FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 13 nov 2014, 20:16

Dolke vise price i pojacanja iz Travnika.**** ti na sta smo spali.nema para pa zapali baklju bice ih jos vise.Umjesto da rastemo ko klub da napredujemo ovdje se raspravlja o polovnjacima iz Travnika.Nemojte zamjerit ali brate nije Zeljo klub za zajebanciju.Vala mladjima je mozda brko idol donio titule svaka cast ali brate ispario se sa klupe i usutio ko mis cim je nestalo love.Nema Evopskog Zelje dok neko ne uleti ogromnu lovu jer nema sponzora nemamo stadion.Volim i ja Grbavicu ali **** ti to kad evropske tekme igras na kosevu .Imalo ako je neko dobar igrac ode pa sve tako.Pa kako ces onda stvorit Evropskog Zelju kad ces odma igraca talnut cim imalo valja pa onda kupi drugog i tako vjecno.Koga onda da mi gledamo.Svi mi volimo Zelju ali ja bogami i fudbal tj igraca da vidim da zna predriblat opalit glavom brz opalit iz prve.Jesmo li mi dali glavom ove sezone i jedan go.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 13 nov 2014, 20:28

Plave na Grbavici u prosjeku gledalo 4000 navijača

http://fkzeljeznicar.ba/plave-na-grbavi ... aca/12494/" onclick="window.open(this.href);return false;

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 nov 2014, 20:29

Alipasino je napisao/la:Dolke vise price i pojacanja iz Travnika.**** ti na sta smo spali.nema para pa zapali baklju bice ih jos vise.Umjesto da rastemo ko klub da napredujemo ovdje se raspravlja o polovnjacima iz Travnika.Nemojte zamjerit ali brate nije Zeljo klub za zajebanciju.Vala mladjima je mozda brko idol donio titule svaka cast ali brate ispario se sa klupe i usutio ko mis cim je nestalo love.Nema Evopskog Zelje dok neko ne uleti ogromnu lovu jer nema sponzora nemamo stadion.Volim i ja Grbavicu ali **** ti to kad evropske tekme igras na kosevu .Imalo ako je neko dobar igrac ode pa sve tako.Pa kako ces onda stvorit Evropskog Zelju kad ces odma igraca talnut cim imalo valja pa onda kupi drugog i tako vjecno.Koga onda da mi gledamo.Svi mi volimo Zelju ali ja bogami i fudbal tj igraca da vidim da zna predriblat opalit glavom brz opalit iz prve.Jesmo li mi dali glavom ove sezone i jedan go.
Najtužnije je što mi nećemo kupiti ni tog Jusufbašića. Bili smo najjači kad smo tako konkurentima uzimali igrače, Adilović (Čelik), Bogičević (Modriča), Vasilić (Zvijezda), Višća (Budućnost)... U zadnjih par sezona samo dovodimo nekakve igrače koji su tavorili po susjednim ligama ili su imali neuspješne epizode po nekim istočnoevropskim klubovima. Eh sada smo u dugovima i nema toga yebiga..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 13 nov 2014, 21:04

Jesi crnjak sa Alipasina, pa sto momak rece uvijek su dobra pojacanja bila ta koja ste nazivali polovnjacima.Kojeg smo mi to igraca odma 'talnuli' ? Pa nas je sjebalo sto Svraku i ostale nismo odma 'talnuli'.Koga ti pratis? Eno bas smo protiv kona u derbiju go dali glavom :zzz: Dosadni ste vise sa tom pricom, strpite se jos malo, nek se dugovi vrate jer je to najveci problem bio sto nismo napredovali.Znate sra.t i pravit se menadzeri al kad je doc na stadion da pomognes klubu nigdje vas nema.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 13 nov 2014, 21:10

FaraonTM je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Dolke vise price i pojacanja iz Travnika.**** ti na sta smo spali.nema para pa zapali baklju bice ih jos vise.Umjesto da rastemo ko klub da napredujemo ovdje se raspravlja o polovnjacima iz Travnika.Nemojte zamjerit ali brate nije Zeljo klub za zajebanciju.Vala mladjima je mozda brko idol donio titule svaka cast ali brate ispario se sa klupe i usutio ko mis cim je nestalo love.Nema Evopskog Zelje dok neko ne uleti ogromnu lovu jer nema sponzora nemamo stadion.Volim i ja Grbavicu ali **** ti to kad evropske tekme igras na kosevu .Imalo ako je neko dobar igrac ode pa sve tako.Pa kako ces onda stvorit Evropskog Zelju kad ces odma igraca talnut cim imalo valja pa onda kupi drugog i tako vjecno.Koga onda da mi gledamo.Svi mi volimo Zelju ali ja bogami i fudbal tj igraca da vidim da zna predriblat opalit glavom brz opalit iz prve.Jesmo li mi dali glavom ove sezone i jedan go.
Najtužnije je što mi nećemo kupiti ni tog Jusufbašića. Bili smo najjači kad smo tako konkurentima uzimali igrače, Adilović (Čelik), Bogičević (Modriča), Vasilić (Zvijezda), Višća (Budućnost)... U zadnjih par sezona samo dovodimo nekakve igrače koji su tavorili po susjednim ligama ili su imali neuspješne epizode po nekim istočnoevropskim klubovima. Eh sada smo u dugovima i nema toga yebiga..
niko ne kaze da mi nismo dovodili dobre igrace iz "manjih" klubova ali bi to bilo dobro kad bi ti njih imao po tri-cetiri sezone brat, bratu pa da gradis dobru ekipu, vremenom mijenjas.

