RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
JANKOVIĆ OD JANUARA U TRENAŽNOM PROCESU
Pauza u finišu prvenstva ni u taboru „Rođenih“ nije došla baš u najbolje vrijeme. Međutim, pravila su jasna za sve, pa se tome mora prilagoditi stručni štab i igrači Veleža.
- Upravo tako, možda bi bilo dobro da nema ovog vikenda pauze, ali eto ako ništa uživat ćemo u reprezentativnim utakmicama, kaže na početku razgovora Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
Pauza je uvijek dobra za saniranje povreda. U Veležu se u finišu sezone njih nekoliko nalazi na spisku povrijeđenih.
- Nažalost riječ je o malo težim povredama, koje se neće moći sanirati tokom ove pauze. Dejan Janković bi trebao ovih dana na operaciju trbušnog zida. To je rutinska operacija, gdje bi trebao nakon mjesec dana početi sa normalnim trenažnim procesom. Ta povreda ga muči veći dio polusezone, te je možda sada i idealan trenutak da to riješimo, kako bi on mogao maksimalno se uključiti u pripremni ciklus od januara. Nikola Janičijević također ima problema sa koljenom, te bi i on trebao slično da uradi kao i Janković, ističe Velagić i dodaje:
- Od još nekih novosti treba naglasiti da je Admir Vladavić došao u klub sa željom da na zimu napusti redove Veleža. O tome će se izjasniti Uprava Kluba. Ostali igrači treniraju bez problema i sutra ćemo imati jednu trening utakmicu sa Širokim Bijegom kako bi zadržali takmičarsku formu, rekao je Velagić.
Pauza u finišu prvenstva ni u taboru „Rođenih“ nije došla baš u najbolje vrijeme. Međutim, pravila su jasna za sve, pa se tome mora prilagoditi stručni štab i igrači Veleža.
- Upravo tako, možda bi bilo dobro da nema ovog vikenda pauze, ali eto ako ništa uživat ćemo u reprezentativnim utakmicama, kaže na početku razgovora Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
Pauza je uvijek dobra za saniranje povreda. U Veležu se u finišu sezone njih nekoliko nalazi na spisku povrijeđenih.
- Nažalost riječ je o malo težim povredama, koje se neće moći sanirati tokom ove pauze. Dejan Janković bi trebao ovih dana na operaciju trbušnog zida. To je rutinska operacija, gdje bi trebao nakon mjesec dana početi sa normalnim trenažnim procesom. Ta povreda ga muči veći dio polusezone, te je možda sada i idealan trenutak da to riješimo, kako bi on mogao maksimalno se uključiti u pripremni ciklus od januara. Nikola Janičijević također ima problema sa koljenom, te bi i on trebao slično da uradi kao i Janković, ističe Velagić i dodaje:
- Od još nekih novosti treba naglasiti da je Admir Vladavić došao u klub sa željom da na zimu napusti redove Veleža. O tome će se izjasniti Uprava Kluba. Ostali igrači treniraju bez problema i sutra ćemo imati jednu trening utakmicu sa Širokim Bijegom kako bi zadržali takmičarsku formu, rekao je Velagić.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
pravnik1981 je napisao/la:JANKOVIĆ OD JANUARA U TRENAŽNOM PROCESU
Janka i Nikola, brz oporavak!
Sto se Valadavica tice neku mu je sa srecom. Ako mu je tako lose u Velezu neka trazi novu sredinu. Sada je znaci veliko pitanje zasto nije igrao od susreta sa komsijama. Neslaganje sa upravom ili zaista povreda???
Sretno protiv Sirokog!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
-
- Kontakt:
Dobra stvar sto ce otici iz Veleza .. ovo gledam sa sportske strane jer nista nije ekstra doprinjeo svojom igrom iako ima toliko iskustva ...
Anti Nakarada
ovo za Vladu potpuno iznenađenje, to moram priznati.
pošto više neće biti domaćih utakmica u ovoj kalendarskoj godini, sada potpuno mirno u klubu mogu početi sa sređivanjem i glavnog terena i cjelokupnog stadiona, jer najavljuju stabilno vrijeme. valja ga pripremiti za proljeće.

pošto više neće biti domaćih utakmica u ovoj kalendarskoj godini, sada potpuno mirno u klubu mogu početi sa sređivanjem i glavnog terena i cjelokupnog stadiona, jer najavljuju stabilno vrijeme. valja ga pripremiti za proljeće.

