FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

styles
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la styles » 20 mar 2010, 19:05

VB 1987 je napisao/la:Čuj bod, nije bod nego bodina, a da je potrajalo još malo mislim da bi dobili ovu, Marić je konačno složio najjačih mogućih 11, Vule je klasa, svaka čast Stuparu i Leo, a igrač utakmice je golman jer je izvadio dvije nemoguće, uglavnom ja sam prezadovoljan, jer da je bar suđenje bilo 50/50 bili bi na domak pobjede, uglavnom čekamo sutra Mostar i onda bi već trebalo da se spremamo za evropu ili možda nešto i veće, a sve u stili onog "nabijamo komplekese"... Momcima svaka čast za borbenost, a počeli smo da igramo sa dva zadnja vezna konačno, usput nije bilo Markića...
Pa trebali ste do 15 min gubiti 3:0, jednim presli centar u prvih 45 minuta. A ovo sto sam gledao na BHT, neznam koliko bi bodova imali kuči da imate ovakvo sudjenje, ko zna kako bi zavrsila utakmica sa Čelikom, zato ne piši gluposti o sudjenju ,svi su mogli vidjeti na BHT.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 mar 2010, 19:07

styles je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Čuj bod, nije bod nego bodina, a da je potrajalo još malo mislim da bi dobili ovu, Marić je konačno složio najjačih mogućih 11, Vule je klasa, svaka čast Stuparu i Leo, a igrač utakmice je golman jer je izvadio dvije nemoguće, uglavnom ja sam prezadovoljan, jer da je bar suđenje bilo 50/50 bili bi na domak pobjede, uglavnom čekamo sutra Mostar i onda bi već trebalo da se spremamo za evropu ili možda nešto i veće, a sve u stili onog "nabijamo komplekese"... Momcima svaka čast za borbenost, a počeli smo da igramo sa dva zadnja vezna konačno, usput nije bilo Markića...
Pa trebali ste do 15 min gubiti 3:0, jednim presli centar u prvih 45 minuta. A ovo sto sam gledao na BHT, neznam koliko bi bodova imali kuči da imate ovakvo sudjenje, ko zna kako bi zavrsila utakmica sa Čelikom, zato ne piši gluposti o sudjenju ,svi su mogli vidjeti na BHT.
da ..stvarno imate sreće..dobijete dvi u dalekim +90 a danas 2 prečke.. :D :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2010, 19:18

styles je napisao/la:
Šta ima, kako je, jes ti dobro, kako tvoji kod kuće??? :D ,
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 20 mar 2010, 19:41

Napokon jedna dobra utakmica naseg tima. Utakmica u kojoj se znalo sta je ciji zadatak, utakmica u kojoj je svih 11 igraca dalo sve od sebe da ostvare dobar rezultat, a 1 - 1 je fantastican rezultat, vjerovali ili ne. Po meni ovo je danas bilo nemoguce ostvariti. Uzeti bod u sirokom poslije 3 utakmice bez pobjede jesenjeg prvaka u nasoj ligi je nemoguce. Danas su igraci pokazali da imaju srce i da ce ovo sve da lici na nesto samo dok prodje odredjeni broj utakmica i dok se tim jos uigra. Napokon je trener Maric izveo ekipu koju svi od njega ocekujemo. Bez Damjanovica, koji realno nije nikakav igrac i bez puzigace koji je defanzivni bek , ali cesto zaboravi sta se od njega ocekuje. Samim tim trener je odmah na pocetku pokazao kakve su ambicije nase ekipe danas. Organizovana i disciplinovana odbrana uz brze kontranapade preko Stevanovica i Vukelje. Napokon smo zaigrali sa dva zadnja vezna i to je odmah donijelo ravnotezu na centru, gdje smo proslih utakmica bili tanki. I ako ce mnogi od vas reci kako je prvo poluvrijeme bilo katastrofa, ja misliom da je bilo dobro, nije bilo savrseno ali je bilo dobro. Igraci su znali sta je njihov zadatak i to su ispunjavali. Svjesno su prepustili inicijativu sirokom i strpljivo cekali svoju sansu. Da je Stevanovic bilo malo brzi i spretniji vjerovatno bi i rezultast bio drugaciji. Leo i Vule su odigrali ekstra, znaci cvrsto i odlucno, i ako ovako nastave da igraju nece biti puno golova u nasoj mrezi. Posebno me odusevila izmjena na poluvremenu kad je Dzimi zamjenio indisponiranog Olju sa nabrijanim Kajkutom. E to razdvaja pobjednice trenere od onih drugih. Tako dobar takticki potez nisam vidio odavno. Kajkut je bio konstantna prijetnja za protivnicku odbranu, dosadan kao mrav, stalno ih je pritiskao i primoravao ih da izbace loptu sto prije, koju su kasnije lako kupili Leo i Vule. Olja je bas bio los i cini mi se da godine cine svoje. Covjek je svaku loptu koju dobije samo ispucavao i to nije bio samo slucaj danas vec i protiv celika. Vuklja se polako pokazuje kao veliko pojacanje. Covjek je fantastican igrac, brz, tehnicar....., balo skrt ali to mogu i da razumijem. Posebno mi je drago sto je "MALI" Grahovac odigrao cijelu utakmicu i sto je Sakanu dao priliku umjesto Vukobratovica u finisu utakmice.

