Mourier nije normalan, još govori ma nije prvi servis dobar nemoj celendz tražiti... Koji coro
4 meč lopte

GOAT!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
GLEDAM i ne vjerujem a ni wawiClutch je napisao/la:Ali kakav spin je ona loptica imala..
Popusti momcino ba, koji ti jeGazijaKalesija je napisao/la:Što svršavate kad mu je Stan ofirno pustio gem kod 5-4?
Pogledaj snimak 10. gema 3. seta i sve će ti biti jasno.Belmin6 je napisao/la:Popusti momcino ba, koji ti jeGazijaKalesija je napisao/la:Što svršavate kad mu je Stan ofirno pustio gem kod 5-4?![]()
![]()
Da mu je htio pustiti, bilo bi to laganih 2-0 za Rogera.
Dakle, ODBIJ s tom svojom teorijom.
Ma dobro, nastavite svršavati na velikog Fedexa. A to što Wawre izlazi na mrežu nakon onakvog laganog 2. servisa, što je samo jednom ili dva puta od onoliko serviranja ubacio prvi servis u tom gemu, što je bezveze lopte napucavao u aut to nećemo gledati, al' idemo dalje Fedex No.1, idol mlađih generacija.Belmin6 je napisao/la:Gledao sam ja cijeli match i ne mogu da vjerujem šta pišeš. Opet ti ponavljam, da je htio pustiti, bilo bi to laganini za Rogera dva-nula.
A to što Stan ima nekih problema u svojoj glavi, to je njegov problem, a izgleda i tvoj. Njegov izbor je bio da ide na mrežu, nije mu Roger sugerisao to.
evo samo mi odg na jedno pitanjeGazijaKalesija je napisao/la:Ma dobro, nastavite svršavati na velikog Fedexa. A to što Wawre izlazi na mrežu nakon onakvog laganog 2. servisa, što je samo jednom ili dva puta od onoliko serviranja ubacio prvi servis u tom gemu, što je bezveze lopte napucavao u aut to nećemo gledati, al' idemo dalje Fedex No.1, idol mlađih generacija.Belmin6 je napisao/la:Gledao sam ja cijeli match i ne mogu da vjerujem šta pišeš. Opet ti ponavljam, da je htio pustiti, bilo bi to laganini za Rogera dva-nula.
A to što Stan ima nekih problema u svojoj glavi, to je njegov problem, a izgleda i tvoj. Njegov izbor je bio da ide na mrežu, nije mu Roger sugerisao to.
Ne govorim druže za cjelokupan meč, samo za 10. gem, možda si i ti upravu, al' onakav 10. gem mislim da ne bi odigrao ni amater, tj. onako gubio poene kako ih je gubio Wawrinka. Plus, odmah u sljedećem gemu do 15-40 extra igra, nakon toga ponovo...Belmin6 je napisao/la:Nisam mislio da ti imaš problema u glavi, nego da imaš problema s Stanovim chokiranjem. Shvataš sada![]()
Pokušao je napasti Rogera poslije svog drugog servisa, Bože moj. Ne možeš nakon toga zakljuciti da mu je ovaj pustio match. Pa da je tako (kao što ti kažeš, da je Wawaš Rogerova "qrva") ovaj bi mu pustio finale MC ove godine.
Pritisak je veliki, ogroman za takvog igraca, logicno je da mu nece ici kao podmazan prvi servis. A smiješno je reci bezveze napucavao lopte u aut, pa imao je i odlicnih poteza u ovom match Wawrinka, odlicnih poena.
Da ga je htio pustit davno bi to uradio a ne da se ganja s njim 3 sata, kakva ti je to logika?GazijaKalesija je napisao/la:Što svršavate kad mu je Stan ofirno pustio gem kod 5-4?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.