FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

h1a2s3o
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la h1a2s3o » 14 nov 2014, 18:39

Da i ja izrazim svoje zadovljstvo odlaskom Macarija. Prelijepa vijest me docekala nakon tmurnog dana. Ja sam nekako i poceo kako valja navijati za Inter u Mancinijevoj eri, tako da cu ponovo gledati onaj Inter u kojeg sam se prvobitno i zaljubio. Dobrodosao kuci !

Pomocnici Mancinija bi trebali biti Daniele Adani i David Platt. Ko su likovi, jesu li sa njim prije radili ili im je ovo prva suradnja ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 nov 2014, 18:53

Ja osobno sam od zadnjih 5-6 utakmica pogleda mozda 2 poluvremena. Jednostavno ovaj idiot od trenera mi je zgadio sve sta ima veze sa omiljenim klubom, totalni defenzivni nogomet i opet primas po 4 komada....treba je odma posli Cagliaria dobit nogu u guzicu.

Adani je nas bivsi igrac, mislim da je igra jednu sezonu pod Manciniem, za Platta neznam, vjerojatno ga Mancio vodi sa sobom iz Man City-a.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 14 nov 2014, 19:01

Tritolone je napisao/la:Ja osobno sam od zadnjih 5-6 utakmica pogleda mozda 2 poluvremena. Jednostavno ovaj idiot od trenera mi je zgadio sve sta ima veze sa omiljenim klubom, totalni defenzivni nogomet i opet primas po 4 komada....treba je odma posli Cagliaria dobit nogu u guzicu.

Adani je nas bivsi igrac, mislim da je igra jednu sezonu pod Manciniem, za Platta neznam, vjerojatno ga Mancio vodi sa sobom iz Man City-a.
Apsolutno se slazem. Tu se vidjelo da je taraba od trenera.
Platt je zajedno sa njim izgleda radio u City-u. Dobro je sto nam je trener veliki Interista i jedan od njegovih pomocnika nas bivski igrac. Oni imaju motiv vise, a ne kao onaj konjo.

Neko je pisao da je Mancini jedva sa Sitijem dosao do titule sa sjajnim igracima, navodeci to kao argument protiv njega. Nije ni lahko raditi sa toliko zvijezda u timu, Mancini ocito zna kontrolisati situaciju. Van Gal je isto veliki trener i ima dobre igrace u Man Und trenutno ali opet lik ne moze meda. Nije ni Mancini taraba, 1000 % ce unaprijediti nasu igru. A i prosle godine je sa Galatom, ako se ne varam, u LP imao fin uspijeh. Sjecam se da je Juve ispao u okrsaju sa njima.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 nov 2014, 19:21

Izgleda da je taj Platt odbio ponudu. Adani jos nije prihvatio ponudu, a vjerovatno ce se i Fausto Salsano vratit, svojevremeno najbolji asistent na FM-u :D

Jos ne mogu da vjerujem da necu vise gledat ono magare na klupi

Vieri izjavio da mu je Inzaghi reko da se samo nada da necemo zamijenit trenera prije derbija :D

I nadam se da ce Mazzari sto prije nac klub, da ga se rijesimo sa grbace
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2014, 20:10

h1a2s3o je napisao/la: Dobro je sto nam je trener veliki Interista i jedan od njegovih pomocnika nas bivski igrac. Oni imaju motiv vise, a ne kao onaj konjo.
Mancini je Juventino.
Ali ni to nije razlog što ga,najblaže rečeno,ne volim nego je jednostavno loš trener.A i arogancija mu je na Mazzarrijevoj razini.
Ne mogu se pomirit s tim da su ovoga doveli :facepalm:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 nov 2014, 20:50

Očekujem povratak intera u vrh :bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 14 nov 2014, 21:11

SiamoNoi je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la: Dobro je sto nam je trener veliki Interista i jedan od njegovih pomocnika nas bivski igrac. Oni imaju motiv vise, a ne kao onaj konjo.
Mancini je Juventino.
Ali ni to nije razlog što ga,najblaže rečeno,ne volim nego je jednostavno loš trener.A i arogancija mu je na Mazzarrijevoj razini.
Ne mogu se pomirit s tim da su ovoga doveli :facepalm:
Cuuuj, sto sam ja nesto mislio da je Interista . :roll:

Raduje i to sto je trazio od Thohira garancije u vidu kvalitetnih pojacanja. Mancini je navikao da radi sa velikim imenima, cak su mu i u Istanbulu morali da mu dovodi sto je zelio.

Kako sam negdje procitao bit ce najplaceniji trener u Italiji. Malo li je ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2014, 21:48

Evo citam Mancini 2012.izjavio kako je Kovacic najveci talent u Europi i kako ce sigurno biti veliki igrac.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 14 nov 2014, 23:35

Nama trabaju jos dva ofanzivno orijentisana veznjaka, ali kvalitetna. Kad se povrijede Kova ili Hernanes onda ce Kuzmanovic da bude izmjena.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 nov 2014, 15:58

Beppe Baresi nece vise bit jedan od trenera. Covjek je trener kod nas od 1997.

