Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la mirzatele » 10 nov 2014, 13:37

Ma onaj ili oni, stvarno vise ne vidim zasto da se ismijava momak koji je uz Spahica jedini standardan u velikom klubu, i nas najbolji igrac, davno sam to rekao.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 nov 2014, 14:22

cinjenica je da miralem igra bolje za klub nego za reprezentaciju, kao sto je i cinjenica da to rade skoro svi nasi fudbaleri. zasto je to tako? jedni vjeruju da je do selektora i do taktike koju igramo ove kvalifikacije, a ja naginjem ovom misljenju. drugi, pak, vjeruju da je do samih igraca tj u ovom slucaju do miralema koji jednostavno nije dovoljno kvalitetan igrac, nije lider kakav mislimo da jeste, placipicka je koja se krije od lopte i puca pod pritiskom, a kao dokaz za ovu tvrdnju drze se utakmice protiv kipra koju, ruku na srce, jeste odigrao ocajno, ali za koju je onako liderski preuzeo odgovornost, obecao bolje partije i u naredne dvije izdominirao iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. naravno, kad god se miralem nadje na klupi rome tu su da komentarisu i likuju, a kada je standardan prvotimac i odigra dobro (sto je, dakako, cest slucaj ove sezone) onda ih nema ni na mapi. srecom, takvih danas je malo . . . tacnije, ostao je jedan ali nadam se da ce i on promijeniti misljenje nakon izraela :bih:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 nov 2014, 18:55

Igra tako mirno koda apaurine pije.Problem protiv Izraela.Sto manje se bunit i mahat rukama na sudijske odluke da nebi belaj bio.To mu neko mora dat do znanja.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 nov 2014, 14:42

http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... e-a/145286" onclick="window.open(this.href);return false;

jos jedna lijepa vijest za naseg najboljeg igraca, donesi nam pobjedu Mocartu, jedino nas tvoja magija u nedjelju moze izvuci :pray:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 nov 2014, 14:50

Vjerujem u neki šut ili slobodnjak! :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZvornikBBB
Kontakt:

Post Postao/la ZvornikBBB » 12 nov 2014, 19:33

Imam osjecaj da ce ovaj put Pjanic dati eurogol i spasit telecu glavu.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 nov 2014, 16:55

"Utakmica će biti teška i naravno da će nam nedostajati Vedo i Edin. Izrael je reprezentacija koja želi biti na EP i nama će samo tri boda biti dobar rezultat. Sve drugo nije pozitivno, iako ni tada neće biti sve gotovo", kazao je reprezentativac Miralem Pjanić.

Drago mi je da se igraci ne ukljucuju u Papetov spin da je bod dobar rezultat. Direktna kontradikcija selektora od Pjanica, Mede i ostalih ipak nesto govori. :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 18:08

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:"Utakmica će biti teška i naravno da će nam nedostajati Vedo i Edin. Izrael je reprezentacija koja želi biti na EP i nama će samo tri boda biti dobar rezultat. Sve drugo nije pozitivno, iako ni tada neće biti sve gotovo", kazao je reprezentativac Miralem Pjanić.

Drago mi je da se igraci ne ukljucuju u Papetov spin da je bod dobar rezultat. Direktna kontradikcija selektora od Pjanica, Mede i ostalih ipak nesto govori. :thumbup:
Zar se ne pise da je Pape taj koji mora smirivati situaciju i spustati igrace na zemlju? Po izjavama se vidi da je odlicno skautirao njihovu reprezentaciju, sta sad treba reci zbog narodnih masa u BIH idemo natamburati Izrael 5-0?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 nov 2014, 18:31

Sabinho je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:"Utakmica će biti teška i naravno da će nam nedostajati Vedo i Edin. Izrael je reprezentacija koja želi biti na EP i nama će samo tri boda biti dobar rezultat. Sve drugo nije pozitivno, iako ni tada neće biti sve gotovo", kazao je reprezentativac Miralem Pjanić.

