Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Aj ovog prnjatovica kaze Bedtner dobro izvodi slobodnjake 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sportski komentatori
I naravno tu je Branimir Da Silva Gaucho Lima Tulić da objasni par stvari
Sent from my krunjač
Sent from my krunjač
Thomas Müller - Fußballgott
- alan_kardec
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Aj ovog prnjatovica kaze Bedtner dobro izvodi slobodnjake
u prvom poluvremenu reče da je Bendtner jako brz.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ja kada čujem Prnjatovića da priča počnem razmišljati o samoubistvu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]Padovan je napisao/la:Koje ovaj sa RTS1 kao da prenosi šah
[youtube][/youtube]
E što me nasmija ova montaža za kantu
Baš sam sinoć pitao ko je ovaj sa PTC, previše mi je nježan za fudbalsku utakmicu.
Baš sam sinoć pitao ko je ovaj sa PTC, previše mi je nježan za fudbalsku utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jel moze neko na ytu da nađe onog ludog komentatora što je prenosio neku nižu HR ligu, bilo je već na ovoj temi, al mrsko mi tražit 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
I ja sam sinoc prvi put gledao na RTS-u... Meni je glas OK, ali nekako monotono komentarise, imas osjecaj da sve ima zapisano i da samo cita sa nekog papiraVirtu4l je napisao/la:E što me nasmija ova montaža za kantu![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- badblueboylivno
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:jel moze neko na ytu da nađe onog ludog komentatora što je prenosio neku nižu HR ligu, bilo je već na ovoj temi, al mrsko mi tražit
Hayley <3
Zoran Šuko se ne može odlučiti je li naša ili njihova reprezentacija, sramota ko vodi utakmicu na državnoj televiziji.
slavko sladokurac cvitković 15 minuta prije kraja košarke partizan cibona pri vodstvu partizana od 13 razlike već upisao pobjedu partizanu
Velid Spaho je nakon utakmice Svjetskog Prvenstva i utakmice protiv Irana upisao 3 boda protiv Cipra pa nikom ništafilip13 je napisao/la:slavko sladokurac cvitković 15 minuta prije kraja košarke partizan cibona pri vodstvu partizana od 13 razlike već upisao pobjedu partizanu
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Bolji pregled utakmice nego ne BHT-u.badblueboylivno je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:jel moze neko na ytu da nađe onog ludog komentatora što je prenosio neku nižu HR ligu, bilo je već na ovoj temi, al mrsko mi tražit
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
VELID SPAHO !! LEGENDA
[youtube][/youtube]
Sjećam se taj dan,jedva sam došao sebi kad sam gledao BHT,znaci bolilo me sve od smijeha
[youtube][/youtube]
Sjećam se taj dan,jedva sam došao sebi kad sam gledao BHT,znaci bolilo me sve od smijeha
Prnjatović sa RTRS je bez konkurencije kad je neznanje u pitanju. Kad fudbal prenosi ponekad i bude solidan, ali kad radi košarku
.... osnove ne zna.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
da bar ima moćan glas, čovjek bi mu i.progledao kroz prsteSalePD je napisao/la:Prnjatović sa RTRS je bez konkurencije kad je neznanje u pitanju. Kad fudbal prenosi ponekad i bude solidan, ali kad radi košarku.... osnove ne zna.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovi na Eurosportu me vazda oduševe kako prenose carling i ovo takmičenje za Miss koji kraljevi

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prijenos karlinga im je na nivou Vugdalića, to je dobro jedino nekom ko u principu i ne prati ono sto bi trebalo da bude u prvom planu. Ovaj komentator godinama komentarise karling i generalno jos uvijek zvuci kao amater jer ne radi ono sto treba da radi, usput je totalno upropastio i ovog drugog koji nema priliku da ozbiljno komentarise mec zbog njegove nonsalancije. Svaki put nekakvo takmicenje za miss i svaki put pubertetsko komentarisanje Anne Sidorove, nevjerovatno. Steta, jer Eurosport uglavnom ima ozbiljne komentatore, ko je ovog cirkusanta pustio u eter grozno se prevario.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Oplakah kako komentator na AS izgovara imena igraca Stoke-a +, ŠvaDkros, Pjeters itd... 
Don't believe the hype.
Gledam neki dokumentarac, finale NBA 1998

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.