William Wallace je veličina, gdje možeš porediti tog čovjeka od principa sa ovim šibicarem i varalicom.Virtu4l je napisao/la:Pa nakon 77 godina čekanja, vjerujem da bi pristali i da im William Wallace osvoji Wimbledon samo da pored njegovog imena stoji GBR.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Ma on i Mel Gibson mi vazda prvi padnu na um kad je u pitanju borba protiv imperije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije to bila borba protiv Imperije nego protiv Edwarda I koji je krenuo da pokori sve što mu se nađe na putu. Osnivanje zajedničke Imperije su inicirali upravo Škoti jer im je prop'o pos'o sa kolonijama.Virtu4l je napisao/la:Ma on i Mel Gibson mi vazda prvi padnu na um kad je u pitanju borba protiv imperije.
pa imao je dobar fh i bh...Virtu4l je napisao/la:Pa nakon 77 godina čekanja, vjerujem da bi pristali i da im William Wallace osvoji Wimbledon samo da pored njegovog imena stoji GBR.
@duke ali nisu svi koji plaćaju porez iz pokrajine bogate plinom, niti su proširili slavu VB kao Endi od Škotske
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nakon njegovih riječi postavlja se pitanje čiju je on slavu pronosio. Ako uzmemo ovaj forum kao mjerilo onda je pronosio isključivo slavu Škotske.
Pa eto, meni je daleko najdraži igrač, može se reći da navijam za njega, ali ja ga doživljavam kao škota, naši komentatori isto tako, a on se poprilično potrudio da to bude tako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije problem što ga neko doživljava kao Škota (što je i loigično) nego što ga ljudi doživljavaju isključivo kao Škota, britanski element je skoro u potpunosti isključen, a nakon ove referendumske afere stvari su manje-više jasne.Virtu4l je napisao/la:Pa eto, meni je daleko najdraži igrač, može se reći da navijam za njega, ali ja ga doživljavam kao škota, naši komentatori isto tako, a on se poprilično potrudio da to bude tako.
Shodno tome ja sam mu rekao doviđenja, a vjerujem i ostali koji više cijene Uniju nego njegovu facu.
Mislim da nas kao navijače ne bi trebala da zanima politika, bar u ovim situacijama koje nemaju apsolutno nikakve veze sa nama, a njegova situacija je jedna od njih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kakva politika? Ovdje se radi o mom navijanju za Britaniju. Ti navijaš za tenisera Murraya, a ja sam za njeg počeo navijati zato što je britanski teniser, da je npr. francuski ne bih nikad ni razmotrio da navijam za njeg.Virtu4l je napisao/la:Mislim da nas kao navijače ne bi trebala da zanima politika, bar u ovim situacijama koje nemaju apsolutno nikakve veze sa nama, a njegova situacija je jedna od njih.
Sutra kad bi neki teniser Hrvat koji nastupa za BiH rek'o da želi treći entitet ti bi i dalje navijao za njega?
tebi kao njegovom navijaču pružam podršku, pošto si jedini na ovom forumu njegov navijač, a oba imamo veze sa cg, odsad navijam za Endija protiv svih sem protiv Đokovića, Tipse, Džumhura i Ernija..Virtu4l je napisao/la:Mislim da nas kao navijače ne bi trebala da zanima politika, bar u ovim situacijama koje nemaju apsolutno nikakve veze sa nama, a njegova situacija je jedna od njih.
@duke iskreno i bez šale živiš li ti u VB?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne, nikad nisam bio tamo.DANTES je napisao/la:@duke iskreno i bez šale živiš li ti u VB?
Upravo to sam ti htio napisati maloprije, ali bojim se da ne odemo predaleko. Naravno da ne bi navijao, mrzio bi ga iz dna duše, ali isto tako sumnjam da bi mogao poistovjetiti svoje osjećaje prema BiH sa osjećanjima prema nekoj drugoj zemlji, ali to smo raspravili mnogo puta do sada, da ne idemo dalje, kontamo se 

Taman da nadoknadim gubitak VojvodeDANTES je napisao/la:tebi kao njegovom navijaču pružam podršku, pošto si jedini na ovom forumu njegov navijač, a oba imamo veze sa cg, odsad navijam za Endija protiv svih sem protiv Đokovića, Tipse, Džumhura i Ernija..

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma za osvajanje Vimbldona ogromni su bonusi bili kod već postojećih ugovora + novi sponzorski ugovori koji su se redali jedan za drugim(za raznorazne gluposti),za nepovjerovati o kakvoj sumi novca se radi.Ogromno je britansko tržište a i imaju tenisku tradicijuVirtu4l je napisao/la:Pa nakon 77 godina čekanja, vjerujem da bi pristali i da im William Wallace osvoji Wimbledon samo da pored njegovog imena stoji GBR.
U normalnim okolnostima ide otprilike cifra od turnira + x 3 od sponzora
Marej je jedinstven slučaj baš zbog tog posta dugog 77 godina
Na sve to dodaj operaciju leđa...
Dobro je i u pameti

DANTES je napisao/la:ruki to je legendarni rom soba39... vratio se...Gefufna je napisao/la:Ko je ovaj lik? Inkasirao preko 100 miliona![]()
Covjek je samo postao prvi Britanac nakon hejbet godina koji je osvojio WB i kao takav proglasen potencijalnim novim brendom ala Bekem, sto nije kapitalizovao ni priblizno. Naprotiv.
Nemoj me citirat ni odgovarat' zivota ti.
dakle ruki treba poznavati istoriju ovog slavnog pdf

+1
Kako je samo gospodjica Sears sinoć aplaudirala Federeru, Mirka bi se trebala zabrinutippppp je napisao/la:Dobro je i u pameti

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kako je samo gospodjica Sears sinoć aplaudirala Federeru, Mirka bi se trebala zabrinutippppp je napisao/la:Dobro je i u pameti

Ti porediš onu ribu sa onim meĐedom

A "finalsa" i kvalitete istog... Da nema dublova, ne bi imao šta ni pogledati
Valjda makar finale popravi utisak

Valjda makar finale popravi utisak

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Finale će vjerujem biti pravo, dva daleko najbolja tenisera ove godine trebala bi da u stilu zatvore sezonu.
Bravo Mourier, svaka cast coravi majmune
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.