ado19211 je napisao/la:
dva kralja benko i ti![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ado19211 je napisao/la:
Polahko s tim epitetima, neumjesno .Ljiljani87 je napisao/la:ado19211 je napisao/la:
![]()
joj aldine ti si za mene allah
![]()
To je moguce samo u teoriji ili na FMKontraNogama je napisao/la:Kad pricamo o proizvodnji mladih talenata i kako od njihove prodaje mozemo zaraditi, zar nije bolji put da te koji se afirmisu ostavimo u klubu jos sezonu ili dvije duze, i imati za cilj odigrati cetiri kola evrope, jer koliko sam upratio dobijes vise para nego da prodas tri igraca za po 300.000 eura, a isti ti ostanu i budu vidjeni u evropi pa imas jos vise sanse da na njima nesto zaradis.
Pa to nije problem samo zeljznicara nego citave lige. Ako je jednom Sarajevu tesko da zadrzi kvalitetnog mladog igraca, mogu samo misliti kako je ostalim, pogotvo ovim sto bas za kifle nemaju. To ti je realnostKontraNogama je napisao/la:Apriori ne odgovaram ni na jedan pitarski post. Za mene ne postojite.
bas vi, sarajevo, imate kvalitetnih igraca otimaju se lige petice. radovac prodat ima godina, dupovac moze otici al u sibenik, a duljevic ce u hamburg jer u njemacku ide vec tri godine.lafomamone je napisao/la:Pa to nije problem samo zeljznicara nego citave lige. Ako je jednom Sarajevu tesko da zadrzi kvalitetnog mladog igraca, mogu samo misliti kako je ostalim, pogotvo ovim sto bas za kifle nemaju. To ti je realnostKontraNogama je napisao/la:Apriori ne odgovaram ni na jedan pitarski post. Za mene ne postojite.
Nemam namjeru da provociram, ali zar ono od neki dan nije bilo konacno? Zar od onog momenta nisu trebali uplacivati? Zasto se pisalo da je konacna presuda ako nije ?super je napisao/la:21.11.2014 nova sjednica disciplinske komisije uefe,ako ne uplate do tada oduzimanje bodova krece
Pa ja i govorim o tome samo iz dugorocne perspektive, sad nam je cilj finasijski doci na nulu, ali treba gledati dalje, dakle stvarati Zelju koji ce biti na nekom visem nivou nego do sada. Necemo cijeli zivot kontati da ovako funkcionisemo. Ne kazem da je cilj osvajanje evrope(nisam toliko lud) ali da igramo nekakvu ozbiljniju ulogu bar u prvim kolima evrope. A to mozemo ako mladi dobri igraci ostanu u klubu i oni budu ovo sto sada pisemo da nam trebaju neki iskusniji pa da se novi mladi imaju od koga uciti, a ne kupovati nake indijance samo da se zakrpimo.FKZ1921 je napisao/la:Ne radi se o tome da li neko moze zadrzati igraca ili ne,u kontekstu para. Sta neko podrazumjeva pod tim da neko nema za kifle,ja ne znam. Ovdje pisemo o FK Zeljeznicaru.
Radi se o tome da jedino jako mladog igraca mozes prodati iz ove lige. I kako liga postaje slabija,ta starosna granica za prodaju igraca ide na dole. Definitivno,iz nase lige,ozbiljan transfer moze napraviti igrac do 20,21 godine.Preko toga,tesko. Ozbiljan klub ce kupiti jako mladog igraca iz nase lige,prije nego postane kasno za mjenjanje nekih stvari,usvajanje nekih navika,napredak u tehnickom smislu,popravljanje trke...Nakon nekih godina,neke stvari se vise ne mogu mjenjati.
ma niko nema pojma sta se tu desava. iz sedmice u sedmicu nove sankcije a u biti smijesno. bice, sta ce biti. a uplatit moraju, s tim da sankcija za njih nece biti jer kad nisu za sve ove godine, nece ni sad.cobefks je napisao/la:Nemam namjeru da provociram, ali zar ono od neki dan nije bilo konacno? Zar od onog momenta nisu trebali uplacivati? Zasto se pisalo da je konacna presuda ako nije ?super je napisao/la:21.11.2014 nova sjednica disciplinske komisije uefe,ako ne uplate do tada oduzimanje bodova krece
To su najtrazeniji mladi igraci iz ove lige koji imaju opasne ponude i jako tesko ce ih biti zadrzati, oni ce otici tamo gdje je najbolje za njih i maticni klub, gdje to jos niko ne zna. Mislim da Sibenik, Osijek i te egzoticne destinacije nisu u kombinacijama, ali to nije ni bitno. Tema je kako zadrzati ono sto je mlado i valja u bilo kojoj ekipi u ovoj lizi, jako jako teskobas vi, sarajevo, imate kvalitetnih igraca otimaju se lige petice. radovac prodat ima godina, dupovac moze otici al u sibenik, a duljevic ce u hamburg jer u njemacku ide vec tri godine.
