FK Radnički Lukavac

Coraco
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Coraco » 12 nov 2014, 22:55

sodaacm je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Hahahah opustite se prijateljstvo, relax, ne valja za nerve :urnebes: Šta ste se zapalili, jesam li nešto slagao ? :mrgreen:
Da ste obojica pažljivije čitali uočili bi ste šta piše. Kamenovanja i razmirica između navijača je uvijek bili i uvijek će biti, a kamenovati i pendrečiti igrače je nešto sasvim drugo.
Koliko sam upucen Branitelj nema navijaca,,,zato ne seri zuco mali :)
Pa kad si već upućen da Branitelj nema navijače, uputi se pa odgledaj/odslušaj klip do kraja :urnebes:
Bgm vas 2-3 ovdje ste pravo zapaljivi, sreća pa nije august požar bi izazvali :urnebes:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 nov 2014, 23:36

Coraco je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Hahahah opustite se prijateljstvo, relax, ne valja za nerve :urnebes: Šta ste se zapalili, jesam li nešto slagao ? :mrgreen:
Da ste obojica pažljivije čitali uočili bi ste šta piše. Kamenovanja i razmirica između navijača je uvijek bili i uvijek će biti, a kamenovati i pendrečiti igrače je nešto sasvim drugo.
Koliko sam upucen Branitelj nema navijaca,,,zato ne seri zuco mali :)
Pa kad si već upućen da Branitelj nema navijače, uputi se pa odgledaj/odslušaj klip do kraja :urnebes:
Bgm vas 2-3 ovdje ste pravo zapaljivi, sreća pa nije august požar bi izazvali :urnebes:
Ne slusam dzigaru zuco :lol:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 nov 2014, 23:55

Zoom088 je napisao/la:Održana sjednica Disciplinske komisije NS FBiH
FK „RADNIČKI" Lukavac, zbog prekršaja iz člana 52. DP NS/FS BiH-propust u organizaciji utakmice i uporaba pirotehničkih sredstava, na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ – NK „Gošk“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 1000 (JEDNEHILJADE) KM.

VOJVODIĆ DARKO, trener NK „Gošk“ Gabela zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH-nesportsko ponašanje prema službenim licima i gledateljima na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Gošk“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 1000 (JEDNEHILJADE) KM.
:o Cuj to Vojvoda kaznjen? Sram vas bilo ,covjek iz cista mira napadnut :roll:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 nov 2014, 00:12

Pravda za Vojvodu! :plac:

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 13 nov 2014, 09:46

Scholl je napisao/la:Pravda za Vojvodu! :plac:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 13 nov 2014, 17:08

Sada neka Siouxi sakupe 1000KM i neka plate kaznu,,,**** vise i pirotehniku...kao da ih gleda pola Bosne pa seru sa bakljama.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 nov 2014, 22:19

Sretno sutra momcima, da nas ako Bog da obraduju još jednom. Očekuje se velik broj i Siouxa koji kreću sutra rano. Idemo po pobjedu, prognoza 1:2.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 14 nov 2014, 22:57

SiouxLukavac je napisao/la:Sretno sutra momcima, da nas ako Bog da obraduju još jednom. Očekuje se velik broj i Siouxa koji kreću sutra rano. Idemo po pobjedu, prognoza 1:2.
samo naprijed vrijeme je i da Radnicki vidi premijer ligu
& $ ?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 nov 2014, 23:21

klma1 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Sretno sutra momcima, da nas ako Bog da obraduju još jednom. Očekuje se velik broj i Siouxa koji kreću sutra rano. Idemo po pobjedu, prognoza 1:2.
samo naprijed vrijeme je i da Radnicki vidi premijer ligu
Ništa nije nemoguće drug. Što se tiče PL, ako rezultati budu dobri kao do sada, odnosno ako budemo pri vrhu iskoristit ćemo priliku. Informacija iz prve ruke. :thumbup:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 nov 2014, 09:50

josik je napisao/la:Sada neka Siouxi sakupe 1000KM i neka plate kaznu,,,**** vise i pirotehniku...kao da ih gleda pola Bosne pa seru sa bakljama.
Poslušat će te sigurno, samo da svežu rep :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 nov 2014, 13:46

Izgleda da nam se smiješi prvi poraz. Gubimo 1:0 a kako sportsport piše mogli smo i ubjedljivije gubiti, golman nas spasio.

Turbosi
Kontakt:

Post Postao/la Turbosi » 15 nov 2014, 17:07

Ne bi sad da nes provociram,al stvarno mi nije jasno kako ste vi bili dosad bez poraza,u Jablanici nista niste pokazali jos ste imali pomoc sudija,skoro svaki kontak je sviran za vas,nama nije čist penal dosudjen.Od svi ekipa koje su gostovale ove jeseni u Jablanici vi ste se pokazali kao najlosija izuzev Orašja,Goražde nam je u 13.kolu odrzalo lekcija a vi danas totalno ne zainteresovani za igru. Velki :clap: :clap: za vase navijace dosli su u velkom broju i pored loseg rezultata su citavi 90min.navijali...pozz
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 nov 2014, 17:22

