61 61
63 60
62 62
Ukupno u 3 meca zadrzao se na terenu
svega oko 3 sata i 15 minuta

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nemoj igrati sistem bez fikseva. Stavi dva igrača u fiks.The Game je napisao/la:nisam odavno sistem igrao, a i kad jesam bezveze sam samo lupao parove pa imam par pitanja![]()
kont'o staviti 10-12 parova na listic, uglavnom nba igraci over/under (znaci kvote 1,85).
e sad koji sistem da stavim (8-12, 9-12 itd) da bi mi taj neki minimalan dobitak bio normalan (da ne bude u feninzima) na neke 3-4 marke uloga.
posto stvarno nemam pojma kako se racunaju te kombinacije i ostalo... a nba ne mogu da prodjem na normalnim listicima nema teorije (ako i u singlu odigram padnem), pa da se proba ovako
mislio staviti 2-3 fiksa maksimalno.
a kont'o sam staviti 2-3 malo "sigurnija" para u fiks, za igrace mi je to opet guravo da ih stavljam goreWilly je napisao/la: Nemoj igrati sistem bez fikseva. Stavi dva igrača u fiks.
Ozbiljno ?laxzg je napisao/la:Osasuna - Ponferradina 1/X 14
tip ispred mene u kladi je to odigrao za 400kuna. mozda ima nekaj u tome
Ispratim ovo ljudi 0:0 58' pogana nafaka....Janez je napisao/la:Gledajući omjere danas naletio sam na zanimljiv par, a to je kod Švaba utakmica liga Regionalliga Bayern:
Augsburg II-Bamberg 4+ golova
U Premieru imam ponuđeno 4+ po kvoti 2,8, a ako ko ima ponuđeno u drugim kladionicama neka stavi 5+ pa čak i 7+![]()
Prema međusobnim mečevima ove dvije ekipe golijada ne gine, valjda nas neće izdati danas.![]()
Međusobni mečevi: AUGSBURG II - BAMBERG
18.07.14 REG Bamberg Augsburg II 3 : 4
29.04.14 REG Bamberg Augsburg II 5 : 1
21.09.13 REG Augsburg II Bamberg 3 : 1
25.05.13 REG Bamberg Augsburg II 2 : 3
27.10.12 REG Augsburg II Bamberg 5 : 2
Sretno nam svima
SINGLE LOSTGoldenGirl je napisao/la:And for tonight:
SINGLE: Orlando - Milvoki (+3,5) - 2h 1,85
Stake: 20e
Svaka cast majstore, ispratio sam 4+Janez je napisao/la:Gledajući omjere danas naletio sam na zanimljiv par, a to je kod Švaba utakmica liga Regionalliga Bayern:
U Premieru imam ponuđeno 4+ po kvoti 2,8, a ako ko ima ponuđeno u drugim kladionicama neka stavi 5+ pa čak i 7+![]()
Prema međusobnim mečevima ove dvije ekipe golijada ne gine, valjda nas neće izdati danas.![]()
Sretno nam svima
Poceli igrati od 70-te, bravo bravoMerli je napisao/la:Ispratim ovo ljudi 0:0 58' pogana nafaka....Janez je napisao/la:Gledajući omjere danas naletio sam na zanimljiv par, a to je kod Švaba utakmica liga Regionalliga Bayern:
Sretno nam svima
Jedva prođee, nadam se da je neko ispratio.Janez je napisao/la:Gledajući omjere danas naletio sam na zanimljiv par, a to je kod Švaba utakmica liga Regionalliga Bayern:
NE MOGU DA VJERUJEM, jos oko 70-te gledam, krivo mi al haj i evo sad dodjem na rezultate mahinalno ma'lte ne kad imam sta vidjet, a inace na tiketu jos imamJanez je napisao/la:Jedva prođee, nadam se da je neko ispratio.Janez je napisao/la:Gledajući omjere danas naletio sam na zanimljiv par, a to je kod Švaba utakmica liga Regionalliga Bayern:
@Merli
Bravo miJesi vidio ludila od tekme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.