Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Keita toliko košta zbog talenta, bilo gdje da igra, svako bi mu stavio takvu cijenu, tako da
ako izuzmemo nastupe za mladu repku Španije, ni Morata nije ništa pokazao, jer nije mnogo igrao, kao ni Keita
u oba slučaja cijenu diktira talenat
Moratu sam smatrao panjem još dok je bio u Realu, da se razumijemo 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tuzlak ba nemas ti blaaage veze. I hajd produzi sa forumske ljepotice na neke druge teme 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
a brate ne mogu, ostajem na temi stare rugobe u nadi da ću otjerat' još nekog forumaša s pdf-a Serie AL'Avvocato je napisao/la:Tuzlak ba nemas ti blaaage veze. I hajd produzi sa forumske ljepotice na neke druge teme
Moraš uzeti u obzir pored talenta da ovaj dolazi iz RM, i da je najbolji mladi napadač Španije naravno to mu je podiglo cijenu/vrijednostz. Keita bi trebao više pokazati da bi opravdao tu cijenu/vrijednost
. Dobre sezone iz Primavere i ovo za prvi tim Lazia još ne vrijedi toliko (džaba talenat, valja to dokazati), ali ima šansu da krene već od slijedećeg vikenda kako ti kažeš 
I da dodam Morata ima impresivne brojke u RM II , što je svakako bolje takmičenje od Primavere
I da dodam Morata ima impresivne brojke u RM II , što je svakako bolje takmičenje od Primavere
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma kakav Keita, još uvijek je to tanko. U rangu je Comana, a takvog već imamo. Samo vraćati naše momke i još nekog dobrogPadovan je napisao/la:Moraš uzeti u obzir pored talenta da ovaj dolazi iz RM, i da je najbolji mladi napadač Španije naravno to mu je podiglo cijenu/vrijednostz. Keita bi trebao više pokazati da bi opravdao tu cijenu/vrijednost. Dobre sezone iz Primavere i ovo za prvi tim Lazia još ne vrijedi toliko (džaba talenat, valja to dokazati), ali ima šansu da krene već od slijedećeg vikenda kako ti kažeš
shzna je napisao/la:Leali, Subotić, Veratti, Shaqiri, Gabbiadini, Berardi
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa teško da vrijedi 20M (ali komplikovan je ovo transfer Marotta je to sklapao
). Ma dobro sigurno da bi i mi pisali da je u Juventusa da ga ne bi dali za malo novca, ali imamo mi i Comana
vidjet ćemo koji će se od njih dvojice razviti na bolji način (obojica su sigurno veliki talenti), a Alvaro je već nivo iznad
.
A Pogba je već nešto drugo, pa svi smo vidjeli da je on već tad bio igračina, kada sam gledao ono EP za mlade momak se sprdao sa vršnjacima, samo što su ga ovdje neki omalovažavali i poredili sa Guarinom
, kao i ti da je Morata kloc
.
A Pogba je već nešto drugo, pa svi smo vidjeli da je on već tad bio igračina, kada sam gledao ono EP za mlade momak se sprdao sa vršnjacima, samo što su ga ovdje neki omalovažavali i poredili sa Guarinom
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- 10DelPiero
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:upitno, vidjet' ćemo šta će Keita pokazat' ove sezone ..Padovan je napisao/la:Alvaro je već nivo iznad
Alvaro je vec dokazan (kloc
Alessandro Del Piero !
Juventus F.C.
[youtube][/youtube]
Usput, fine partije Teveza i Pereyre po ulasku za Argentinu. Tevez docekan ovacijama navijaca West Hama.
Usput, fine partije Teveza i Pereyre po ulasku za Argentinu. Tevez docekan ovacijama navijaca West Hama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ali mora se neko povrijediti.

Ne znam zašto ga je zvao u repku kada je već bio rovit.Italia, si ferma Ogbonna: sospetto stiramento
#MaxOUT
#MaxOUT

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Juventus F.C.
Magnusson debitovao za reprezentaciju Islanda. :clap.
Odigrao svih 90 min protiv Belgije.
Jako interesantan igrac, pisao sam cesto o njemu jos dok je primaverac bio. Visok, snazan igrac, strasne ljevice i slobodnjaka. Stoper, mada mislim da ga u Ceseni koriste i na LB-u.
Treba ga valorizirati. Rugani se sigurno vraca na kraju sezone i obzirom na zdravlje i godine pojedinaca mislim da ce i on biti u uzem krugu za povratak u ekipu.
Odigrao svih 90 min protiv Belgije.
Jako interesantan igrac, pisao sam cesto o njemu jos dok je primaverac bio. Visok, snazan igrac, strasne ljevice i slobodnjaka. Stoper, mada mislim da ga u Ceseni koriste i na LB-u.
Treba ga valorizirati. Rugani se sigurno vraca na kraju sezone i obzirom na zdravlje i godine pojedinaca mislim da ce i on biti u uzem krugu za povratak u ekipu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... 4005498588" onclick="window.open(this.href);return false;
Bianconeri moji hajmo like page

Bianconeri moji hajmo like page
1946
Prolazi ih ko čunjeve.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.