FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 mar 2010, 19:16

Željovac je napisao/la:
ulaznica je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva, ali ipak dajem njima prednost da ce na kraju biti na boljem mjestu od vas ;)
Hajde molim te opet razmotri svoju odluku da njima daš prednost. Narušio si nam atmosferu, sad već ne vjerujem da možemo do titule :cry:
nema veze i ako neuzmemo titulu ima europa
hordas77 je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:da bi nas sarajevo preslo mora dobiti sa 8 razlike jer imaju gol razliku +6 a mi +13, ako mislis da ce sarajevo dobit sa 8 razlike onda uredu :D
Mi imamo +8 i sada protiv Olimpika vodimo 2:0 tek 20 minuta tj, 10 a bice jos golova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , a vi 13 golova i sutra abd poraz 2:0 i to je to :mrgreen: :mrgreen:
ja neznam de ste vi matematicari brojali ima jos neko da se izvalio za siroki airoki ima go razliku +12 ali su i imaju vise zabijeni golova od nas ali je omjer na nasoj strani srajevo ima sanse da prede zelju ko CSKA da osvoji ligu sampiona zeljo ostaje na drugoj pozici 70 % sve zavisi koliko sutra bude igro ali kako sm ja nacuo da se amar dog da se zrinjski pusti u kupu a zeljo u ligi da dobije jer onda mi imamo dvije kod kuce i idemo u goste rudaru a koliko ja znam to bi bilo 10 pobjeda za redom i bili bi sampioni 100% ali eto to je visa matematika
svoj ti pos'o !

Arsenal FC
Kontakt:

Post Postao/la Arsenal FC » 20 mar 2010, 19:19

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
ulaznica je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva, ali ipak dajem njima prednost da ce na kraju biti na boljem mjestu od vas ;)
Hajde molim te opet razmotri svoju odluku da njima daš prednost. Narušio si nam atmosferu, sad već ne vjerujem da možemo do titule :cry:
nema veze i ako neuzmemo titulu ima europa
hordas77 je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:da bi nas sarajevo preslo mora dobiti sa 8 razlike jer imaju gol razliku +6 a mi +13, ako mislis da ce sarajevo dobit sa 8 razlike onda uredu :D
Mi imamo +8 i sada protiv Olimpika vodimo 2:0 tek 20 minuta tj, 10 a bice jos golova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , a vi 13 golova i sutra abd poraz 2:0 i to je to :mrgreen: :mrgreen:
ja neznam de ste vi matematicari brojali ima jos neko da se izvalio za siroki airoki ima go razliku +12 ali su i imaju vise zabijeni golova od nas ali je omjer na nasoj strani srajevo ima sanse da prede zelju ko CSKA da osvoji ligu sampiona zeljo ostaje na drugoj pozici 70 % sve zavisi koliko sutra bude igro ali kako sm ja nacuo da se amar dog da se zrinjski pusti u kupu a zeljo u ligi da dobije jer onda mi imamo dvije kod kuce i idemo u goste rudaru a koliko ja znam to bi bilo 10 pobjeda za redom i bili bi sampioni 100% ali eto to je visa matematika

Ma sigurno si imo 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 mar 2010, 19:21

Jedni bacaju bombe da cemo mi njima pustiti u kupu, a jedni bacaju takodje bombuse da ce oni nama pustiti u kupu..
Svasta..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 mar 2010, 19:24

Ne izvaljujte price za dogovaranja...nema dogovora!
Svakako nam je vazniji prolaz u kupu nego 3 boda protiv njih u prvenstvu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 20 mar 2010, 19:26

Kevin je napisao/la:imate najjaču ekipu ove godine što sam ja gledao na Pecari..mislim da je ove godine titula vaša...pozzz

I Siroki najjacu sto sam ja gledao na Grbavici. Realno trenutno Zeljo ima za stepenicu kvalitetniju ekipu od svih drugih, kvalitetnijeg trenera, navijace, upravu i svu situaciju oko kluba. Realno trenutno najbolje stojimo, sto rezultati i igra pokazuju. Cinjenica je da je Borac trenutno prvi, ali gledajuci onu igru danas, posebno u prvom poluvremenu, steta bi bilo da oni osvoje ligu.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 mar 2010, 19:28

mislim da amar osim nije spao na to dogovara neke utakmice.navijac sam sarajeva,al mislim da zeljo ako nebude nekih igara sa sudijama moze bar do boda u mostaru.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 mar 2010, 19:32

Seyo_TM je napisao/la:Ne izvaljujte price za dogovaranja...nema dogovora!
jedna stara japanska poslovica kaze: ne vjeruj zeni koja laze :D , bas me interesuje moze li ista kod nas proci bez teorije zavjere!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 mar 2010, 19:33

pile87 je napisao/la:
jedna stara japanska poslovica kaze: ne vjeruj zeni koja laze :D , bas me interesuje moze li ista kod nas proci bez teorije zavjere!!!
ZIv je :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 mar 2010, 19:42

bistrikboy je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ZIv je :mrgreen:
Ma ovo neko njegov nick koristi..fatamorgana :mrgreen:

trasu cadvi :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 mar 2010, 19:53