Jos jednom sve cestitke za DZimija i momke i ako tako nastve vise nikad i niko im nece skandirati da idu iz Borca.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 mar 2010, 19:44

Borčevac je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Čestitke na zasluženo osvojenom bodu, sretno dalje
Hvala kolega.Hvala svima na cestitkama.BRAVO MOMCI TAKO SE IGRA!
Priduzujem se cestitkam...nije da zelim umanjivat ovaj borcev remi koji je vrijedan kao i pobjeda ali...al vasi momci i nemaju neke velike zasluge...siroki kakvaj je trenutno sad moze pobjedit svak...teze izgubit od sirokog nego ga pobjedit :oops:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 mar 2010, 19:46

onaj mali sto je isti jovetić najbolji, nema gdje ga nema... čestitke na bodu taktiči, mudro i da je vas trener imao malo vise hrabrosti pa probati ici na pobjedu uz onaku nasu obranu vjerujem da bi uspjeli...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 19:50

Barney Stinson je napisao/la:onaj mali sto je isti jovetić najbolji, nema gdje ga nema... čestitke na bodu taktiči, mudro i da je vas trener imao malo vise hrabrosti pa probati ici na pobjedu uz onaku nasu obranu vjerujem da bi uspjeli...
Taj cupavi sto lici na Jovetica je nazalost samo na pozajmici iz Vojvodine. :cry:

A nas trener je ovdje u BL pod velikim pritiskom pa je zato igrao tvrdo i bez vecih ambicija u napadu. U proslom kolu protiv Celika umalo nije bio lincovan od strane publike sa zapadne tribine. :mrgreen:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 mar 2010, 19:54

prvo polovrijeme cisti bunker... drugo ste se nesto i oslobodili... uz onake nase stopere pobjeda vam nebi izostala... mali jovetic odlican nema gdje ga danas nije bilo od napada do veze pa obrane... znas li mozda koliko god ima onaj momak sa brojem 11... djeluje mi kao da nema ni 20, isto dobar igrac...
19 - ђ - 11

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 19:57

Posto sam drhtao dok sam gledao utakmicu :mrgreen: , nije mi bilo do brojeva na dresovima. Ne znam da li je nosio broj 11, ali cijelu utakmicu za nas je odigrao Grahovac koji ima 17 god. Ima kratku plavkastu kosu.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 mar 2010, 20:00

Simpatizer je napisao/la:Posto sam drhtao dok sam gledao utakmicu :mrgreen: , nije mi bilo do brojeva na dresovima. Ne znam da li je nosio broj 11, ali cijelu utakmicu za nas je odigrao Grahovac koji ima 17 god. Ima kratku plavkastu kosu.
e da to je taj... ali onaj mali jovetić :D je odlican igrac i steta za vas sto nije vas igrac... i pohvale vasim navijacima... sretno dalje u prvenstvu
19 - ђ - 11

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 20:01

Hvala, takodje. ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2010, 20:04

Simpatizer je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:onaj mali sto je isti jovetić najbolji, nema gdje ga nema... čestitke na bodu taktiči, mudro i da je vas trener imao malo vise hrabrosti pa probati ici na pobjedu uz onaku nasu obranu vjerujem da bi uspjeli...
Taj cupavi sto lici na Jovetica je nazalost samo na pozajmici iz Vojvodine. :cry:

A nas trener je ovdje u BL pod velikim pritiskom pa je zato igrao tvrdo i bez vecih ambicija u napadu. U proslom kolu protiv Celika umalo nije bio lincovan od strane publike sa zapadne tribine. :mrgreen:
heheheheheh, možda čita ovaj forum pa je skontao šta mu je raditi...
Uglavnom igrao je sa dva zadnja vezna i izbacio je onu dvojicu nesretnika, danas je Stupar poginuo na desnoj strani, svaka mu čast, logičan slijed zbog toga je neriješeno protiv direktnog konkurenta za plasman, znači naprijed momci, a još nešto da kažem, pored toga što je igrao sa dva zadnja vezna i Vukobratović je odigrao puno bolje jer nije sav pritisak na njemu samom i ponovo smo radili ono što je jedini logičan izbor, pustiti protivničke napade da idu po bokovima i da dižu loptu pred gol, tako se najbolje branimo, a onda kada smo se oslobodili počeli smo i prijetiti pomalo, a vidi se da je bez pritiska konačno i dobijenu rolu odigrao i Stanić, nekome je dobro gurnuo loptu kroz noge, a kako već kolega reče presudni momenat je bio u poluvremenu kada je Marić izbacio Jandrića iz igre i samim tim igru više pomjerio u sredinu a Vukelju postavio ma mjesto plejmejkera, koji očigledno zna sve sa loptom...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 20:08

Da, zaboravio sam pohvaliti Marica i za izostavljanje Damjanovica. Dobro je da je shvatio da ga treba zakucati na klupu. Sreca pa nas nije kostao bodova u ova 4 kola. :mrgreen:

Svaka cast i Stuparu. Cak je i Zara odigrao vrlo dobro.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 20 mar 2010, 20:10

Simpatizer je napisao/la:Da, zaboravio sam pohvaliti Marica i za izostavljanje Damjanovica. Dobro je da je shvatio da ga treba zakucati na klupu. Sreca pa nas nije kostao bodova u ova 4 kola. :mrgreen:
potpis
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2010, 20:13

Simpatizer je napisao/la:Da, zaboravio sam pohvaliti Marica i za izostavljanje Damjanovica. Dobro je da je shvatio da ga treba zakucati na klupu. Sreca pa nas nije kostao bodova u ova 4 kola. :mrgreen:

Svaka cast i Stuparu. Cak je i Zara odigrao vrlo dobro.
Stupara sam izdvojio zato što je zaustavio Vareu i Šilića, a taktički smo stajali odlično i to nije moglo da omane, čak smo u drugom poluvremenu bili puno organizovaniji, dobro držali loptu, čak smo je i sakrivali po terenu, a teren je prilično loš, za mene pravo razočaranje jer je to ipak Hercegovina gdje vladaju daleko povoljniji vremenski uslovi... Jao sada se sjetih one povratne Kajkuta za Vukelju, ja sam kontao evo ga, prvaci smo, a ona zamalo pored gola... hebi je...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 20:16

Ne treba zaliti za tim sutem, imao je i Siroki nekoliko dobrih sansi. Moram priznati da sam se preznojavao svaki put kada je Silic izvodio slobodnjake. :mrgreen:

Dobro je i ovako.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2010, 20:19

Simpatizer je napisao/la:Ne treba zaliti za tim sutem, imao je i Siroki nekoliko dobrih sansi. Moram priznati da sam se preznojavao svaki put kada je Silic izvodio slobodnjake. :mrgreen:

Dobro je i ovako.
Ma mogli smo danas sve završiti ;) , pa da se uigravamo za evropu :D , uglavnom svaka čast za borbenost svima...

a nije valjda da je ono od srijede ličilo na linč, mislim da je bilo više kao ubjeđivanje :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 mar 2010, 22:19

VB 1987 je napisao/la:
styles je napisao/la:
Šta ima, kako je, jes ti dobro, kako tvoji kod kuće??? :D ,

Hahahaha, pa ovaj Borac je smijurija od ekipe, a titulu bi, rekao sam samo sta sam vidio danas na TV, a to je katastrofa od igre, ustvari ovo sto su igrali je smijesno, ne da nije za titulu, nego nije doraslo premijer ligi, prosjecna ekipa kao Široki neda vam iznijeti loptu 45 minuta.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 mar 2010, 22:20

Ne mislite da je provokacija,ako mislite da budete prvaci ne igraj te onaj bunker kao` danas u sirokom ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 20 mar 2010, 22:26

TheManiacs je napisao/la:Ne mislite da je provokacija,ako mislite da budete prvaci ne igraj te onaj bunker kao` danas u sirokom ;)
Па јаране " $ ' се $ ? ? ", ? ". & " $ $ ", " у ' ? $ $ ' $ вас. ;)
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.