Zar se ne pise da je Pape taj koji mora smirivati situaciju i spustati igrace na zemlju? Po izjavama se vidi da je odlicno skautirao njihovu reprezentaciju, sta sad treba reci zbog narodnih masa u BIH idemo natamburati Izrael 5-0?
Problem je sto Pape sa svakom izjavom kao probava dati izgovor kako nam je bod dobar rezultat i kako bih pristao na isti da mu se sad ponudi. Po mom misljenju to samo izjavljuje samo da u slucaju ne pobjedimo i dalje ostane na klupi iako svi znamo, i igraci i navijaci, da nam je potrebna pobjeda, da moramo negdje nadoknadit bodove, a ne izjavljvati ima jos 18 bodova u igri, planiramo pobjedit zadnjih 5/6 utakmica. Da mi nismo propustili bodove na pocetku kvalifikacija pa hajde. Ali ovako svi znamo da je sve osim pobjede los rezultat. A to sto je analizirao Israel, svaka mu cast. Slazem se da po izjavama moze vidjeti da ih je vise puta pogledao i upozorio igrace na njihovu igru, kamo srece da je tako i sa Kiprom a ne "nemamo potrebe njih gledati"...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 nov 2014, 19:20

FaraonTM je napisao/la:Vjerujem u neki šut ili slobodnjak! :bih:
:pray:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 nov 2014, 20:21

Pjanić- Bešić-Medunjanin i dva krila će da pojedu Izraelce, vidjecete kako ce to funkcionisati bolje nego sto je bilo protiv Kipra, Walesa i Belgije kad je bez potrebe Tino bio u sastavu.
:bih:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 nov 2014, 21:05

Sheyi je napisao/la:Pjanić- Bešić-Medunjanin i dva krila će da pojedu Izraelce, vidjecete kako ce to funkcionisati bolje nego sto je bilo protiv Kipra, Walesa i Belgije kad je bez potrebe Tino bio u sastavu.
Kada se dese neke nepredvidjene stvari ukomponovane sa dodatnim povredama, mozemo se zaista nadati barem kvalitetnom veznom redu. Slucajno ce ispasti bas onako kako treba da bude, mada fali napadac kako god okrenes.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 nov 2014, 21:27

Samo da ne bude, ako pobjedimo Izrael, dizanje Papeta od strane ovih što ga ovoliko brane. Kao on je genije, a zahvaljujući povredama jedino moguće riješenje u sredini je ono najbolje

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 nov 2014, 23:09

@Sheyi
Opet ce falit napadac a bez pravog napadaca nije to to. Sto neznaci da je pobjeda nemoguca samo bice puno teze. Jer neci biti Dzeke da veze na sebe igrace. I igraci sredine terena ce se morati bukvalno usetati u gol nesto kao Spanija nekad. Imati ce vise igraca na sebi jedino mozda nekakav slobodan udarac ako bude.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2014, 23:29

Sheyi je napisao/la:Samo da ne bude, ako pobjedimo Izrael, dizanje Papeta od strane ovih što ga ovoliko brane. Kao on je genije, a zahvaljujući povredama jedino moguće riješenje u sredini je ono najbolje
Da ali ako izgubimo,onda ide prdjenje od strane kruticara,naravno ne zbog '''jedinih moguci rijesenja u sredini je ono najbolje'' itd,itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 14 nov 2014, 23:39

It's that time again.....

Ja znam sta mi je ciniti. Prosle godine za tekmu BIH - Grcka, napravili neke majice, i jedna od njih je bila sa slikom ispod i napisano preko nje "Ako ho's pobijedit', ne smijes izgubit!'"
Tad smo girose pobijedili 3-1 i majicu nisam vise nosao nakon toga. Znaci jednom godisnje, ova majica donosi pobijedu i vrijeme je da je sad opet obucem.

