ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

AA23
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la AA23 » 16 nov 2014, 00:04

DŽABA PORED NEPRAVDE SVE OPET JE DOBIO, KRALJU, LEGENDO!

Mourier nije normalan, još govori ma nije prvi servis dobar nemoj celendz tražiti... Koji coro

4 meč lopte :salut:

GOAT!

Pogba
Kontakt:

ATP Tour

Post Postao/la Pogba » 16 nov 2014, 00:04

Sjo Stana, izgubi dobijeno.

Glava i samo glava. Nevjerovatno kako je pao psihicki, dokaz i ona nervoza sa nekim gledateljem u kljucnim momentima.
Na 3 mec lopte igra servis-volej, ali lahko je sa ove tacke gledista reci da nije trebao tako hrabro ici. Cak 18 winnera vise, ali i puno vise gresaka.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 nov 2014, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 16 nov 2014, 00:04

Clutch je napisao/la:Ali kakav spin je ona loptica imala.. :tokralju:
GLEDAM i ne vjerujem a ni wawi :mrgreen: :urnebes:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 nov 2014, 00:05

provuče se federer kroz iglene uši. ja ga ovako pasivnog još nikad nisam vidio. ne mogu vjerovati da mu je to bila taktika. ali tako je to uvijek, odluče 1-2 lopte i skoro uvijek pobjede veliki

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 16 nov 2014, 00:06

Što svršavate kad mu je Stan ofirno pustio gem kod 5-4?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 nov 2014, 00:09

GazijaKalesija je napisao/la:Što svršavate kad mu je Stan ofirno pustio gem kod 5-4?
Popusti momcino ba, koji ti je :?: :?:

Da mu je htio pustiti, bilo bi to laganih 2-0 za Rogera.

Dakle, ODBIJ s tom svojom teorijom.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 nov 2014, 00:10

Stan je picketina.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 16 nov 2014, 00:10

Belmin6 je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Što svršavate kad mu je Stan ofirno pustio gem kod 5-4?
Popusti momcino ba, koji ti je :?: :?:

Da mu je htio pustiti, bilo bi to laganih 2-0 za Rogera.

Dakle, ODBIJ s tom svojom teorijom.
Pogledaj snimak 10. gema 3. seta i sve će ti biti jasno. ;)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 nov 2014, 00:12

Čuj Gazije :lol:

E ne vjerujem

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 nov 2014, 00:12

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA

BABUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 nov 2014, 00:14

Gledao sam ja cijeli match i ne mogu da vjerujem šta pišeš. Opet ti ponavljam, da je htio pustiti, bilo bi to laganini za Rogera dva-nula.

A to što Stan ima nekih problema u svojoj glavi, to je njegov problem, a izgleda i tvoj. Njegov izbor je bio da ide na mrežu, nije mu Roger sugerisao to.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 16 nov 2014, 00:16

NAJVECI SVIH VREMENA!!!

Wawrinka,pickko jedna!
U zadnjem setu najmanje 7 puta servirao u tijelo Rogeru...djubre jedno.
#miasanmia

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 16 nov 2014, 00:17

Belmin6 je napisao/la:Gledao sam ja cijeli match i ne mogu da vjerujem šta pišeš. Opet ti ponavljam, da je htio pustiti, bilo bi to laganini za Rogera dva-nula.

A to što Stan ima nekih problema u svojoj glavi, to je njegov problem, a izgleda i tvoj. Njegov izbor je bio da ide na mrežu, nije mu Roger sugerisao to.
Ma dobro, nastavite svršavati na velikog Fedexa. A to što Wawre izlazi na mrežu nakon onakvog laganog 2. servisa, što je samo jednom ili dva puta od onoliko serviranja ubacio prvi servis u tom gemu, što je bezveze lopte napucavao u aut to nećemo gledati, al' idemo dalje Fedex No.1, idol mlađih generacija.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 16 nov 2014, 00:20

PS,

to što nam se mišljenja ne podudaraju ne mora da znači da ti ili ja imamo problema s glavom. Ja se neću spuštati na tvoj nivo i vrijeđati, al' nije ti to fino. Jedva čekam snimak 10. gema ovdje, pa da prokomentarišemo fino.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 16 nov 2014, 00:21

GazijaKalesija je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Gledao sam ja cijeli match i ne mogu da vjerujem šta pišeš. Opet ti ponavljam, da je htio pustiti, bilo bi to laganini za Rogera dva-nula.