Seyo_TM je napisao/la: Ma ovo neko njegov nick koristi..fatamorgana :mrgreen:
Hm, mislis da bi to neko smio koristiti moj nick :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 mar 2010, 19:59

@ seyo

jedva brate jos me nastavnik ...

a ovo za prolaz u kupu i to mislim da bi po meni bilo vrjedbnije da zeljo ide preko lige eto dosta od mene
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 mar 2010, 20:12

pile87 je napisao/la:
Pa neko u neznanju...vidi da se ne koristi taj nick :mrgreen:

@grbavica...ispadanje u kupu nemozes nadoknaditi, a u prvenstvu mozes traziti na nekom drugom gostovanju jer ima jos da se igra...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 mar 2010, 20:13

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pa neko u neznanju...vidi da se ne koristi taj nick :mrgreen:

@grbavica...ispadanje u kupu nemozes nadoknaditi, a u prvenstvu mozes traziti na nekom drugom gostovanju jer ima jos da se igra...
pa haj recimo ali mi reci nesto iskreno jeli ti draze biti osvajac kupa ili sampion slazem se za to
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 mar 2010, 20:25

Nema veze sta bi ja volio (logicno je da prvenstvo uvijek bude na prvom mjestu)...al govorim ti da ispadanje iz kupa nemozes nadoknaditi, a u prvenstvu gubitak bodova na strani u ovom trenutku mozes...tako da nam ne trebaju nikakva dogovaranja!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 mar 2010, 20:27

Seyo_TM je napisao/la:Nema veze sta bi ja volio (logicno je da prvenstvo uvijek bude na prvom mjestu)...al govorim ti da ispadanje iz kupa nemozes nadoknaditi, a u prvenstvu gubitak bodova na strani u ovom trenutku mozes...tako da nam ne trebaju nikakva dogovaranja!
upravu si nemogu sa pametnim :D :D :D :D :D :D ali et to je moje misljenje
svoj ti pos'o !

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 20 mar 2010, 21:28

Seyo_TM je napisao/la:Nema veze sta bi ja volio (logicno je da prvenstvo uvijek bude na prvom mjestu)...al govorim ti da ispadanje iz kupa nemozes nadoknaditi, a u prvenstvu gubitak bodova na strani u ovom trenutku mozes...tako da nam ne trebaju nikakva dogovaranja!
Nevalja ti misljenje drug, i nemoj da spominjes Amara u takvim negativnim kontestima jer svi vrlo obro znamo da kod njega to nepali ! ;)
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 mar 2010, 21:52

rexxxoNa_ je napisao/la:
Nevalja ti misljenje drug, i nemoj da spominjes Amara u takvim negativnim kontestima jer svi vrlo obro znamo da kod njega to nepali ! ;)
ma ja
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 mar 2010, 22:00

bistrikboy je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:e raja zanima me dali ima jos ijedno gostovanje da nas je otislo oko 3 000 ili vise osim u Široki i naravno protiv Sarajeva na Koševu?
Protiv Olimpika na Grbavici :mrgreen:
Trebinje,a bilo je dosta raje i u Jablanici!
hahahaha dobra ti ova sa Olimpikom hahahah i usput hvala Bistrik za inf. i da ipak kupih i majcu ODLICNA je 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 mar 2010, 22:41

Vec sam na drugom pdf-u postavio ovo pitanje ali ne dobih odgovor pa da probam i ovde posto vidim da ima onih koji razmisljaju kao neki tamo.

Sta bi Zelji znacilo davanje kupa za tri boda u Mostaru? Da li bi to garantovalo Evropu ili ako hocete prvu poziciju? Ko nam moze garantovati da cemo vise igdje na strani uzeti bod pa da se tako lako odreknemo kupa? Cemu zamjena ako Zrinjski nije siguran da ce pobjediti u finalu kupa? Zrinjski bi se sa pobjedom izjednacio sa Zeljom. U cemu je onda fol .. :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Urban

Post Postao/la Urban » 20 mar 2010, 22:49

Stole iz Bora je napisao/la:Vec sam na drugom pdf-u postavio ovo pitanje ali ne dobih odgovor pa da probam i ovde posto vidim da ima onih koji razmisljaju kao neki tamo.

Sta bi Zelji znacilo davanje kupa za tri boda u Mostaru? Da li bi to garantovalo Evropu ili ako hocete prvu poziciju? Ko nam moze garantovati da cemo vise igdje na strani uzeti bod pa da se tako lako odreknemo kupa? Cemu zamjena ako Zrinjski nije siguran da ce pobjediti u finalu kupa? Zrinjski bi se sa pobjedom izjednacio sa Zeljom. U cemu je onda fol .. :?
ma iskreno za mene je to budalastina a posto znamo kakav je amar hehe od tog posla nema nista pa nije on budala bas bas totalna glupost
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.