nama je olimpic pokupio pet-sest igraca koji su sada mogli biti okosnica tima, a nisu. zasto nisu? treba pitati brku.

prije par sezona je on govorio kako u nasoj ligi nema pojacanja za Zelju a sad se treba dovesti neka taraba iz Veleza(kao bio dobar tamo), a sad u Travniku. glupo je uopce pominjati njega kao pojacanje.

mali dedic je bio lijevak, nije los igrac, onako prosjek kao cijela ekipa trenutno a on se otjera da bi se mogli uvaljivati igraci na pogresnim pozicijama.

smor je vise to gledati..

daj stavi onda nekog malca iz omladinaca ali da je ljevak, da igra na svojoj poziciji..ako nista.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 nov 2014, 21:41

Koliko besmislica procitas u par postova. Jedni kritikuju sve redom,kazu nema haira dok ne dodje neko s velikom lovom...A sta do tad da radimo? Da zaledimo klub i cekamo nekog s parama? Ovaj govori o pet,sest igraca u Olimpiku. Tamo je iz Zelje otisao Smajic i Brkovic. Bogi dosao iz Izraela,Gojaka kupio Dinamo...O cemu pricate.
Smajic otisao zbog visoke plate i cinjenice da je za dvije godine odigrao deset utakmica. Brkovic otisao iz slicnih razloga i zbog toga sto mu je istekao ugovor.
Pisete pausalno,odnosno,pisete neistine. Pa,usudio bih se reci,lupate gluposti.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 13 nov 2014, 21:45

FKZ1921 je napisao/la:Koliko besmislica procitas u par postova. Jedni kritikuju sve redom,kazu nema haira dok ne dodje neko s velikom lovom...A sta do tad da radimo? Da zaledimo klub i cekamo nekog s parama? Ovaj govori o pet,sest igraca u Olimpiku. Tamo je iz Zelje otisao Smajic i Brkovic. Bogi dosao iz Izraela,Gojaka kupio Dinamo...O cemu pricate.
Smajic otisao zbog visoke plate i cinjenice da je za dvije godine odigrao deset utakmica. Brkovic otisao iz slicnih razloga i zbog toga sto mu je istekao ugovor.
Dokle se stiglo s plaćanjem duga za Šehu? Čitam maloprije, navodno, Turci blizu dogovora s našim rukovodstvom oko plaćanja duga na rate?

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 13 nov 2014, 21:46

cuj zbog velike plate. pa ko mu je davao platu kad je dolazio, nisam ja. bogicevic, smajic, brkovic, zeba, gojak (otjeran jer nije se moglo garantovat da ce igrati) a mali Amir moze igrati? izvini nije sest, pet velika greska :oops:

ne smijemo nista napisati, samo moramo biti optimista, ako nismo onda lupamo gluposti, zanimljivo jako.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 13 nov 2014, 21:49

Ojjj yebem ti život trunke mozga imaš li pa da ga minutu bar upotrijebis? :facepalm:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 nov 2014, 22:25

mavi je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Koliko besmislica procitas u par postova. Jedni kritikuju sve redom,kazu nema haira dok ne dodje neko s velikom lovom...A sta do tad da radimo? Da zaledimo klub i cekamo nekog s parama? Ovaj govori o pet,sest igraca u Olimpiku. Tamo je iz Zelje otisao Smajic i Brkovic. Bogi dosao iz Izraela,Gojaka kupio Dinamo...O cemu pricate.
Dokle se stiglo s plaćanjem duga za Šehu? Čitam maloprije, navodno, Turci blizu dogovora s našim rukovodstvom oko plaćanja duga na rate?
Ne znam o tome nista. Do jucer ta opcija nije bila aktuelna. Mozda se nesta danas promjenilo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 13 nov 2014, 23:49

