Igrau za moj rodjendan, nadam se da ce mi biti sretanomerbavarac je napisao/la:
H Manchester United Di. 30.03.10 20:45

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Igrau za moj rodjendan, nadam se da ce mi biti sretanomerbavarac je napisao/la:
H Manchester United Di. 30.03.10 20:45
Glupost mali klub prenoseharry_90 je napisao/la:2:1![]()
![]()
Stvarno su pretjerali sa Bayernom na Eurosportu ima 3* boljih utakmica al oni Bayern uvijek prenose
Da citiram samog sebe...dr.adnan je napisao/la:Upravo sam se kladio sa vatrenim navijačem Manchestera i Juventusa da gubitnik mora nositi logo pobjedničkog tima 7 dana na FB kao profil sliku... Btw, za Juve ga još uvijek prcam...![]()
Danas po pobjedu, potrebna je za dobro raspoloženje pred utakmicu LP-a i uigravanje Alabe
Bolje da nistedr.adnan je napisao/la:Klose me je čuo![]()
0:1 - Lijep početak... Konačno da prvi povedemo
teba cudo....sad je to jasnoomerbavarac je napisao/la:Ne treba nikakvo cudo. Treba samo uci hrabro u utakmicu i napasti od prve minute. Sansu imamo, to je evidentno, samo je treba iskoristiti na najbolji moguci nacin. Tandem Robbery moze zabiti svakoj odbrani pa tako i Unitedovoj.
moustapha je napisao/la:Nazalost, Alaba! Zao mi je momka, koji sigurno ima talenta. Medjutim, tek mu 17 godina i igra na poziciji koja nije njegova prirodna. To se desilo zbog povreda Demichelisa i Contenta. Nadam se da ce se ovi sto prije vratiti, jer sad je evidentno da je Alaba izgubio svaki trun samopuzdanja.
Ova utakmica je samo pokazatelj kako je Bundesliga interesantna kada se priblizava kraj.
Za hordasa77 nemam rijeci. Jel' on stvarno misli da je provokacija kad kaze da je Bayern mali klub. Znam da si dijete, ali daj se uozbilji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.