ofisl

nema zime ni za vlasnike nokia lumia 520

Sent from my Nokia 909
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aaaa, kad to dolaziQUARESMA 18<<< je napisao/la:windows 10 za sve wp8 telefone![]()
ofisl
nema zime ni za vlasnike nokia lumia 520
Sent from my Nokia 909
Druže de ti meni reci jel tvoj buraz preko svoje kartice kupuju ili ti kupiš pa na njegovu adresu?Ja probao mojom karticom na njegovu adresu u Slo ali nedajuR32 je napisao/la:http://www.tinydeal.com/laude-pulse-s80 ... 34261.html
Za 150 KM i manje ovakav telefonSamo da je manji ekran... Nek je Kinez, za Samsung i sl. bi dao 500, a nista bolje ne dobijes osim imena.
Nisam ni ja do sad nista uzimao, ali i ja sam kontao preko svoje kartice na njegovu adresu u Sloveniju. Nesto mi cudno sto ne daju. Da nije do ceg drugog?adisice je napisao/la:Druže de ti meni reci jel tvoj buraz preko svoje kartice kupuju ili ti kupiš pa na njegovu adresu?Ja probao mojom karticom na njegovu adresu u Slo ali nedajuR32 je napisao/la:http://www.tinydeal.com/laude-pulse-s80 ... 34261.html
Za 150 KM i manje ovakav telefonSamo da je manji ekran... Nek je Kinez, za Samsung i sl. bi dao 500, a nista bolje ne dobijes osim imena.
da opet pitamHattrick123 je napisao/la:kako deaktivirati naj broj u bhtelecomu?
Ne može se deaktivirati. Možeš zamijeniti taj broj nekim drugim. A, tebi će uvijek isto skidati kredita kod poziva prema ostalim brojevima koji ti nisu najbroj, bez obzira imao ti nekoga pod najbrojem ili neHattrick123 je napisao/la:da opet pitamHattrick123 je napisao/la:kako deaktivirati naj broj u bhtelecomu?jer mi skida previse kred kad nekog drugog zovem
Nema to veze s drugim brojevima, to su ti samo pogodnosti za 2 broja. Prema njima 50% jeftinije, a ostali isto. Jedino da ti nije kakva tarifa ukljucena pa te zato odera.!?Hattrick123 je napisao/la:da opet pitamHattrick123 je napisao/la:kako deaktivirati naj broj u bhtelecomu?jer mi skida previse kred kad nekog drugog zovem
LG G2thekoplegend je napisao/la:Najbolji telefon koji se moze kupiti za nekih 600 KM ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lumia 1020 odlican mobitelthekoplegend je napisao/la:Najbolji telefon koji se moze kupiti za nekih 600 KM ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ima veze druze,prema ta dva naj broja uspostava poziva kosta 0.07 i pricas koliko hoces i poruka je 0.05, dok sa ostalim kad pricam skida kred ko ludo....odgovralo mi je dok sam imao curuR32 je napisao/la:Nema to veze s drugim brojevima, to su ti samo pogodnosti za 2 broja. Prema njima 50% jeftinije, a ostali isto. Jedino da ti nije kakva tarifa ukljucena pa te zato odera.!?Hattrick123 je napisao/la:da opet pitamHattrick123 je napisao/la:kako deaktivirati naj broj u bhtelecomu?jer mi skida previse kred kad nekog drugog zovem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.