Narin je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Narin je napisao/la:**** joj sve kuknjava
Niko te u životu neće zayebat ko žena.
Nego,kako si mi ti?
Meni uletila i treća šema.Sve 3 me nerviraju,pa pokušavam vidjet koja najmanje.Osjećam da ću na kraju završit suhog spolnog organa

Sto jest jest,znaci nemoguce mi je trenutno naci ikakvo razumno rjesenje,a ona me tjera od sebe..
Ma eto,sreca njena pa nikad ne ponesem dovoljno para da se napijem,pa uvijek stanem kad bi trebalo biti najzanimljivije..
haha,jel plavusa i dalje u kombinaciji? Pih,tako kad ih dosta ima,na kraju se zavrsi kako si i rekao..A ona najbolja od svih,nista opet od nje?

Plavuša je najozbiljnija kombinacija,izgleda da ću se za nju odlučit.Uspio sam je odmutavit nekako,konačno smo imali zanimljiv razgovor o bitnim stvarima
S tom najboljom od svih mi je bila slična situacija ko Maršalu,samo što sam joj ja davno sve rekao jer nije imala momka.Uglavnom tu sam popušio,al sam još 2 mjeseca skakao oko nje i na kraju zaključim da ću odmorit od žena određeno vrijeme.Ono što sam pričao s njom neki dan me syebalo,al sam došao sebi brzo.Nemam tu šta tražit.Mada me stalno gleda
bavarian_bk je napisao/la:
Najčešće u tim situacijama i ostaneš suhog spolonog organa . Najbolje se opredjeliti za jednu i posvetiti joj se dok ne dođe do toga da ti se spolni organ ovlaži , i onda pređi na druge

Istina.Problem je što su sve 3 dobre i što se očigledno lože na mene.Barem koliko ja znam čitat signale.S ovom jednom imam i nedovršenog posla