Turbosi je napisao/la:Ne bi sad da nes provociram,al stvarno mi nije jasno kako ste vi bili dosad bez poraza,u Jablanici nista niste pokazali jos ste imali pomoc sudija,skoro svaki kontak je sviran za vas,nama nije čist penal dosudjen.Od svi ekipa koje su gostovale ove jeseni u Jablanici vi ste se pokazali kao najlosija izuzev Orašja,Goražde nam je u 13.kolu odrzalo lekcija a vi danas totalno ne zainteresovani za igru. Velki :clap: :clap: za vase navijace dosli su u velkom broju i pored loseg rezultata su citavi 90min.navijali...pozz
Vjerovatno loš dan a i nemamo neku kvalitetnu ekipu.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 15 nov 2014, 19:00

Turbosi je napisao/la:Ne bi sad da nes provociram,al stvarno mi nije jasno kako ste vi bili dosad bez poraza,u Jablanici nista niste pokazali jos ste imali pomoc sudija,skoro svaki kontak je sviran za vas,nama nije čist penal dosudjen.Od svi ekipa koje su gostovale ove jeseni u Jablanici vi ste se pokazali kao najlosija izuzev Orašja,Goražde nam je u 13.kolu odrzalo lekcija a vi danas totalno ne zainteresovani za igru. Velki :clap: :clap: za vase navijace dosli su u velkom broju i pored loseg rezultata su citavi 90min.navijali...pozz
Oni su svoju kvalitetu pokazali u 14 utakmica, a i sama pozicija na tabeli ti sve govori, a na osnovu jedne utakmice ne mozes reci da su losi ;)
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 nov 2014, 20:48

nazalost navodio sam i ranije da su nemiri cijelu sezonu.u hotelu su 2 igraca bas doveli ekipu na rub.vidjelo se i na terenu da je nesloga.nazalost ponavljam nismo uspjeli zadrzati mir,ali da budem iskren moralo je kulminirati.sad mogu pojedinima u p.p napisati nesto vise o tome.odnosno detalje iznijeti.sto se tice siouxa ravno rame uz rame sa lesinaraima i ultrasima od brojnosti do navijanja,ponasanja,odjevanja,placanja kupljenog,placanja usluga itd itd.volio bih da neko potvrdi ovo sto pisem iz jablanice(ako mogu halalit koju toplu rijec).

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 nov 2014, 23:47

agalo je napisao/la:nazalost navodio sam i ranije da su nemiri cijelu sezonu.u hotelu su 2 igraca bas doveli ekipu na rub.vidjelo se i na terenu da je nesloga.nazalost ponavljam nismo uspjeli zadrzati mir,ali da budem iskren moralo je kulminirati.sad mogu pojedinima u p.p napisati nesto vise o tome.odnosno detalje iznijeti.sto se tice siouxa ravno rame uz rame sa lesinaraima i ultrasima od brojnosti do navijanja,ponasanja,odjevanja,placanja kupljenog,placanja usluga itd itd.volio bih da neko potvrdi ovo sto pisem iz jablanice(ako mogu halalit koju toplu rijec).
Može pp druže moj.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2014, 14:06

Turbosi je napisao/la: jos ste imali pomoc sudija,skoro svaki kontak je sviran za vas,nama nije čist penal dosudjen.
Evo ja sad pregledao utakmicu.

Pa nisi nam napisao da je situacija koja je prethodila tom navodnom penalu proizišla iz čiste ofsajd pozicije?

Nisi nam napisao da je Radnički imao identične 3 situacije kada su prekršajem igrači zaustavljeni u kaznenom prostoru a sudija ništa!

Nisi nam napisao da je Radničkom poništen pogodak.

Nisi nam napisao da je drugi gol Turbina dala ne poštivajući fair-play?!

Uskoro će sažetak pa svi mogu pogledati o čemu se radi :kafa:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2014, 14:55

Evo video sažetak iz Jablanice i kratki rezime polusezone

FK TURBINA - FK RADNIČKI (2-0)

Turbosi
Kontakt:

Post Postao/la Turbosi » 17 nov 2014, 16:17

Zoom088 je napisao/la:
Turbosi je napisao/la: jos ste imali pomoc sudija,skoro svaki kontak je sviran za vas,nama nije čist penal dosudjen.
Evo ja sad pregledao utakmicu.

Pa nisi nam napisao da je situacija koja je prethodila tom navodnom penalu proizišla iz čiste ofsajd pozicije?

Nisi nam napisao da je Radnički imao identične 3 situacije kada su prekršajem igrači zaustavljeni u kaznenom prostoru a sudija ništa!

Nisi nam napisao da je Radničkom poništen pogodak.

Nisi nam napisao da je drugi gol Turbina dala ne poštivajući fair-play?!

Uskoro će sažetak pa svi mogu pogledati o čemu se radi :kafa:

Što se tiče situacije kad nam nije dosudjen penal,ja sa sa pozicije gdje sma bio nisam vidio jel bio ofsajd,a kad vec nije sviran ofsajd pozicija trebao je bit penal,jer nakon ovog starta naš je napadač zamjenjen.
Kod drugol gola je ispoštovan fair-play nismo mi krivi sto se vas stoper okliznuo i sto mu je golman lose dodao loptu
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2014, 16:31

A pretpostavljam nisi vidio ni ponisteni gol, kao ni one situacije gdje su fudbaleri Radnickog obarani u 16ercu?

Kad smo vec kod fair-play situacije, sta je ono prethodilo prekidu igre? Ubacivanje druge lopte za vrijeme napada Radnickog ili...?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.