Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stivi_Dzi » 20 mar 2010, 13:28

i ja se pridruzujem cestitkama, samo nek ne slavi previse ipak sutra valja Vidica vrtiti... :mrgreen: :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 mar 2010, 16:01

sretan rodjendan Red Hero, hvala ti za sve lijepe trenutke i golove koji si nam do sada podario i zelim ti jos mnogo godina da nosis crveni dres i postizes golove. Cheers ;)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 mar 2010, 17:00

Torres Da Killa.!. je napisao/la:sretan rodjendan Red Hero, hvala ti za sve lijepe trenutke i golove koji si nam do sada podario i zelim ti jos mnogo godina da nosis crveni dres i postizes golove. Cheers ;)
Puno zdravlja, srece i para u zivotu od mene za El Nina uz pjesmu - DA GA HOCE ZABIT' NANDO, JOOOOOOJ NANO, NANICEEEEEEE! :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 mar 2010, 18:41

Stivi_Dzi je napisao/la:i ja se pridruzujem cestitkama, samo nek ne slavi previse ipak sutra valja Vidica vrtiti... :mrgreen: :mrgreen:
:)

sutrasnju utakmicu sudi webb :evil: , koji nas je vec nekoliko puta ostetio ove sezone, pa sta ocekivati protiv man utd
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 20 mar 2010, 19:31

Sutra sve najbolje protiv uniteda , i mislim da cete ih pobijediti opet , ipak ste vi veci klub od njih pozz ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 mar 2010, 19:36

TheScouser je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:sretan rodjendan Red Hero, hvala ti za sve lijepe trenutke i golove koji si nam do sada podario i zelim ti jos mnogo godina da nosis crveni dres i postizes golove. Cheers ;)
Puno zdravlja, srece i para u zivotu od mene za El Nina uz pjesmu - DA GA HOCE ZABIT' NANDO, JOOOOOOJ NANO, NANICEEEEEEE! :lol: :lol:
Hahahahahaha ma zabit ce ga imam neki gadan osjecaj.. Ma nemoramo mi osvojit titulu al brate nedajmo ni **** scumsima da je osvoje.. Sutra veliki okrsaj, derbi u kojem se ne gleda ni forma, ni tabela, ni povrjedjeni.. to je jednostavno duel u kojem pobjedjuje onaj ko je gladniji a mislim da smo mi jako gladni u ovom trenutku.. Ranjene zvijeri su najopasnije a mi smo bgm jako ranjeni ove sezone
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 mar 2010, 20:27

bayern4ever je napisao/la:Sutra sve najbolje protiv uniteda , i mislim da cete ih pobijediti opet , ipak ste vi veci klub od njih pozz ;)
zahvaljujem,,nismo samo mi veci od njih,i vi ste :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 20 mar 2010, 21:05

Sutra svi u kladionice i u ponudi naći Vidić crveni karton koef. 1.25, staviti kao fix :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 mar 2010, 22:30

portugalsko cudo od dijeteta koje smo doveli pobjedivsi maleni chelsea za njegov potpis(iz benfice stigo) pokazuje da bi moglo bit nesto od njega,za 5 minuta dao 2 gola i zahvaljujuci njemu nasa djecurlija 2-1 pobjedila derby,,trebal rec da su nam i djeca bolja od unitedskih,,6-0 smo ih razvalili i ovaj portugalac tony silva hat-trick dao :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 mar 2010, 00:01

^ Od kud to da Vidić igra ? :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 mar 2010, 10:23

nazalost necu moci gledati utakmicu :( , svi znamo da je ova utakmica mnogo vise od tri boda, forma stanje na tabeli... nista ne znace, ko vise bude zelio pobjedu i bude ginuo na terenu na kraju ce pobijediti, ne sumnjam da ce nasi dati sve od sebe, a i lezi nam man utd u zadnje vrijeme, torres se zagrijao u zadnje dvije utakmice, vidic bi trebao odraditi svoj dio :D
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 21 mar 2010, 10:46

Ne bojim se Torresa, koliko se bojim Vidića :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 mar 2010, 11:43

pojavljuju se neke spekulacije da bi moruinho volio preuzeti lfc,al samo ako bi ameri otisli...e sad,koliko je to istina - ne znam

JOSE MOURINHO will only consider becoming the next Liverpool manager if Tom Hicks and George Gillett are stripped of power.