Pjana, vjerujemo u tebe i ostale momke, morate i mozete pobijediti tamo. Sretno!

slika
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 nov 2014, 00:35

Murga je napisao/la:It's that time again.....

Ja znam sta mi je ciniti. Prosle godine za tekmu BIH - Grcka, napravili neke majice, i jedna od njih je bila sa slikom ispod i napisano preko nje "Ako ho's pobijedit', ne smijes izgubit!'"
Tad smo girose pobijedili 3-1 i majicu nisam vise nosao nakon toga. Znaci jednom godisnje, ova majica donosi pobijedu i vrijeme je da je sad opet obucem.
Treb'o si taj jedan put iskoristiti protiv Nigerije :D.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 15 nov 2014, 00:56

Clutch je napisao/la:
Murga je napisao/la:It's that time again.....

Treb'o si taj jedan put iskoristiti protiv Nigerije :D.
Eh, da sam znao. Tu sam tekmu gledao kod jarana, obukao dres i racunao da ce biti sve kako treba. Kad sam vidio prvih 11, odmah sam imao neki los osjecaj, al' sta ces. Ovaj put ce biti bolje!

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 nov 2014, 01:26

BiH je kvalifikacije za Euro nakon debitantskog nastupa na Svjetskom prvenstvu započela katastrofalno. Najprije je doživjela najveću sramotu u svojoj povijesti porazom u Zenici 1:2 od Cipra, 140. reprezentacije svijeta.

U toj utakmici Sušić je na travnjak poslao momčad koja je prvi put zaigrala zajedno i momčad bez krilnih nogometaša. Desnu stranu pokrivao je Hajdukov Avdija Vršajević, a lijevu Senad Lulić, koji je nakon utakmice kritizirao Sušićevu taktiku. Nezadovoljan taktikom bio je i Miralem Pjanić, kojeg su u sredini terena "zatvorili" Tino-Sven Sušić i Sanjin Prcić.

Svi su vidjeli da njih trojica, tri kreativca, ne mogu igrati zajedno, ali ne i Sušić koji je istu pogrešku ponovio u Walesu gdje je BiH odigrala utakmicu bez golova protiv reprezentacije koja je nastupila bez Ramseya i Allena, dvojice od trojice najboljih igrača. U Cardiffu je priliku umjesto Prcića dobio Medunjanin, ali ništa bitno u formaciji se nije promijenilo. Pjanić, nogometaš koji bi trebao voditi reprezentaciju, bio je nevidljiv i beskoristan na desnoj strani, a napadački dvojac Džeko-Ibišević bio je ponovno bez upotrebljivih lopti.

Ni blijeda predstava protiv lošeg Walesa nije bila dovoljna Sušiću da nešto promijeni, pa je protiv Belgije na zenički travnjak poslao istu momčad u istoj formaciji. Rezultat? 1:1 uz dominaciju Belgijaca i novu lošu partiju Pjanića kojeg je ponovno "zaustavio" izbornik Sušić postavljanjem na poziciju na kojoj se ponajbolji igrač talijanskog doprvaka Rome nikada nije snalazio.
Živa istina. Nije mi jasno da tu grešku, koju je bezbroj puta napravio, Pape jednostavno ne uspijeva da uoči.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 nov 2014, 10:32

nije on uopste bio toliko los u velsu. cak i sa svoje neprirodne pozicije je bio velika prijetnja sa onih par suteva i ubacivanja, sto me tjera da se zapitam kako bi tek izdominirao da igra gdje treba da igra. nadam se da cemo to imati priliku vidjeti u izraelu jer momak je stvarno poseban igrac :salut:

sabatini (sportski direktor rome) ga je spomenuo u zadnjem intervjuu
“Roma signed Miralem Pjanic with five minutes to go on the last day of the transfer market. It was thanks to Fenucci and Tempestilli, who followed me with private planes and a thousand phone calls, as I wanted Pjanic at all costs. That was an epic day.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, hansbosna, Muumii i 8 gostiju.