Kakve ba više rate. Može jedino na tri rate: prva do podne, druga do ikindije i treća pred akšam.
Neka se iskeširaju ili neka im UEFA oduzima bodove dok opet ne ispadnu pa će vidjeti da ispadanjem u niži rang neće izgubiti milion već milione. UEFA će se morati mnogo rigoroznije početi baviti transferima jer ovo nema smisla. Za siromašne klubove kakav je naš Željo ovakva politika pravi nesagledive posljedice. Mismo možda (uzmam samo primjer) titulu izgubili ili iz Evrope ranije ispali zbog ovog duga - ko će to sračunati i obeštetiti - niko.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 13 nov 2014, 23:59

Kakve ba više rate. Može jedino na tri rate: prva do podne, druga do ikindije i treća pred akšam.
Neka se iskeširaju ili neka im UEFA oduzima bodove dok opet ne ispadnu pa će vidjeti da ispadanjem u niži rang neće izgubiti milion već milione. UEFA će se morati mnogo rigoroznije početi baviti transferima jer ovo nema smisla. Za siromašne klubove kakav je naš Željo ovakva politika pravi nesagledive posljedice. Mismo možda (uzmam samo primjer) titulu izgubili ili iz Evrope ranije ispali zbog ovog duga - ko će to sračunati i obeštetiti - niko.

Prijatelju , UEFA da rigoroznije djeluje već bi djelovala . Pa 3 I POL GODINE SE ČEKAJU OVE PARE ??? . Ipak naši će ako ikako žele pare morat nažalost pristat na rate . Jer ove svakako neće izbaciti iz lige , a tek su i ušli a na osnovu duga na ime našeg kluba opet su dobili licencu da učestvuju u prvoj ligi Turske !
Brkica

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 nov 2014, 00:10

Ma znam, ali nema smisla. Nama ovaj milion znači ko Monacu 100 miliona (lupam, ne bitno) za Jamesa. Šta bi bilo da Real nije platio. Turska licenca nije mjerilo ni za šta. Ta je liga otišla u neku stvari sva je namještena. UEFA ako želi ovo može rješiti za tili čas, ali neće boli njih briga za male klubove i male države.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 nov 2014, 00:13

mersin je vango od kluba kakve rate ebali sve svoje lopovsko,fifa im pusta jer isto vango ko I oni.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 14 nov 2014, 07:44

Rece navijac kluba koji je Hasagicu 10 godina plivo pare

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 nov 2014, 08:38

sDobrinje je napisao/la:Rece navijac kluba koji je Hasagicu 10 godina plivo pare
Reče navijač torpeda koji je više postova napisao na Željinoj temi nego na temi svoga kluba.. Rezultat duboko usadjenih kompleksa..
BUDI ŽELJO !!!

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 14 nov 2014, 08:44

Tako je :)
Al cudno mi kad se navijaci klubova iz BiH zale na dugovanja a 80% istih funkcionise na teku

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 nov 2014, 09:25

@sdobrinje ima i ta mjesta, ali ne može te niko shvatiti ozbiljno kad ti ovdje često nemjerno provociraš. Nije to ona fina sarajevska zezancija, nego nekad namjerno izvrčeš činjenice i tako sl ovi slični tebi.
@ado19211 drug malo si postao naporan sa stalnim izošenjem svog mišljenja. Ponavljaš ga na svakoj stranici. To je i problem foruma. Ono o čemu često pričam. NIkad raja ne čita nazad nego uglavnom samo zadnju stranicu ili dvije. Kad neko ima ovoliko vremena da piše i forsira svoje mišljenje, onda ga dosta raje uzima za relevantno jer većina posjetilaca i ne gleda da to radi isti čovjek. Svaka čast tvoje pravo, ali konstatno su ti krivi isti ljudi, a to su Adžem, Amar i sl. Konsolidacija ide. Zbog toga su krivi drugi a ne Amar, Adžem, Greda itd. Oni saad pokušavaju izvaditi nas iz govana i dobro im ide sad zasad. Krivi su i ovi što su sada tu a ništa ne rade. NJih treba kriviti. Opet je Željo za skoro nikakve pare uspio dovesti igrače koji imaju bar karakter i bore se i trče za ovog Želju (nemojte mi uzimati sad jednu tekmu nego ovu sezonu većinom je tako a normalno je da nekad i ne uđu u tekmu na taj način). Doveo je i igrače tipa Nuspahića koji imaju kvalitet a treba im iskustva i opet za nikakve pare i opet se dobro držimo. Grešaka je imao i ALex Ferguson pa ih moraju imati i naši, ali ja od Amara u ovoj našoj ligi još nisam vidio čovjeka koji bolje ocjeni kvlitet nekog igrača. Neki dan je Vaha rekao kako se nije moglo za par mjeseci ništa napraviti, a to je Vaha, a ne Ado koji je tek na početku. Taj komleks da ne treba dovoditi iz Travnika je bezeveze. Ako igrač zna onda ga i treba dovesti nevezano gdje igra. Ovaj Jusufbašić je dobar igrač i u ovom Želji ima mjesta među 16 igrača sigurno. Fali nam takav napadač. On može riješiti tekmu potezom. Neke poteze koje je on napravio u zadnjim sezonama rijetko se viđaju i na evropskim terenima. Nije bitno hoće li on doći il ne. Bitna je poenta. Tad kad je Amar govorio da kod nas nema igrača koji će pojačati Želju je bio u pravu. On je to i objasnio. Govorio je da bi bio pojačanje Ćorić iz Širokog ali ga ne možemo dovesti, ali od ovih koje smo mogli nije bilo pojačanja ali je opet bilo potencijala koji su dolazili kao npr. TOmić i tome sl.
Ne treba sad pričati ni o igračima koji su bili tu pa otišli. Jednostavno nisu se snašli i to je to. Smajke je bio povrijeđen itd. Ne može Željo uvijek dati priliku svima. Treba da se bore za mjesto. Neko ne dobije priliku, neko je ne iskoristi i tako je to svuda na svijetu. Zbog svega toga je glupa priča o bivšim, starim i igračima koji nisu trenutno u Želji. POnavljam, Željo je trenutno klub koji najmanje griješi što se toga tiče u BiH.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 14 nov 2014, 09:29