-
neki su bili iz saveza u vezi pomocnog,kao i rasvjeta bi trebala bit uskoro

danas u novinama piše da ćemo dobiti rasvjetu na pomoćnom terenu....hebo te patak prije će pomoćni teren dobiti rasvetu nego glavni, mada sam siguran da je ovo početak dovođenja struje i za glavni teren jer će biti ostavljena mreža za reflektore. 

- samo_lijevo
- Kontakt:
znaci pomocni ce da bude na ovaj fol.Odlicno.AlemC85 je napisao/la:danas u novinama piše da ćemo dobiti rasvjetu na pomoćnom terenu....hebo te patak prije će pomoćni teren dobiti rasvetu nego glavni, mada sam siguran da je ovo početak dovođenja struje i za glavni teren jer će biti ostavljena mreža za reflektore.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mislim da je dobro što će pomoćni dobiti rasvjetu prije glavnog jer je krajnje vrijeme da nam djeca dobiju normalne uslove za trening.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Meni nije. Vidi čovjek da ne može, pa hoće da ide. Pošteno od njega.AlemC85 je napisao/la:ovo za Vladu potpuno iznenađenje, to moram priznati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Crveni_1922
Pustite de Vlade....odlučio čovjek da ide i treba to poštovati. Nego ćitam Zec skakuće po Sarajevu treba to fatat na vrijeme dok nije kasno....joj kako bi nam lego 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Sve ove vijesti za pomocno iz iskustva zadnjih godina ocekujem da se uradi polovicno dobro I jedno 2 god zakasnjenja ..tana majstor velikih rijeci
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Rukometaši večeras i 7 od 7 u Sarajevu.
Pao Dobrinjac, rezultat 35:39. Večeras smo prvi, a sutra derbi Sloga - Goražde, u slučaju pobjede Sloge ostajemo prvi i iduće kolo dočekujemo Slogu.
Ja se iskreno nadam pa da će nas 10-tak sa ovog podforuma da povede po kojeg prijatelja ili sina ili ne znam koga sa sobom jer na ovaj način jedino možemo napuniti dvoranu i ako niste do sada, vrijeme je da vidite šta ovi momci stvarno rade.
Inače rezultate su prepoznale i neke jake državne firme koje su sponzori i dosta pomažu radu kluba, ali nećemo javno o tome. Svakako fudbal završava, vrijeme je da se pokrenemo i podržimo još jedan Velež, jer samo dva sportska kolektiva i postoje pod tim imenom

Pao Dobrinjac, rezultat 35:39. Večeras smo prvi, a sutra derbi Sloga - Goražde, u slučaju pobjede Sloge ostajemo prvi i iduće kolo dočekujemo Slogu.
Ja se iskreno nadam pa da će nas 10-tak sa ovog podforuma da povede po kojeg prijatelja ili sina ili ne znam koga sa sobom jer na ovaj način jedino možemo napuniti dvoranu i ako niste do sada, vrijeme je da vidite šta ovi momci stvarno rade.
Inače rezultate su prepoznale i neke jake državne firme koje su sponzori i dosta pomažu radu kluba, ali nećemo javno o tome. Svakako fudbal završava, vrijeme je da se pokrenemo i podržimo još jedan Velež, jer samo dva sportska kolektiva i postoje pod tim imenom

- pravnik1981
- Kontakt:
BRAVOshaman7 je napisao/la:Rukometaši večeras i 7 od 7 u Sarajevu.
Inače rezultate su prepoznale i neke jake državne firme koje su sponzori i dosta pomažu radu kluba, ali nećemo javno o tome. Svakako fudbal završava, vrijeme je da se pokrenemo i podržimo još jedan Velež, jer samo dva sportska kolektiva i postoje pod tim imenom![]()
![]()