Ma dobro, nastavite svršavati na velikog Fedexa. A to što Wawre izlazi na mrežu nakon onakvog laganog 2. servisa, što je samo jednom ili dva puta od onoliko serviranja ubacio prvi servis u tom gemu, što je bezveze lopte napucavao u aut to nećemo gledati, al' idemo dalje Fedex No.1, idol mlađih generacija.
evo samo mi odg na jedno pitanje
U TB 3. seta kod 6-5 za wawu, da je federer promasio onu loptu ili udariio ramom ili nesto sl. sta bi se desilo?
a moglo se vrlo lahko desiti jer ako si ikada uzeo u ruke reket onda znas kako ti moze u sekundi ruka pasti kod udarca poslije sat-dva igre :

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 nov 2014, 00:27

Nisam mislio da ti imaš problema u glavi, nego da imaš problema s Stanovim chokiranjem. Shvataš sada :?:

Pokušao je napasti Rogera poslije svog drugog servisa, Bože moj. Ne možeš nakon toga zakljuciti da mu je ovaj pustio match. Pa da je tako (kao što ti kažeš, da je Wawaš Rogerova "qrva") ovaj bi mu pustio finale MC ove godine.

Pritisak je veliki, ogroman za takvog igraca, logicno je da mu nece ici kao podmazan prvi servis. A smiješno je reci bezveze napucavao lopte u aut, pa imao je i odlicnih poteza u ovom match Wawrinka, odlicnih poena. UE mora biti, pogotovo u ovakvim match-evima.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 16 nov 2014, 00:30

Belmin6 je napisao/la:Nisam mislio da ti imaš problema u glavi, nego da imaš problema s Stanovim chokiranjem. Shvataš sada :?:

Pokušao je napasti Rogera poslije svog drugog servisa, Bože moj. Ne možeš nakon toga zakljuciti da mu je ovaj pustio match. Pa da je tako (kao što ti kažeš, da je Wawaš Rogerova "qrva") ovaj bi mu pustio finale MC ove godine.

Pritisak je veliki, ogroman za takvog igraca, logicno je da mu nece ici kao podmazan prvi servis. A smiješno je reci bezveze napucavao lopte u aut, pa imao je i odlicnih poteza u ovom match Wawrinka, odlicnih poena.
Ne govorim druže za cjelokupan meč, samo za 10. gem, možda si i ti upravu, al' onakav 10. gem mislim da ne bi odigrao ni amater, tj. onako gubio poene kako ih je gubio Wawrinka. Plus, odmah u sljedećem gemu do 15-40 extra igra, nakon toga ponovo...

Al' eto, kako god, mislim da će Nole glatko dobiti ovakvog Federera u finalu. Jedino, ako se nešto drastično ne promijeni do 19h.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 nov 2014, 00:35

Ako bude igrao pasivno i mlako kao protiv SW, danas protiv Djokera nema šanse.

Vjerujem da ce sutra biti agresivniji.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 16 nov 2014, 00:43

Djokovic u dva lagana seta

Fizicki ne moze Federer, a i prespora je podloga, idelna za Novaka
Genius, outrageous, the best ever! RF!

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 16 nov 2014, 01:43

Da ga je htio pustit davno bi to uradio a ne da se ganja s njim 3 sata, kakva ti je to logika? :?

Jedan je Roger! :tokralju: :ljepota:
1946

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.