Mogu mislit al ga crowley pravi budalom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nakon Monreala i Sqillaci nam djeluje kao da je Adams.gaston je napisao/la:Jel zivota vam istina ovo povezivanje sa Smolingom ?
Nije ni tebi lakoPEP je napisao/la:
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Znamo da ti je nedostajao,kao i svima nama.Head je napisao/la:Vratio se Giroud, znaci sad su sve krampe na broju.
Ma da je došao Suarez pitanje je da li bi Alexis. Zato i ja kažem hvala Stivene.
Ja bi prije rekao da je Medel zakacio onu loptu, ne znam jesu li mijenjali na rezultatima ali mi je vise licilo da ju je Medel na kraju zakucao u gol. Ali svejedno, opet je Sanchez, uz Vargasa, bio najbolji igrac Cileanaca, s njim mogu mnogo i na dolazecoj Copi gdje imaju velika ocekivanja, ipak su domacini jbga.anell je napisao/la:Sinoć opet dao gol za Čile
Evo sad pogledah highlights-e i ja mislim da je Medel ubacio loptu u gol, ali su ga zvanično pripisali Alexisu.Rooney88 je napisao/la:Ja bi prije rekao da je Medel zakacio onu loptu, ne znam jesu li mijenjali na rezultatima ali mi je vise licilo da ju je Medel na kraju zakucao u gol. Ali svejedno, opet je Sanchez, uz Vargasa, bio najbolji igrac Cileanaca, s njim mogu mnogo i na dolazecoj Copi gdje imaju velika ocekivanja, ipak su domacini jbga.anell je napisao/la:Sinoć opet dao gol za Čile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.