FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

avenija
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la avenija » 20 mar 2010, 18:11

znaci molio bih bez rasprave jer se gleda medusobni susret...ne mislim vec znam da je tako...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 20 mar 2010, 18:11

caire je napisao/la:Ne gleda se gol razlika, vec medjusobni duel...pa prosle je sezone sarajevo islo u evropu jer je imalo bolji medjusobni duel sa borcem(2-1 i 0-0) iako su obadve ekipe imale po 49 bodova cini mi se :)
2Borac Banja Luka and Sloboda Tuzla were denied a license for European competitions so their places were taken by next best finishers who obtained the license. Thereby, Sarajevo qualified for the second instead of first qualifying round of the UEFA Europa League, while the remaining spot in the first qualifying round of the UEFA Europa League was given to Široki Brijeg.[1]

Vama treba izgleda nacrtat svima... citajte malo ljudi, sturi se da vam dokazem sta je tacno...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 20 mar 2010, 18:12

caire je napisao/la:Ne gleda se gol razlika, vec medjusobni duel...pa prosle je sezone sarajevo islo u evropu jer je imalo bolji medjusobni duel sa borcem(2-1 i 0-0) iako su obadve ekipe imale po 49 bodova cini mi se :)
evo ti pozicije na rkaju prosle sezone
4. Borac BL 30 15 4 11 44 26 49
5. Sarajevo 30 14 7 9 43 30 49
borac bio 4. a sarajevo 5. borac imao bolju gol razliku a sarajevo islo u evropu jer borac nije ispunio neke administrativne stvari ja mislim
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 20 mar 2010, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 mar 2010, 18:13

znaci molio bih bez rasprave jer se gleda medusobni susret...ne mislim vec znam da je tako...
Ma normalno....Isnar previse vjeruje ovim poluinformacijama sa WP

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 mar 2010, 18:13

iako sam mislio da nemate sanse u sirokom ugodno ste me iznenadili, vule prejak, ostalo timska igra, svaka cast banjalucani bit ce ovo dobro prvenstvo
Cuva Bog Zelju svog!

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 20 mar 2010, 18:14

sa wikipedije... citaj malo... ;)[/quote]

Ti citaj wikipediju a ja znam zbog cega smo ispadali iz lige :cry:[/quote]
http://en.wikipedia.org/wiki/Premier_Le ... na_2006-07

imali ste istu gol razliku care, citaj malo bolje... ;)[/quote]

ma kakva vikipedia, pa u njoj je svaki treci podatak netacan, ne razumijem kako se uposte mozes pozivati na nju :o

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 20 mar 2010, 18:14

Schlager je napisao/la:
Pozovi se na neki relevantniji izvor a ne na svoje "relevantno" misljenje...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 mar 2010, 18:16

Schlager je napisao/la:
celik u ligi ostao jednom samo zahvaljujuci medusobnom omjeru , da mi platini napise suprotno na wikipediji znam da je tako .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 20 mar 2010, 18:17

U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima tim koji je postigao više golova, a ako su postigli isti broj golova, onda dijele mjesta koja im pripadaju.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili timovi sa jednakim brojem bodova.

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 20 mar 2010, 18:19

nedaTM87 je napisao/la:
evo ti pozicije na rkaju prosle sezone
4. Borac BL 30 15 4 11 44 26 49
5. Sarajevo 30 14 7 9 43 30 49
borac bio 4. a sarajevo 5. borac imao bolju gol razliku a sarajevo islo u evropu jer borac nije ispunio neke administrativne stvari ja mislim
ne vec obrnuto borac na petom a sarajevi cetvrto
mislim da si to i htio napisati ;)
a te "administrativne" stvari su bilie vezane za slobodu pa smo kao mi trebali itd itd...
DUPLA MAJSTORE

