FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da je vise zalosno.
MOSTARLIC
sad lagano do kraja .
sad lagano do kraja .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:MOSTARLIC
sad lagano do kraja .
Do kurca

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Jesu smotani u pm.nemogu uzeti bod,pa Modrica bi uspjela sacuvati bodFrutek je napisao/la:harry_90 je napisao/la:MOSTARLIC
sad lagano do kraja .
Do kurca**** ih ne mogu bunker odigrat kad treba

Druga liga!!!
Bistar decko,ima potencijala za cirkusa !cena je napisao/la:Druga liga!!!
-
- Kontakt:
Jel Sloboda sad zadnja na tabeli ?
Imam smisao za humor priznaj!
Kako hocescena je napisao/la:Imam smisao za humor priznaj!

Pa haj iskreno koga ti vidis sa Modricom da ispada, raspored vam je uzasan ni bod sa strane necete uzeti!
No sikiriki brate,opusten budicena je napisao/la:Pa haj iskreno koga ti vidis sa Modricom da ispada, raspored vam je uzasan ni bod sa strane necete uzeti!

Ne moze Sloboda ispasti u drugu ligu ove godine jer to ide ovakocena je napisao/la:Druga liga!!!
Premijer Liga>Prva Liga FBiH>Druga Liga Sjever jesi skonto
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
E bas ti fala drug!!
- bilino polje
- Kontakt:
losi ste totalno ljudi niste imali sanse dok golman celika nije napravio katastrofu i to je to oid slobode bilo danas a ovakvom igrom nemozete pobjediti ni modricu na strani ....... realno je moje misljenje ako sam koga uvrijedio soryyy
samo celik ale samo celik ale
OoOOoO Filozof sta ima,nek ste vi sta bolji na strani,vidi se po tabeli,tisubilino polje je napisao/la:losi ste totalno ljudi niste imali sanse dok golman celika nije napravio katastrofu i to je to oid slobode bilo danas a ovakvom igrom nemozete pobjediti ni modricu na strani ....... realno je moje misljenje ako sam koga uvrijedio soryyy

-
- Kontakt:
hvala bogu da smo bolji,,samo se cipke valjate,,nikad nisam vidio gore valjanje,,niste 2 pasa odigraliharry_90 je napisao/la:OoOOoO Filozof sta ima,nek ste vi sta bolji na strani,vidi se po tabeli,tisubilino polje je napisao/la:losi ste totalno ljudi niste imali sanse dok golman celika nije napravio katastrofu i to je to oid slobode bilo danas a ovakvom igrom nemozete pobjediti ni modricu na strani ....... realno je moje misljenje ako sam koga uvrijedio soryyy
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- bilino polje
- Kontakt:
nije da smo bolji vec smo kvalitetni mi igramo nogomeet a vi igrate valjanje i kad gubite
Taktikabilino polje je napisao/la:nije da smo bolji vec smo kvalitetni mi igramo nogomeet a vi igrate valjanje i kad gubite

- bilino polje
- Kontakt:
dobra vam taktika jel to cuvate rezultat i kad gubite hahahhaahhah nikad ssmjesniu ekipu nisam gledao na b.p.harry_90 je napisao/la:Taktikabilino polje je napisao/la:nije da smo bolji vec smo kvalitetni mi igramo nogomeet a vi igrate valjanje i kad gubite
Sta ces i vi dobili ko da ste osvojili ligu,a zaboravio si da Sloboda ima tekmu manje i 2 kuci zaredombilino polje je napisao/la:dobra vam taktika jel to cuvate rezultat i kad gubite hahahhaahhah nikad ssmjesniu ekipu nisam gledao na b.p.harry_90 je napisao/la:Taktikabilino polje je napisao/la:nije da smo bolji vec smo kvalitetni mi igramo nogomeet a vi igrate valjanje i kad gubite