Poluvrijeme / Konačni rezultat, 2 / 1
Ukupna kvota: 20,00
Ukupni ulog: 2,50
Maksimalni mogući dobitak: 50,00
Sta bude bude

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
__Liedson__ je napisao/la:brescia vodi 0-1....a ko fol dojava 1/2....neznam sto su je blokirali !!![]()
meni 2 tiketa obori + hajduk 2 tiketa = nikad više HNL na moj tiket nećeIker C je napisao/la:Šta mi Osijek uradi to nije normalno.
Osijek promašio penal.mirza_9 je napisao/la:meni 2 tiketa obori + hajduk 2 tiketa = nikad više HNL na moj tiket nećeIker C je napisao/la:Šta mi Osijek uradi to nije normalno.
Koja je to kladionica sto igras davla poluvrijeme 2.55 za belefildharry_90 je napisao/la:Sretno da prodjes,ma ni ja ovo necu uplatit samo da vidim hocel proci,pa ako neko hoce nek igra u sistemu .Elmar je napisao/la:Nikakve dojave ne furam, samo furam moje misljenje.
+ 255 EU.
Varteks Varazdin - Cibalia Vinkovci 1:1Elmar je napisao/la:Preporucujem da ne igrate na Cibaliu danas, meni je najblize nerijeseno...
Ovo sam uplatio kada je odigrano 10 minuta na tekmi Armania - Paderborn pri rezultatu 0:0.Koja je to kladionica sto igras davla poluvrijeme 2.55 za belefild
JbgElmar je napisao/la:Varteks Varazdin - Cibalia Vinkovci 1:1Elmar je napisao/la:Preporucujem da ne igrate na Cibaliu danas, meni je najblize nerijeseno...
Jebote, necu da se hvalim ali u dobroj sam formi u zadnje vrijeme.![]()
@harry90: Ovo sam ti rekao prije pocetka utakmice, ali jbg ti odigrao 2.
ASKOLI 1:1harry_90 je napisao/la:Evo ja sam za danas dobiju dvije "DOJAVE" od druga sto mu covjek salje,pa da podjelim sa vama:
ASKOLI-ALBINOLEFE X
PETERHEAD-ARBROATH 1
Mainz dobio.Citizen-X je napisao/la:Statistike skroz idu Mainzu u prilog, lose Frajburg igra u zadnje vrijeme - sta te navodi da je to "sigura"?VFCB je napisao/la:Freiburg- Mainz 1 2,40
Svaka cast...harry_90 je napisao/la:ASKOLI 1:1harry_90 je napisao/la:Evo ja sam za danas dobiju dvije "DOJAVE" od druga sto mu covjek salje,pa da podjelim sa vama:
ASKOLI-ALBINOLEFE X
PETERHEAD-ARBROATH 1
PETERHEAD 1:0 71 MINUTA
Da evo vidjeh - svaka cast na prognozi VFCB-u.... Inace je danas bilo dobrih prognoza recimo Breša, Manisa X/1, Eto hari ubode pravo dobro izgleda ako zavrsi...blues je napisao/la:Mainz dobio.Citizen-X je napisao/la:Statistike skroz idu Mainzu u prilog, lose Frajburg igra u zadnje vrijeme - sta te navodi da je to "sigura"?VFCB je napisao/la:Freiburg- Mainz 1 2,40
Mene sugavi Bayern oborio.
TheManiacs je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Bosna-C.Zvezda 1 1,45
Široki Brijeg-Borac 1 1.45
Everton-Bolton 1 1.57
Arsenal-West Ham 1 1.26
Dortmund (D.G.) 1 1.30
Frankfurt-Bayern 2 1.62
Kvota 9,36 Uplata 10 Dobitak 93,60
Drug` ne znam za bayerna ostalo ne moze bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.