zaboljisportuBiH je napisao/la:@sdobrinje ima i ta mjesta, ali ne može te niko shvatiti ozbiljno kad ti ovdje često nemjerno provociraš. Nije to ona fina sarajevska zezancija, nego nekad namjerno izvrčeš činjenice i tako sl ovi slični tebi.
@ado19211 drug malo si postao naporan sa stalnim izošenjem svog mišljenja. Ponavljaš ga na svakoj stranici. To je i problem foruma. Ono o čemu često pričam. NIkad raja ne čita nazad nego uglavnom samo zadnju stranicu ili dvije. Kad neko ima ovoliko vremena da piše i forsira svoje mišljenje, onda ga dosta raje uzima za relevantno jer većina posjetilaca i ne gleda da to radi isti čovjek. Svaka čast tvoje pravo, ali konstatno su ti krivi isti ljudi, a to su Adžem, Amar i sl. Konsolidacija ide. Zbog toga su krivi drugi a ne Amar, Adžem, Greda itd. Oni saad pokušavaju izvaditi nas iz govana i dobro im ide sad zasad. Krivi su i ovi što su sada tu a ništa ne rade. NJih treba kriviti. Opet je Željo za skoro nikakve pare uspio dovesti igrače koji imaju bar karakter i bore se i trče za ovog Želju (nemojte mi uzimati sad jednu tekmu nego ovu sezonu većinom je tako a normalno je da nekad i ne uđu u tekmu na taj način). Doveo je i igrače tipa Nuspahića koji imaju kvalitet a treba im iskustva i opet za nikakve pare i opet se dobro držimo. Grešaka je imao i ALex Ferguson pa ih moraju imati i naši, ali ja od Amara u ovoj našoj ligi još nisam vidio čovjeka koji bolje ocjeni kvlitet nekog igrača. Neki dan je Vaha rekao kako se nije moglo za par mjeseci ništa napraviti, a to je Vaha, a ne Ado koji je tek na početku. Taj komleks da ne treba dovoditi iz Travnika je bezeveze. Ako igrač zna onda ga i treba dovesti nevezano gdje igra. Ovaj Jusufbašić je dobar igrač i u ovom Želji ima mjesta među 16 igrača sigurno. Fali nam takav napadač. On može riješiti tekmu potezom. Neke poteze koje je on napravio u zadnjim sezonama rijetko se viđaju i na evropskim terenima. Nije bitno hoće li on doći il ne. Bitna je poenta. Tad kad je Amar govorio da kod nas nema igrača koji će pojačati Želju je bio u pravu. On je to i objasnio. Govorio je da bi bio pojačanje Ćorić iz Širokog ali ga ne možemo dovesti, ali od ovih koje smo mogli nije bilo pojačanja ali je opet bilo potencijala koji su dolazili kao npr. TOmić i tome sl.
Ne treba sad pričati ni o igračima koji su bili tu pa otišli. Jednostavno nisu se snašli i to je to. Smajke je bio povrijeđen itd. Ne može Željo uvijek dati priliku svima. Treba da se bore za mjesto. Neko ne dobije priliku, neko je ne iskoristi i tako je to svuda na svijetu. Zbog svega toga je glupa priča o bivšim, starim i igračima koji nisu trenutno u Želji. POnavljam, Željo je trenutno klub koji najmanje griješi što se toga tiče u BiH.
Koliko yebeno dobar post :o
Svaka cast majstore, ovo treba na svaku stranicu!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 14 nov 2014, 09:53

Kako vas je neprocijenjivo lijepo vidjeti kad vam je 20 milja kerma...tito i partija.... :o :o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: sassari i 44 gosta.