KlupaBoskvalitet je napisao/la:zna li ko jel igra haris ili je na klupi ?
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Znaci postoje sanse da danas zabije golchinumirza_9 je napisao/la:KlupaBoskvalitet je napisao/la:zna li ko jel igra haris ili je na klupi ?

100% sportski i krajnje opušten potpis
- blaugrana-elva
- Kontakt:
zato i vodemirza_9 je napisao/la:KlupaBoskvalitet je napisao/la:zna li ko jel igra haris ili je na klupi ?

zabi ga Mudonja
- blaugrana-elva
- Kontakt:
5-ti ove sezone tito te mazo jel on najbolji strijelac 

costa ima 7blaugrana-elva je napisao/la:5-ti ove sezone tito te mazo jel on najbolji strijelac
Mudonja i Aleman imaju po 5
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Bravo RiNo, pogodio si, uđe Medo i zabije za 0-2.RiNo je napisao/la:Znaci postoje sanse da danas zabije golchinu
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno cudan momak. Svaka cast. 
Da li se njegove pozicije toliko mijenjaju kada igra od pocetka ili kada ulazi sa klupe?

Da li se njegove pozicije toliko mijenjaju kada igra od pocetka ili kada ulazi sa klupe?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Danas je vise igrao kao defazivni vezni.Principatus je napisao/la:Stvarno cudan momak. Svaka cast.
Otprilike sa pola terena je pocela akcija. Mudonja poslao jedan dugi pas prema nekom liku sa strane i onda pretracao pola terena. Ovaj mu vratio loptu i on zabio, sa nekim 15-16 metara. Nazalost nije bio euro gol

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Bravo Hare, ti si kralj......
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Dosao je tiho, i polako ulazi u legendu...ko Dok Holidej birvaktile
..Cestitke za Harisa.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imamo petnaesto minutnog Joe Mudonju,za ostalo snadjite se sami.
Tako mu dati i u repci i ni minuta vise.Moze zabiti a i nema puno minutaze da zabrlja nesto drugo.
I to samo u prijateljskim mecevima..........

Tako mu dati i u repci i ni minuta vise.Moze zabiti a i nema puno minutaze da zabrlja nesto drugo.
I to samo u prijateljskim mecevima..........

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako god,njemu je igrati...A da udje minutu i da zabije,gol se pise,a aBd,zabijat ce on i u reprezentaciji,doduse na veliku zalost nekih forumasa,al eto,mozda i promijene misljenje kao i mnogo puta do sadaharishp je napisao/la:Imamo petnaesto minutnog Joe Mudonju,za ostalo snadjite se sami.![]()
![]()
![]()

Rotor Volgograd...
Ti magarcu nemozes reci da je konj,ma koliko promijenio misljenje.Jel tako jaro.demir44 je napisao/la:Kako god,njemu je igrati...A da udje minutu i da zabije,gol se pise,a aBd,zabijat ce on i u reprezentaciji,doduse na veliku zalost nekih forumasa,al eto,mozda i promijene misljenje kao i mnogo puta do sadaharishp je napisao/la:Imamo petnaesto minutnog Joe Mudonju,za ostalo snadjite se sami.![]()
![]()
![]()
Tako mu dati i u repci i ni minuta vise.Moze zabiti a i nema puno minutaze da zabrlja nesto drugo.![]()
![]()
Neka njega u repci sto manje minutaze,vise sanse za gol

Cak mu je to i Pape skuzio i dozirao.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Harise, legenda si sto se tice ovog foruma, donosis mu mnogo zanimljivosti.. ali bola ohladi malo od holandjanina i kanadjanina, eto molim te. Kakvi god da su, nasi su--i to se nece promjeniti ni danas, ni sutra, ni za 10 godina. 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Hocemo Mujdzu onda,Lovrena,Turkuoglua-Belozuglua,Savu Milosevica,Bruce Leea nema veze sad ili u slijedecih deset godinapirotehnik je napisao/la:Harise, legenda si sto se tice ovog foruma, donosis mu mnogo zanimljivosti.. ali bola ohladi malo od holandjanina i kanadjanina, eto molim te. Kakvi god da su, nasi su--i to se nece promjeniti ni danas, ni sutra, ni za 10 godina.

''Ionako nam je obraz djon,sta ima veze''

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Pa nismo mi jedina nacija sto gubi i krade domace i strane igrace.. naravno da smo izgubili mnogo, mnogo vise nego sto smo ukrali, ali ****, nismo ni mi neko bozije carstvo u pm. Sta fali ako copnemo kojeg stranca, kao sto su to medo i begovic? Ja ih ipak tako vidim, nasa krv ali ipak stranci.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Eh da smo ih bogdo ukrali-merhamet i sadaka eto sta je.Ukrali smo Pjanica.....a ovi su iz biroa za izgubljene i odbacene stvari.pirotehnik je napisao/la:Pa nismo mi jedina nacija sto gubi i krade domace i strane igrace.. naravno da smo izgubili mnogo, mnogo vise nego sto smo ukrali, ali ****, nismo ni mi neko bozije carstvo u pm. Sta fali ako copnemo kojeg stranca, kao sto su to medo i begovic? Ja ih ipak tako vidim, nasa krv ali ipak stranci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.