica u kojima MORAMO pobjedit da bi ostali u ovoj nakardnoj ligi...jel zna neko dali ce pite doci u srijedu na ovu ponovljenu i kakav je njihov stav....kljakavi savez je opet napravio apsurd....odlucili su da se ponovljena igra 24. a za odluku koju su donijeli o ponavljanju u cetvrtak mislim dali su im rok od 8 dana da uloze nekoj novoj komisiji zalbu
...znaci utakmica se treba igrat u srijedu a pite imaju rok do cetvrtka da uloze zalbu
..i ovo jos jednom potvrdzuje da ova halabuka koja se digla oko gavarica je maslo nepismenih i nesposobnih ljudi u savezu
..ljudi su apsurd teski 

Pozdrav svima !
Trazio sam na internetu raspored utakmica Slobode za tekuću sezone ali bezuspješno. Pa sam se odlucio obratiti ovdje vama, ne bi li mi mogli pomoći. Kao sto sam rekao, od vas trazim (molim vas) da ako ste u stanju da mi posaljete raspored utakmica Slobode za ovu sezonu jer zelim s prijateljima pogledati jednu domaću utakmicu.
Trazio sam na internetu raspored utakmica Slobode za tekuću sezone ali bezuspješno. Pa sam se odlucio obratiti ovdje vama, ne bi li mi mogli pomoći. Kao sto sam rekao, od vas trazim (molim vas) da ako ste u stanju da mi posaljete raspored utakmica Slobode za ovu sezonu jer zelim s prijateljima pogledati jednu domaću utakmicu.
In Rafa We Trust
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care sad 4 utakmice kod kuce neznam koja je bolja
... Sloboda-Sarajevo-Siroki-zrinjski-borac na koju god odes nema neke razlike 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
imate i s nama igrati poslije zrinjskog mi, pa boracSaltCityAttack je napisao/la:care sad 4 utakmice kod kuce neznam koja je bolja... Sloboda-Sarajevo-Siroki-zrinjski-borac na koju god odes nema neke razlike

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
I sa zeljom igrate hahahhahahha NEMOJTE TO ZABORAVIT:=
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma da svakako. zeznut nam je raspored skroz u pm svi trebaju pobjede.
Ja u pm i laktasi nas stigli
...ja sta nam uradi ova SDA od kluba u pm
..........Ni one komunjare nisu nesto bog zna, ali imam osjecaj da su se ovi uvalili u nas klub samo dda bi unazadili Slobodu znajuci da je ona uvjek bila crvena, a ne zelena kakvu je oni zamisljaju....I imam osjecaj da je tako jer Enes Mesanovic-Sica se nebi tek tako povukao iz kluba, jer on zna da je djete slobode i vjerovanto svjestan svih sesavanja zna da ce ljudi koji su zivjeli za taj klub prvo na njemu traziti krvca..Ma naebem se ja njima svime majke lopovske, neka idu iz kluba i neka se pozabave svojim politickim poslovima u SDA i onako su izgubili podrsku naroda
Ja u pm i laktasi nas stigli

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
4 sljedece su kljucne..
pite-kuci
siroki-kuci
zvijezda-gradacac
zrinjski-kuci
ako ne saberemo 9-10 bodova donji smo...ako uzmemo ove bodove 90% se cupamo...modrica je vec drugoligas i trazice se drugi putnikizmedzu nas,celika,laktasa,zvijezde i eventualno travnika i rudara
pite-kuci
siroki-kuci
zvijezda-gradacac
zrinjski-kuci
ako ne saberemo 9-10 bodova donji smo...ako uzmemo ove bodove 90% se cupamo...modrica je vec drugoligas i trazice se drugi putnikizmedzu nas,celika,laktasa,zvijezde i eventualno travnika i rudara
slani grad je napisao/la:4 sljedece su kljucne..
pite-kuci
siroki-kuci
zvijezda-gradacac
zrinjski-kuci
bit ce zesca borba izmedju nabrojanih klubova da ne zavrse kao drugi putnik bit ce kopanja i rukama i nogama da se ne ode u nizi rang
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.