Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Momak ponovo starter, za veoma kratko vrijeme postao je nezamjenjiv u deportivu. 

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zgadi mi fudbal ovaj sudija...
sto je izbacio Postigu?
sto je izbacio Postigu?
-
- Kontakt:
U repki igrac najbolje ulicne tehnike.
Tip igraca Misimovica. Fali mu brzina i izdrzljivost da igra na najvisem nivou.
Tip igraca Misimovica. Fali mu brzina i izdrzljivost da igra na najvisem nivou.
Gleda li ko utakmicu, kakav je medunjanin?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
solidan je za sad
puno trči, daje precizne pasove...imao šut iz slobodnog al pored gola, okliznuo se pri samom šutu 

FORZA MARŠAL !!!
Za Zmajevku:Gospodj(o) ice ako tebi ovo ovdje lici na kritikovanje, onda ne znam sta bi ti podrazumjevala pod pljuvanje, hajku, lincovane polulude mase??? Ako uzmemo neku sredinu mislis li stvarno da sam ja otisao toliko od te sredine kao ovi jadnici(na zuprotnu stranu naravno)??? Ne, nisam ni blizu. Necu reci da mozda malo i pretjeram, ali sustinski sam u pravu. Zar nismo pod Safetom prvi i jedini put otisli na neko veliko takmicenje? Floskule o lakoj grupi i strasnom timu su cisti idiotizam, imali smo u grupi bar dvije reprezentacije koje su na pocetku bile jace od nas. Tim strasan, hahaha, glavni igrac otjeran cak do Kine i to iz jednog frljavog turskog i jos frljavijeg ruskog tima. Za veliku vecinu ostalih nisi znao hoce li poceti utakmicu sledeci weekend. Znam da ce sad sentimenti proraditi, ali je. Istina bas onakva kako sam je gore opisao. Necu da kazem, da je odlazak iskljucivo Papetova zasluga, necu da kazem da Miske i iz Kine nije odigrao partije zivota, da spaha nije davao zadnji atom, da Dijamant nije par puta zasjao...ali iskreno nasa reprezentacija je mnogo daleko od toga da kazemo da npr sve ispod 3:0 protiv Izraela neuspjeh, a vjeruj da takvih budala ima ovdje. Nije problem kritikovati, recimo za postavku protiv Argentine i Kipra, za neke neodmjerene izjave, ali sta daradis budali koja dodje i pita (U stvari psuje) sto pape nije pozvao Vrancica, Tankovica, Arslanovica, Gudelja)???? Ili kad frajer 50 puta pomene srneca ledja sa ko fol nekim iskezenim smajlijem. I onda kaze da mene treba banovati za trolovanje??? Ma imo bi ti jos mnogo sta reci ali osjecam da pricam u vjetar da to ove napaljdne klince iz dijaspore nece dotaci. Raja u BiH je rekla sta misli o Safetu na utakmici u Zenici, rekli su to i pravi navijaci, MI BIH Fanaticosi, a forumski pacenici neka i dalje jedan drugog dopunjuju, neka se utrkuju ko ce vise, ko ce jace pljunuti covjeka koji je SIMBOL BIH kada je fudbalsko (a bogme i selektorsko - SP, majstorstvo u pitanju. Eto ziva ti meni bila imas puno materijala pa procitaj , razmisli, zakljuci.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Izvinjavam se, ovo je prikladnije bilo da bude na temi o Susicu, ali tako se nastmalo: ovdje mi je Dragon Girl postavila pitanja pa sam oj ovdi i odgovorio.
- DragonGirl
- Kontakt:
Pisala sam to već, pa da se ne ponavljam, dakle apsolutno ne podržavam nikakav vid vrijeđanja, nazivanja kojekakvim imenima, nikakvo konstantno ponavljanje jednih te istih rečenica, daleko od toga, ne spadam u tu kategoriju, jer je to ispod nivoa moje kulture. Ono za šta sam uvijek jeste argumentovana rasprava, i to konkretnim činjenicama i samo sa njima nastojim ući u neku diskusiju. Dakle, upućujem mu kritiku samo ako smatram da ima osnova za to, ali isto tako mi nije nikakav problem pohvaliti i neki njegov dobar potez. Smatram da je to jedino ispravno razmišljanje. Iz tvojih ranijih postova sam stekla utisak kako on svoj posao radi apsolutno bez greške, što priznaćeš, nije tako. Mnogi njegovi postupci su diskutabilni. Slažem se da smo dijelom zahvaljujući njemu i otišli na SP, šta god ko mislio, to je činjenica, hvala mu na tome, činjenica je i da je za vrijeme njegovog mandata u reprezentaciju došlo dobrih igrača, hvala mu i na tome, ali isto tako činjenica je i da smo u najvažnijoj utakmici na SP koje smo se toliko trudili da izborimo, izašli sa katastrofalnom postavkom, da smo lošu postavku ponovili i protiv Kipra uz neozbiljno shvatanje protivnika i propust analiziranja, da nakon 5 godina i dalje imamo samo 2 napadača u kadru, a da zamjena nema ni na vidiku.... Dakle, realno gledajući, postoje dobre stvari koje je uradio, ali isto tako postoje i one loše na koje se ne može zažmiriti, i za koje smatram da je sasvim uredu uputiti mu argumentovanu kritiku.Ibrahim je napisao/la:Za Zmajevku:Gospodj(o) ice ako tebi ovo ovdje lici na kritikovanje, onda ne znam sta bi ti podrazumjevala pod pljuvanje, hajku, lincovane polulude mase??? Ako uzmemo neku sredinu mislis li stvarno da sam ja otisao toliko od te sredine kao ovi jadnici(na zuprotnu stranu naravno)??? Ne, nisam ni blizu. Necu reci da mozda malo i pretjeram, ali sustinski sam u pravu. Zar nismo pod Safetom prvi i jedini put otisli na neko veliko takmicenje? Floskule o lakoj grupi i strasnom timu su cisti idiotizam, imali smo u grupi bar dvije reprezentacije koje su na pocetku bile jace od nas. Tim strasan, hahaha, glavni igrac otjeran cak do Kine i to iz jednog frljavog turskog i jos frljavijeg ruskog tima. Za veliku vecinu ostalih nisi znao hoce li poceti utakmicu sledeci weekend. Znam da ce sad sentimenti proraditi, ali je. Istina bas onakva kako sam je gore opisao. Necu da kazem, da je odlazak iskljucivo Papetova zasluga, necu da kazem da Miske i iz Kine nije odigrao partije zivota, da spaha nije davao zadnji atom, da Dijamant nije par puta zasjao...ali iskreno nasa reprezentacija je mnogo daleko od toga da kazemo da npr sve ispod 3:0 protiv Izraela neuspjeh, a vjeruj da takvih budala ima ovdje. Nije problem kritikovati, recimo za postavku protiv Argentine i Kipra, za neke neodmjerene izjave, ali sta daradis budali koja dodje i pita (U stvari psuje) sto pape nije pozvao Vrancica, Tankovica, Arslanovica, Gudelja)???? Ili kad frajer 50 puta pomene srneca ledja sa ko fol nekim iskezenim smajlijem. I onda kaze da mene treba banovati za trolovanje??? Ma imo bi ti jos mnogo sta reci ali osjecam da pricam u vjetar da to ove napaljdne klince iz dijaspore nece dotaci. Raja u BiH je rekla sta misli o Safetu na utakmici u Zenici, rekli su to i pravi navijaci, MI BIH Fanaticosi, a forumski pacenici neka i dalje jedan drugog dopunjuju, neka se utrkuju ko ce vise, ko ce jace pljunuti covjeka koji je SIMBOL BIH kada je fudbalsko (a bogme i selektorsko - SP, majstorstvo u pitanju. Eto ziva ti meni bila imas puno materijala pa procitaj , razmisli, zakljuci.
Da ne odemo totalno "off topic" samo ukratko da kazem da sve sto si rekla stoji 100%, a nadam se da si i ti shvatila ono sto sam ja pokusavao reci, te zasto je to ponekad bilo samo u jednoj boji a ne °crno-bijelo" kao uostalom i mnoge druge stvari (ako ne i sve) stvari u zivotu. Pozdrav i svako dobro.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vidi Ibrahima..dosao,udomacio se i poceo da dominira....

