FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 13 nov 2014, 14:25

Probisvjet je napisao/la: Ima nas koji idemo i koji cemo ici, bar dok nas zdravlje sluzi da mozemo dopuzati do Tusnja.
Podrska Azmiru i njegovim saradnicima. Podrska i Vugdalicu! Podrska i portugalcu i zenicanu! I Sabitu podrska!
Sada se sjetih. Podrska i samom sebi da izdrzim ovo do polusezone. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 13 nov 2014, 16:07

jbt dado ti izgleda pricao sa azmirom godinu dana pa ti to sve ispricao :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 nov 2014, 16:49

HeraklitMracni je napisao/la:Pa sto transparent ne napravite pa javno date covjeku podrsku ....
Mozel ko postaviti sastav koji ce istrcat protiv Sarajeva ??
bila je vec parola podrske...kada je najavio da ce mozda otici...sastav..kakav sastav :? :? :wtf: ...ovi okorci koji nose dres Slobode nisu vrijedni imena da im se spominje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 13 nov 2014, 16:58

U kojem god sastavu da istrcimo Sarajevo je najebalo.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 nov 2014, 17:19

Mi uopste nismo oslabljeni protiv Sarajeva, cak smo i jaci ne igranjem Jankovica koji je nigdje veze realno, Secerovica isto tako koji nista nije pokazao dosad u ligi, Salihovic isto tako totalno je los i nije ni blizu isti kao u 1.ligi federacije kad je igrao, Mujic kao da se izgubio poslije Travnika, da se ja pitam napad bi mi igrao Selamovic momak koji zna zabit gol a isto tako trci i trudi se, Todorovic i Prses I Piric moraju igrati a isto tako mogao bi Casimiro pogledat juniore pa pozvati neke od njih mozda onog iz doma Beganovica ili kako vec, bolje njih gledat nego ove hadalje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 nov 2014, 17:34

fukara87 je napisao/la:Mi uopste nismo oslabljeni protiv Sarajeva, cak smo i jaci ne igranjem Jankovica koji je nigdje veze realno, Secerovica isto tako koji nista nije pokazao dosad u ligi, Salihovic isto tako totalno je los i nije ni blizu isti kao u 1.ligi federacije kad je igrao, Mujic kao da se izgubio poslije Travnika, da se ja pitam napad bi mi igrao Selamovic momak koji zna zabit gol a isto tako trci i trudi se, Todorovic i Prses I Piric moraju igrati a isto tako mogao bi Casimiro pogledat juniore pa pozvati neke od njih mozda onog iz doma Beganovica ili kako vec, bolje njih gledat nego ove hadalje.
Da. :thumbup:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 nov 2014, 18:32

Ma brate Batva znaš i sam da nije tako, i da nije moguće da jedan čovjek upravlja svime, pogotovo telefonski.
Ja sam mislio da će portugalac biti zanimljiviji našim medijima ali eto, standardno. Vidio si ludila sa Ćirom, svaka druga objava vezana za bh klubove je bila o Slobodi, bilo da je intervju ili video snimak.
Siguran sam da će sutra biti vijesti sa pressice, gdje će se pojaviti uz portugalca i Perduva ujedno i naš Arjen Roben :D
Nadao sam se da je Migi sanirao povredu, kad je pisano da je počeo trenirati, a eto izgleda nema ga ni ovu utakmicu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 nov 2014, 18:33

hondas je napisao/la:U kojem god sastavu da istrcimo Sarajevo je najebalo.
:thumbup: ......ta ce pite :urnebes:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 nov 2014, 18:35

staragarda je napisao/la:
hondas je napisao/la:U kojem god sastavu da istrcimo Sarajevo je najebalo.
:thumbup: ......ta ce pite :urnebes:
:thumbup:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 nov 2014, 18:37

Nasi portali su najvece smece. Zasto bi investirali sat vremena na pripremu intervjua kad moze uzeti napraviti par fotografija i napisati cetiri recenice. Zato od njih ne ocekujte nista spektakularno. Za njih je istrazivacko novinarstvo misaona imenica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 13 nov 2014, 19:11

kada se akobogda zavrsi ovo u januaru,nadam se povoljno po nas..pisace oni,utrkivati se ko ce dobiti intervju.ko sto salt rece,nikada nismo bili slagani od predsjednika,ako je reko da 2015 ako ostane pocinje nova era,pocece...
siguran sam da je htio i ove sezone,medjutim dugovi su preveliki...nije se odustalo samo zbog dugova..i zeljo je duzan,i zrinjski,i borac pa igraju evropu..medjutim previse je duga,materijala da nas savez ****,a vec nas je jednom ****..zamisli covjek ulozi,2 mil,izbori evropu sve,i savez neda licencu..covjek nije htio da rizikuje pare u vjetar..
proce i ovo akobogda...zavuce se misevi u rupe
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 nov 2014, 19:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 13 nov 2014, 19:52