The Inter Milan boss is very interested in the chance to replace Rafa Benitez this summer.
But Mourinho has no intention of joining a club with a divided boardroom under the American co-owners.
Mourinho has told associates the prospect of reviving the Merseysiders does appeal, but he would need to be sure he would have the **** to succeed. Liverpool will sound out Mourinho as they consider a change of management this summer.
But Manchester City and Real Madrid are also interested in the ex-Chelsea boss.

nadam se dobrom rezultatu danas,valjda ce torres i vidic nastaviti tradiciju :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 mar 2010, 11:51

reds_forever je napisao/la: nadam se dobrom rezultatu danas,valjda ce torres i vidic nastaviti tradiciju :D
Trebalo bi da nastave ;)

:lol: :lol: :lol:
slika

A to za Mourinha..hmm.. ne bi voljela da ga vidim na klupi Liverpoola :roll: :P
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 mar 2010, 12:05

kakav mourinho,neki su izgleda zaboravili finale carling kupa u prvoj sezoni rafe i sta je portugalska moroncina pokazivala nasim navijacima mamicu mu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,jest fazon bilo s malenim chavskim sve ono osvojit kad je mogo dovest kojeg je htio igraca,,u interu je imo vec ekipu u kojoj nije trebalo puno mjenjat,,i samo da napomenem one njegove promasaje kad je za mancinia dao 15,a quaresmu 20 il vise miliona,,rafa dovede besplatno polovnjaka i odma svi serru po njemu kako je ovakav,onakav,amater i svasta nesto,,a taj amater je tog ufuranog morona 2put spustio na mjesto s polovnjacima i 50 puta gorim i jeftinijim timom ne jednom nego 2put izbacio iz najvaznijih tekmi kakve su one lp i svako normalan bi reko da je bolji,,al glupi mourinho nesto kaze il pocne mahat rukama i odma je on "special one" il ustvari specijalac sto je i dokazo s onim seljackim ponasanjem

btw. zastava i salovi su spremni,,c'mon you reds :D

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 21 mar 2010, 12:33

Phill Jackson je napisao/la:kakav mourinho,neki su izgleda zaboravili finale carling kupa u prvoj sezoni rafe i sta je portugalska moroncina pokazivala nasim navijacima mamicu mu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,jest fazon bilo s malenim chavskim sve ono osvojit kad je mogo dovest kojeg je htio igraca,,u interu je imo vec ekipu u kojoj nije trebalo puno mjenjat,,i samo da napomenem one njegove promasaje kad je za mancinia dao 15,a quaresmu 20 il vise miliona,,rafa dovede besplatno polovnjaka i odma svi serru po njemu kako je ovakav,onakav,amater i svasta nesto,,a taj amater je tog ufuranog morona 2put spustio na mjesto s polovnjacima i 50 puta gorim i jeftinijim timom ne jednom nego 2put izbacio iz najvaznijih tekmi kakve su one lp i svako normalan bi reko da je bolji,,al glupi mourinho nesto kaze il pocne mahat rukama i odma je on "special one" il ustvari specijalac sto je i dokazo s onim seljackim ponasanjem

btw. zastava i salovi su spremni,,c'mon you reds :D
imate i vi veliki budjet pa va nidje :?

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 mar 2010, 12:37

blaugrana-elva je napisao/la: imate i vi veliki budjet pa va nidje :?
Ko ima budzet? sta ti pricas :roll: :lol:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

blaugrana-elva
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana-elva » 21 mar 2010, 12:39

Lily je napisao/la:
blaugrana-elva je napisao/la: imate i vi veliki budjet pa va nidje :?
Ko ima budzet? sta ti pricas :roll: :lol:
mu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,j
drz se pegljace :lol: nije fudbal za zene

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 mar 2010, 12:47

blaugrana-elva je napisao/la:
mu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,j
drz se pegljace :lol: nije fudbal za zene
Jesi li ti skontao sta je on htio sa ovim reci??
Ukratko- ne zelimo Mourinha .. ne bi ni on kod nas jer nemamo para na bacanje :roll:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 mar 2010, 12:57

A to za Mourinha..hmm.. ne bi voljela da ga vidim na klupi Liverpoola :roll: :P
^ Jedini razlog je Chelsea. Ali s obzirom koliko je sada protiv njih ja bi ga rado gledao na klupi . I mislim kako bi i mogao doci na ljeto ;) Posloziti fino kockice i da krenu napokon titule :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.