Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma Besu i djeca voleBassha je napisao/la:
Dosadilo momku, vjerovatno ga je poslao u 3pm na poluvremenu i zato se nije vratio.Mudrinjo je napisao/la:Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
A zna li neko šta mu je rekao i razlog zašto je izašao ? Ako je to uradio onda kapa dole !Otelo je napisao/la:Dosadilo momku, vjerovatno ga je poslao u 3pm na poluvremenu i zato se nije vratio.Mudrinjo je napisao/la:Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
Nije igrac od pasova i golova..*p!p!t@* je napisao/la:Papke očigledno ne gotivi igrace tipa Kolašinac i Bešić, više je za tehničare amidžića, svršajevića i hadžića. Nije bitno na kojoj poziciji, samo ako mogu hodati ima da igraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jbg momak voli da glumi modernog DMF-a ,a nema iskustva jos za toga to ga vec kosta u Evertonu..los je bio i protiv BelgijeClutch je napisao/la:Već sam upozoravao na neke njegove egzibicije s loptom i nepotrebne poteze za zadnjeg veznog, i noćas ih je nažalost opet ponovio.. Nisi Messi yebo ga ti.
upravo sam to dosao da napisemOtelo je napisao/la:Dosadilo momku, vjerovatno ga je poslao u 3pm na poluvremenu i zato se nije vratio.Mudrinjo je napisao/la:Daleko najlošija utakmica Bešića. Nadam se da mu nije slava udarila u glavu.
ja saam mislio da je on ovo bezz izjavio al poslije ove utakmice s izraelom imam osjecaj da je i on nesto kao ljut i da nije odigrao na nivou pa cak se nije ni borio kako zna.cesto ovi nasi igraci nesto puknu ocito da se slabo nose s pritiskom a i safet izgleda je tu skroz tanak da pripremi igrace psiholoskiVirtu4l je napisao/la:Koji car, u fazonu 'ne mogu ja više trčati za vas'bordobijeli je napisao/la:sta kaze mume nek se svako bori za sebe![]()
![]()
Ima i toga. Ali da je taktika bila postavljena kako Bog zapovjeda i Medunjanin bi korisniji bio i bolje izgledao i Pjanic se nebi onesvjescavao u 60-oj.Ponos Torina je napisao/la:Prekipilo Besicu da trci i za sebe i za Medunjanina svaku utakmicu,Medunjanin kao da je u setnju krenuo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.