sta ima, ima ponuda? tu maglu mozes prodavati svojim istomisljenicima na temi na kojoj sv.rs.. na te igrace a realno ih niko ne trazi.lafomamone je napisao/la:To su najtrazeniji mladi igraci iz ove lige koji imaju opasne ponude i jako tesko ce ih biti zadrzati, oni ce otici tamo gdje je najbolje za njih i maticni klub, gdje to jos niko ne zna. Mislim da Sibenik, Osijek i te egzoticne destinacije nisu u kombinacijama, ali to nije ni bitno. Tema je kako zadrzati ono sto je mlado i valja u bilo kojoj ekipi u ovoj lizi, jako jako teskobas vi, sarajevo, imate kvalitetnih igraca otimaju se lige petice. radovac prodat ima godina, dupovac moze otici al u sibenik, a duljevic ce u hamburg jer u njemacku ide vec tri godine.
Treba ukinuti maloumnike!!!!lazar je napisao/la:Treba ukinuti omladinsku skolu
Ti moras shvatiti da ja ne govorim ovdje samo o zeljeznicaru bez obzira sto je to tema, svi klubovi se bore da zadrze mlade igrace koji su kvalitetni, kontas. Neko prodaje sto mora bilo gdje, da ima bar za dorucka, a neko bas i ne mora, ali opet ih je tesko zadrzati jer je svima jos uvijek zelja da zbrisu odavde. U taj Ujpest, s kojim se ti sprdas, bi svaki igrac, pa i tog tvog zeljeznicara, cetveronoske otisao samo da ga zovnu i pokazu interes jer je to raj na zemlji u poredjenju sa tim sta ovdje prezivljava, to ti je druskane realnoststa ima, ima ponuda? tu maglu mozes prodavati svojim istomisljenicima na temi na kojoj sv.rs.. na te igrace a realno ih niko ne trazi.
ja ti kazem od svih tih da je radovac davno prodat, uskoro ce ici, a ti ostali ce zavrsiti u egzoticnim destinacijama tipa Siofok, Ujpest kao sto je veliki talenat mali sejtan zavrsio.
prodavanje magle nastavi drugi put ili bar kad prodate vec jednom da ima crno na belo, sto bi rekle komsije.
mi igrace prodajemo u genk, gent zavisi sve. mozda sad memija zavrsi prije dudljevica u njemackoj, a ovaj se slomi tri sezone da ode negdje, na kraju zavrsi u nizerazrednom sarajevu, klubu s parama bez trofeja. ali da napomenome ove koji nisu upuceni da su u pitanju fukare koje su u 2014 dosli do neke pare.lafomamone je napisao/la:Ti moras shvatiti da ja ne govorim ovdje samo o zeljeznicaru bez obzira sto je to tema, svi klubovi se bore da zadrze mlade igrace koji su kvalitetni, kontas. Neko prodaje sto mora bilo gdje, da ima bar za dorucka, a neko bas i ne mora, ali opet ih je tesko zadrzati jer je svima jos uvijek zelja da zbrisu odavde. U taj Ujpest, s kojim se ti sprdas, bi svaki igrac, pa i tog tvog zeljeznicara, cetveronoske otisao samo da ga zovnu i pokazu interes jer je to raj na zemlji u poredjenju sa tim sta ovdje prezivljava, to ti je druskane realnoststa ima, ima ponuda? tu maglu mozes prodavati svojim istomisljenicima na temi na kojoj sv.rs.. na te igrace a realno ih niko ne trazi.
ja ti kazem od svih tih da je radovac davno prodat, uskoro ce ici, a ti ostali ce zavrsiti u egzoticnim destinacijama tipa Siofok, Ujpest kao sto je veliki talenat mali sejtan zavrsio.
prodavanje magle nastavi drugi put ili bar kad prodate vec jednom da ima crno na belo, sto bi rekle komsije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.