Zmajica je ok...
Onaj sa srnecim i nije dobar....

Zmajica je ok...

Onaj sa srnecim i nije dobar....

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
hodža je napisao/la:![]()
Duše drage, jos nisu svjesni da će jedan glumiti lažnog špica a drugi možda lažnu i 10-tku

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- delpiero502
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Momčina će Abd zabiti u nedjeljudelpiero502 je napisao/la:[youtube][/youtube]

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Bravo majstore. Ako se kome od igraca ne smije prigovoriti onda je to Medo. Sinoc poslije Begovica jedini dobar igrac. Sretno majstore u nastavku sezone.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Upravo.Ono sto je bilo do njega on je i uradio, mi svi znamo da je on operisan od defanzive,zbog toga je imao Bešića kao osigurača doduše samo prvo poluvrijeme.Ne može on kreirati toliko šansi koliko se moze prokockati. Poslao par lopti koje bi bile sigurno golovi da je bilo napadača. Kakvu je samo šansu kreirao za Lulica.Minjore je napisao/la:Bravo majstore. Ako se kome od igraca ne smije prigovoriti onda je to Medo. Sinoc poslije Begovica jedini dobar igrac. Sretno majstore u nastavku sezone.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- DragonGirl
- Kontakt:
Evo i Haris, još jučer, prije Asmira na svojoj oficijalnoj stranici

DragonGirl je napisao/la:Evo i Haris, još jučer, prije Asmira na svojoj oficijalnoj stranici![]()
Dvojica najvećih profesionalaca u reprezentaciji.

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.