Fassone bi isto mogo dobit nogu, on je bio jedan od glavnih zagovornika da se produzi ugovor Mazzariju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 nov 2014, 16:33

4.5 m Manciniju po sezoni?Jesu u ovom klubu svi na nekim teskim drogama?Izgleda da se niti s Thohirom nece doc pameti,a ja budala mislio covjek sposoban.Bas me zanimaju sad pojacanja na zimu...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 nov 2014, 16:52

momci evo citam da ce mancini pokusati vratiti balotelija u inter a, uz to inter je uz juBe zainteresovan za dovodenje
vlada Vlad Chirichesa.
uz to mancini proptiv imlana krece sa formacijo 4312 :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 nov 2014, 17:00

Ma kakav Balotelli, nema od toga nista.

Za januar se vecinom spominju krilni igraci. Pored onih do sad (Borini, Campbel, Podolski), sad se spominju i Cerci i Markovic. Vele cak da bi mogli prodat i Icardija da bi se doveo neko od ovih, a zamjena bi mu bila Destro. Stoper se nece dovodit, jer ce igrat sa cetvoricom pozadi. Znaci ostadosmo bez Rolanda, jedino ako se uspijemo rijesit Campagnara.

Ne misle produzit ugovor Jonathanu, tako da cemo na ljeto dovest i desnog beka. Spominje se Johnson iz Liverpoola, i njemu istice ugovor.

Spominju se i neki igraci iz City-a ko i uvijek kad dodje novi trener, al ko sto i obicno biva nikad ne dovedu nekog svog bivseg igraca.

Protiv milana se ocekuje 4-3-1-2:
Handanovic; Juan, Ranocchia, Vidic, Nagatomo(jer se Danilo nece oporavit skroz); Hernanes, Kuzmanovic, Guarin; Kovacic; Palacio, Icardi

Guarin i Japanac po desnoj strani, ima da bude veselo :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 nov 2014, 17:23

Johnson je rupa veca od Dzonija.Ako njega misle dovodit bolje nek igraju bez desnog beka svaku.

Jel se zna na kraju na koliko potpisuje Mancini?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 nov 2014, 17:28

SiamoNoi je napisao/la:Johnson je rupa veca od Dzonija.Ako njega misle dovodit bolje nek igraju bez desnog beka svaku.

Jel se zna na kraju na koliko potpisuje Mancini?
Slazem se!

Vecinom se govori da je oko 4mil..jest puno, al ako nas vrati na stare staze ja mu halalim svaku marku

Ako si mislio na duzinu ugovora, 2.5 godine..a valjda ima klauzula da ako on vidi da nema adekvatnih pojacanja moze prekinut ugovor, ko sto je bilo valjda sa Galatom

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 nov 2014, 19:24

Na duzinu sam mislio.Ma Mancini sigurno ne moze bit dugorocno rjesenje,ali valjda ce biti ono sto se od Mazzarrija ocekivalo da bude.Da da neki identitet ekipi,odredjenu konstantu i da izvuce maksimum iz ovoga sto ima na raspolaganju.Samo opet nisam siguran koliko je on za to sposoban posto su mu zadnje 3 ekipe bile one u kojima je mogao dovodit gotovo koga bi kod pozelio pa ni u takvom okruzenju nije potpuno zadovoljio.Uglavnom,ovo mu je definitivno najveci izazov u karijeri i prilika da se ili potvrdi kao obican mediokritet lo stile Ranieri koji je imao i previse srece u karijeri s obzirom na skromne mogucnosti ili pokaze kao ipak kvalitetan trener kojeg se bez razloga smatra precijenjenim.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 nov 2014, 21:50

slika

Nije bas najbolji strateg na svijetu, to znamo sigurno, nije vjerovatno ni neki motivator, ali ako nista kod njega nema ziheraskog pristupa i p?ckastog povlacenja i skupljanja bod po bod. Mancini ako nista zna gdje je dosao i zna sta je Inter iako je trenutni Inter neki drugi svijet u odnosu na ono dok je on bio tamo. Voli i da ubaca u vatru mlade igrace, zna prepoznati talenat i kvalitet. Sigurno je bilo i boljih/skupljih rjesenja ali ja nisam razocaran izborom trenera. Bolje i on nego neki Edy Reja ili slicni dinosauri.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 nov 2014, 14:36

Nisam baš siguran koliko će kod Mancinija manje pi*kast pristup biti.Nešto manje nego kod Mazzarrija sigurno,ali gore svakako niti ne može.Kod Mancinija je isto defanziva glavna...

Ovo se uvježbavalo na treninzima:
slika
4-3-1-2 bi definitivno trebala biti glavna formacija.Odigralo se 0-0 sa Primaverom...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 nov 2014, 14:59

Kakav god da je, Mancini je za Mazzaria profesor... I meni nikad nije bio nesto mrzak, iako ga dosta raje ne podnosi. Mozda zato sto se sjecam koji je to majstor bio na terenu :salut: Uglavnom, sretno u nastavku sezone.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 nov 2014, 15:04

Sad mi je na pamet palo...kako se zvala ona Mazzarrijeva knjiga?Jel "Najbolje tek slijedi"?Nesto u tom smislu :rol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.