Sto se Væade tice ne znam u cemu je problem ali ono sto sam ja sigurno primjetio da je on jako puno igrao svoje ne prirodne pozicije. I ovo malo sto je odigrao trebao je igrati izrazito krilo i ono sto on najbolje zna odigrati.
Ako se sijetimo utakmice protiv kona covjek je igrao sve sto se moze odigrati sem svoje prirodne pozicije. Mozda je upravo zbog toga svega i zbog eksperimeneta odlucio da raskine saradnju a mozda je covjek ima i bolju ponudu pa zeli da joszaradi malo love. Cudno i iznenadjujuce ali ruku na srce do sada nije donio nikakvu prevagu na terenu sto se od njega ocekivalo. Vidi se da zna lopte i da je brz ali nije bilo tog zadnjeg pasa a ni golova.
Ako se sijetimo utakmice protiv kona covjek je igrao sve sto se moze odigrati sem svoje prirodne pozicije. Mozda je upravo zbog toga svega i zbog eksperimeneta odlucio da raskine saradnju a mozda je covjek ima i bolju ponudu pa zeli da joszaradi malo love. Cudno i iznenadjujuce ali ruku na srce do sada nije donio nikakvu prevagu na terenu sto se od njega ocekivalo. Vidi se da zna lopte i da je brz ali nije bilo tog zadnjeg pasa a ni golova.
Aleksa, ne bavim se ja luzerima kakav je Čolić,i ako bolje procitas rekao sam"ako ga sretnem u šeheru"[/b][/color], A u svakom slucaju pozitivan sam za pravu raju a za njega i njemu slicne vazda gardaleksasantic je napisao/la:otidji u gradacac pa ga HRAKNI....il cekaj da dodje kuci sad na pauzi pa ga hrakni u feicevoj bice negdje siguno na potezu od barona do xxx ce bit u becks pa ga hrakni prika,sta ga cekas u sarajevu nece seljo u srajevo to je za njega velegrad a seljoberi se gube cim izadju iz svoje mjesne zajednicesalmy je napisao/la:Rodjeni , okanimo se vise priča o Zvijezdi i nekog Šegrtu, to smo apsolvirali u subotu i pobijedili posteno .
Nema potrebe pravdati se pacijentima iz Tuzlanskog Kantona za vec ispricanu pricu, ali cu samo napomenuti da cu se onom jadu Colicu vazda sjetiti zenske familije i ako ga gdje sretnem u šeheru, hraknut cu ga posred čela.
Veležu je ostala jos zadnja tekma protiv Borca i abd nadam se da ce ih Feja pripremiti za pobjedu, kako fizicki tako i psihicki. Lexija i apaurina nam nece nedostajati, ali se nadam da ćemo zadnjom pobjedom u jesenjem dijelu ostati pri samom vrhu tabele i onda na proljece krenuti u opstu ofanzivu prema Evropi.
Nadam se da ce biti direktan prenos na BHT /samo da ne prenosi onaj Kristic konj/, pa ce i sudjenje biti o.k.
Zato za drugu subotu 22.11. samo Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
aj pa ga hrakni kad si tako pozitivan i on ti smeta toliko

Hebo njega, bitni su Rodjeni i danasnja prijateljska tekma protiv Skripara.
Forzaaaaaaaaaaaaa.

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
puno on trazi love a po izjavi vec se dogovorio sa nekim klubomCrveni_1922 je napisao/la:Pustite de Vlade....odlučio čovjek da ide i treba to poštovati. Nego ćitam Zec skakuće po Sarajevu treba to fatat na vrijeme dok nije kasno....joj kako bi nam lego
-
- Kontakt:
Momci,imal gdje koja slicica radova na poocnom? Nije valjda da bas niko nije otisao da to malo uslika za raju koja je malo dalje?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma on ne može igrati u timu koji ima europske ambicije.U nas je odigrao 3 utakmice od prve minute, a ostalih 12 ili je bio povrijeđen ili je sjedio na klupi.Previše mu dajemo para da bi on samo sjedio na klupi, a ništa ne pridonosio timu.Nek ide, sretno mu.Nije ispunio očekivanja, nije zamjenio Okića, 0 golova, 0 asistencija premalo za igrača takvog kalibra i velike plate.Ipak i godine su tu, bolje da forsiramo mlade igrače koji bi se mogli prodati nego njega od 33 godine.Sretno Vlada.Adma je napisao/la:Sto se Væade tice ne znam u cemu je problem ali ono sto sam ja sigurno primjetio da je on jako puno igrao svoje ne prirodne pozicije. I ovo malo sto je odigrao trebao je igrati izrazito krilo i ono sto on najbolje zna odigrati.
Je li ovo opet izgubismo od Širokog?
Edit: 4:0

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Može li kratki izvještaj nekoga ko je bio na utakmici? @anel81m, @drakensang, neko, pls
Zauzvrat ja pišem izvještaj iz Banjaluke i to neki u svom stilu
Nisam ja odustala od vas...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.