Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Principatus » 29 okt 2014, 17:23

Sunjica nikad nisam prozivao da je Germanija. Prozivao sam ga za izuzetno katastrofalne igre u prvim utakmicama za nasu reprezentaciju. To je uspio revidirati u zadnjim utakmicama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 okt 2014, 17:23

Ako nastavi pruzati ovakve partije u reprezentaciji moze realno ocekivati transfer u lige5 na kraju godine. Naravno puno ce utjecati na to dali ce reprezentacija da izbori EP. Ako ga izbori to ce podici svim igracima cijene i interes klubova za bar 20-30%. Izgleda bolje na terenu nego prvih par utakmica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 okt 2014, 17:33

Principatus je napisao/la:Sunjica nikad nisam prozivao da je Germanija. Prozivao sam ga za izuzetno katastrofalne igre u prvim utakmicama za nasu reprezentaciju. To je uspio revidirati u zadnjim utakmicama.
To je to, sada neki kopaju stare postove i prave se pametni. On je igrao kriminalno sve do SP-a, gdje je konacno odigrao solidno. Odigrao je svoju najbolju utakmicu protiv Belgije, nadajmo se da ce dalje napredovat, jer Bicakcic me je strasno razocarao u svetom dresu. Sunjic i Emir bi trebali bit stoperski par protiv Izraela.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 29 okt 2014, 17:48

Momak definitivno zaslužuje transfer u neki od klubova liga petice,gdje bi sigurno došlo do njegovog napretka sto bi itekako koristilo reprezentaciji.Sve i da ne bude prvotimac moci će bolje napredovati.Liga 5 su liga 5.Vidimo sta španska liga uradi sa Medunjanina tako da se istome nadam za tonija.Bolje jedna jača utakmica u jakoj ligi nego 5 u Nhl i sličnim.

Do skora sam bio potpuno ravnodušan prema njemu ali par zadnjih utakmica mi je nevjerovatno prirastao srcu, momak daje svaki put maksimum sebe i za kratko vrijeme je od kloca kakvim su ga nazivali dostigao takav status da danas gotovo niko ne moze da zamisli prvih 11 bez njega.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 okt 2014, 19:09

haris92 je napisao/la:Momak definitivno zaslužuje transfer u neki od klubova liga petice,gdje bi sigurno došlo do njegovog napretka sto bi itekako koristilo reprezentaciji.Sve i da ne bude prvotimac moci će bolje napredovati.Liga 5 su liga 5.Vidimo sta španska liga uradi sa Medunjanina tako da se istome nadam za tonija.Bolje jedna jača utakmica u jakoj ligi nego 5 u Nhl i sličnim.

Do skora sam bio potpuno ravnodušan prema njemu ali par zadnjih utakmica mi je nevjerovatno prirastao srcu, momak daje svaki put maksimum sebe i za kratko vrijeme je od kloca kakvim su ga nazivali dostigao takav status da danas gotovo niko ne moze da zamisli prvih 11 bez njega.
Sunjic je koliko ja znam odbio ponodu Freiburga, imao je priliku i bice jos koji put - momak je zid. :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 okt 2014, 19:13

Odbio je Freibrug, jer u Kubanu dobija vise novca. Ne bas pametna odluka, ali dobro, drago mi je da su Bundesligasi i dalje zagrizli za njega, idealna liga za Tonija.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 okt 2014, 19:13

Sabinho je napisao/la:Pljus.
x

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 29 okt 2014, 19:20

Pljus? :lol:

Hocete da kazete da je odigrao dobro one utakmice sto je igra prije? I niste culi da igrac moze napredovati?

Volio bih kad bi jos napredovao igracki i dosao u Zenit, sta ce u propalim Freiburgima.
DD

speedygonzalez
Kontakt:

Post Postao/la speedygonzalez » 30 okt 2014, 01:00

bas ovo. freiburg ce u drugoj ligi igrati kako izgleda.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 31 okt 2014, 19:03

That time may still come according to recent reports, which are linking the Mostar native to several Bundesliga outfits, including Stuttgart, Freiburg and Hamburger SV.
:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 nov 2014, 19:11

Remi sa Spartakom od 3-3. Ovaj put nisam gledao pa ne mogu nista vise reci, odigrao 90 minuta i 4.pozicija na tabeli nakon dvanaest odigranih kola. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 02 nov 2014, 22:47

Principatus je napisao/la:Prozivao sam ga za izuzetno katastrofalne igre u prvim utakmicama za nasu reprezentaciju.
Cartman je napisao/la:On je igrao kriminalno sve do SP-a, gdje je konacno odigrao solidno.
Burundi je napisao/la:Hocete da kazete da je odigrao dobro one utakmice sto je igra prije?
Da mi je samo znati o kojim to silnim katastrofama Šunjića ovi iznad govore.

Gledam na Soccerwayu da provjerim informacije, i haman da je do one pripremne s Argentinom momak startao samo jednom, i to protiv Lihtenštajna, što je realno trening-utakmica. Ako mi je šta i promaklo to je par tekmi, a znamo svi i da je ulazio jako rijetko. A ako je jedno poluvrijeme protiv SAD razlog da se neko pljuje koliko se ovaj momak pljuvao, samo ću konstatovati da nije sport za nas...

Elem nejse, prava istina je sljedeća: Šunjić je igrao u neuglednoj Zorji i nije imao minutažu u reprezentaciji (a slabo kome ovdje se gleda ukrajinska liga). Onda je krenula hajka na Papeta, mnoge je malo prenijela želja da ga iskritikuje, pa su ovog što ga u životu nisu gledali ni 180 minuta na terenu ni krivog ni dužnog ubacili u koš s nekim čiji je poziv dosta više upitan.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2014, 17:39

Covjek bi pomislio da ce se, pouceni ovom lekcijom, neki nauciti da ne lete pred rudu. Da ce konacno uz dozu samokritike pogledati na sebe i prihvatiti svoja vlastita ogranicenja o fudbalu. Ali jok, i dalje oni znaju najbolje. Da ih probudis u po' noci znali bi, puni samopouzdanja, ko iz topa izrecitovati ko zasluzuje a ko ne zasluzuje poziv u reprezentaciju....

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 03 nov 2014, 17:51

Mislim da je on trenutno naš treći stoper po kvaliteti. Jedino Spaha i Zuka su po meni bolji, ali Zuka neće dobiti više poziv dok je Sušić selektor, a za Spahića je upitno da li će se odazvati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2014, 18:04

Kako se jedno poluvrijeme u tren oka pretvori u 'više kriminalnih utakmica' :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 nov 2014, 14:57

Ural-Kuban 0-1. Sunjic standardno dobar 90 minuta, Kuban dijeli trecu poziciju sa Terekom i Krasnodarom i oni imaju bod manje od drugoplasiranog CSKA. :bih: :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2014, 00:33

Toni sutra nastavi po starom, opet zacepi usta neznalicama. :tokralju:

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 15 nov 2014, 03:49

Samo Pape je vjerovao u njega, dok se ovi forumski strucnjaci sada posipaju pepelom. Pape Visionar!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 nov 2014, 21:36

Začepi nam Toni usta :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 nov 2014, 21:49

:facepalm: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Quartararo i 30 gostiju.