sve je ovo lijepo ali znate li vi koliko je ljudi postalo beskucnicima u nasem gradu usljed poplava u maju...Jucer u taksi ulazi zena koja prica spava kod prijateljice...Kaze ne mogu u dom penzionera...Kaze ta joj je kuca sve sto ima, cula je da ce opcina platiti 200 maraka kirji ali ne zna sta kako...Ona bi kuci ako moze ali eto kazu nije sigurno...
I kontam se ja neko prica treba dati slobodi, treba ju stadion...
Ma treba istjerati napolje sve do jednog i legende i fukare i Slobodu i upravitelje...
& $ ?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 13 nov 2014, 19:55

klma1 je napisao/la:sve je ovo lijepo ali znate li vi koliko je ljudi postalo beskucnicima u nasem gradu usljed poplava u maju...Jucer u taksi ulazi zena koja prica spava kod prijateljice...Kaze ne mogu u dom penzionera...Kaze ta joj je kuca sve sto ima, cula je da ce opcina platiti 200 maraka kirji ali ne zna sta kako...Ona bi kuci ako moze ali eto kazu nije sigurno...
I kontam se ja neko prica treba dati slobodi, treba ju stadion...
Ma treba istjerati napolje sve do jednog i legende i fukare i Slobodu i upravitelje...
ovo je sportski forum prijatelju...obrati se u salter salu grada tuzle..i prije poplava je bilo sirotinje,gladnih ljudi i slicno..ostavite nam makar jedno imaginarno mjesto gdje mozemo pobjeci od svakodnevnice.. :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 13 nov 2014, 20:25

Evo čitam na avazovoj stranici da je Casimiro priključio 5 juniora prvom timu.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 nov 2014, 20:51

Ako su ovakve polemike oko Azmira u gradu kakve su na forumu,ovo je sranje totalno.
Covjek dosao da digne mrtvaca u zivot i neki ljudi bi ga tjerali :rol:
Najveca steta je sto ovakve prepirke i svadje oko Azmira vjerovatno dolaze i do covjeka dok se vode vec jedno duze vrijeme.Ako u jednom trenutku covjek osjeti povrijedenu sujetu zbog svog sranja sto mu pakuju a samo je dosao pomoci,lik ce vjerovatno pokupit se i otici.Nekako mi je tip covjeka koji kad je tu onda je tu sto posto ali ako mu pripukne i **** Slobodu mislim da ce Sloboda tek narednog dana biti svjesna sta je izgubila.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 nov 2014, 21:21

Drugi put kad neko zovne Azmira neka mu kaze da prelista samo 10 minuta ovaj forum i dovoljno ce mu biti da vidi koliko ljudi vole Slobodu i cijene njegov rad.

samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 nov 2014, 21:28

Azmir ovo cita davno sam to rekao cita covjek jer znam kad mi je reko kad je repka igrala ovdje da nije fino da onako ismijavamo Karica hahahahha..ovo je vjervatno mislio na naseg druga staragarda :)..jer je Karic bio njego omiljeni trener ..pa kaze covjek odpustio ga je ali daje liku 800km eto samo da bude fer jer nas je uzeo kad niko nije htjeo..uglavnom.cita on vidi zna da vrcina ga gotivi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 nov 2014, 21:30

SaltCityAttack je napisao/la:Azmir ovo cita davno sam to rekao cita covjek jer znam kad mi je reko kad je repka igrala ovdje da nije fino da onako ismijavamo Karica hahahahha..ovo je vjervatno mislio na naseg druga staragarda :)..jer je Karic bio njego omiljeni trener ..pa kaze covjek odpustio ga je ali daje liku 800km eto samo da bude fer jer nas je uzeo kad niko nije htjeo..uglavnom.cita on vidi zna da vrcina ga gotivi
a u pm,pa gdje mene nadze da prozivas salt :oops: :oops: ...IZVINI PREDSJEDNICE :oops: :D :D ...mada se ja nisam salio u vezi banovickog Kloppa :tokralju: :tokralju:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 nov 2014, 21:40

staragarda je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Azmir ovo cita davno sam to rekao cita covjek jer znam kad mi je reko kad je repka igrala ovdje da nije fino da onako ismijavamo Karica hahahahha..ovo je vjervatno mislio na naseg druga staragarda :)..jer je Karic bio njego omiljeni trener ..pa kaze covjek odpustio ga je ali daje liku 800km eto samo da bude fer jer nas je uzeo kad niko nije htjeo..uglavnom.cita on vidi zna da vrcina ga gotivi
a u pm,pa gdje mene nadze da prozivas salt :oops: :oops: ...IZVINI PREDSJEDNICE :oops: :D :D ...mada se ja nisam salio u vezi banovickog Kloppa :tokralju: :tokralju:
:urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.