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2010, 18:21

Čuj bod, nije bod nego bodina, a da je potrajalo još malo mislim da bi dobili ovu, Marić je konačno složio najjačih mogućih 11, Vule je klasa, svaka čast Stuparu i Leo, a igrač utakmice je golman jer je izvadio dvije nemoguće, uglavnom ja sam prezadovoljan, jer da je bar suđenje bilo 50/50 bili bi na domak pobjede, uglavnom čekamo sutra Mostar i onda bi već trebalo da se spremamo za evropu ili možda nešto i veće, a sve u stili onog "nabijamo komplekese"... Momcima svaka čast za borbenost, a počeli smo da igramo sa dva zadnja vezna konačno, usput nije bilo Markića...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 20 mar 2010, 18:22

Е $ $ ово, ? $ се $ " $ $ $ ? ? $ на " " у својој ?. & у " ? а & у ? РС! :)
"" ПУТ ""

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 mar 2010, 18:22

19TM87 je napisao/la:hajde nemoj te dati gol a nemoj te ni primiti :D
hvala :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2010, 18:27

Gol razlika je ta koja se gleda samo dok je prvenstvo u toku, a kada se završi onda se tabela formira na osnovu osvojenih bodova, međusobnog omjera, gol razile i broju postignutih golova i to ovim redoslijedom, a u slučaju više od dvije ekipe onda se pravi mini tabela u kojoj se izračunava uspješnost iz međusobnih duela zainteresovanih strana...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 20 mar 2010, 18:28

kirba je napisao/la:U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima tim koji je postigao više golova, a ako su postigli isti broj golova, onda dijele mjesta koja im pripadaju.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili timovi sa jednakim brojem bodova.
upravo u izuzetnim slucajevima medjusobni susret

http://www.nfsbih.net/pdf/Takmicenja.pdf

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 18:48

Svaka cast momcima i strucnom stabu!

U prvom poluvremenu smo imali srecu, ali smo odigrali odlicno u defanzivi. Bio je to bunker, ali TIMSKI bunker!
Na napad nismo pomisljali, osim kontre Stevanovica. :mrgreen:

Drugo poluvrijeme je bilo takticki odlicno. Zamijenjen je umorni i spori Olja sa Kajkutom koji je vrsio pritisak na odbranu Sirokog. Posljedica tog pritiska je besciljno ispucavanje odbrambenih igraca domacina i preskakanje sredine. Ne trebam ni spominjati da je svaka njihova nabijena lopta bila plijen nasih tornjeva! Svaka cast Leu i Vuletu, odigrali su bez greske!

Nemam zamjerku na zalaganje svih nasih igraca i to je ono sto je najbitnije. Neka se trude pa sta bude! Svi su odigrali odgovorno u defanzivi i to je ono sto nam je potrebno kada gostujemo konkurentima.

Ipak, moram izdvojiti Vukelju. Momak ima odlicnu kontrolu lopte, kod njega nema panike. Tacno zna kada treba stati na nju, kada treba povuci i driblati. Skolovan fudbaler!

Ovaj bod je izuzetno znacajan zbog mentalnog jacanja nasih igraca!

SVAKA CAST!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 mar 2010, 18:51

Ted Mosby je napisao/la:Čestitke na zasluženo osvojenom bodu, sretno dalje
Hvala kolega.Hvala svima na cestitkama.BRAVO MOMCI TAKO SE IGRA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 mar 2010, 18:56

čestitke na bodu :lol: , zasluženo..

ali daleko je ovaj Borac od onog jesenskog..daleko...nažalost..
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 20 mar 2010, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2010, 18:58

Zaboravio sam pohvaliti malog Grahovca. Jeste da je imao nekoliko pogresnih dodavanja, ali je trcao i vrsio pritisak na njihove veznjake tokom cijele utakmice. Neko ga je popljuvao i to nije u redu. Momak ipak ima samo 17 god. ;)

Hvala Kevine, ali vas ipak nismo pobijedili. :mrgreen:

Svjesni smo mi da Borac nije kao prosle godine. Jedino sto ocekujemo je da se bore i igraju tvrdo kad nam vec nedostaju kljucni igraci iz jesenjeg dijela.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 mar 2010, 19:02

Da,Graha je bio sasvim solidan,a isto tako i Vukobratovic na koga smo se okomili prethodnih dana....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.