slazem se potpuno. vedo ko da igra drvenim nogama. nikako da primi loptu kako treba, da doda jedan dobar pas.jasko_juve je napisao/la:Vedada ne volim vidit na terenu..ovo je MOJE misljenje..subjektivno..on veze nema s vezom,ja ne znam kako je dao one golove prosle godine..al opet kad bolje razmislim ni Inzaghi nikad u zivotu nije prediblao igraca a onoliko golova dao..svaka cast svakom al njega ne podnosim..opet naglasavam SUBJEKTIVNO misljenje..nemam nista protiv ako ga neko voli il cijeni..![]()
![]()
![]()
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bosanac723
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ma nema se tu sta puno pricati....Hoffa slaba, Sejo slab, Vedo takodjer. Sivilo nad oblacima nekadasnjeg....cega?
Petoligasa.
Posebne kritike u ovoj ekipi, momentalno, ne zasluzuje niko. Ako ovako nastave, ni cvajta im nije daleko.
Petoligasa.

Posebne kritike u ovoj ekipi, momentalno, ne zasluzuje niko. Ako ovako nastave, ni cvajta im nije daleko.
Vom Jäger zum Gejagten
aham,procitao komentare,jos se pljuje po vedi,znaci ne valja nam,treba ga otjerat,znaci napredujemo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ne zelim ti nista objasnjavati jer ocigledno nismo gledali istu tekmu,a i nema koristi jer si o njemu formirao misljenje koje niko ne moze promjeniti,pa nastavi slobodno da ga blatis kad god stignes,imas pravo na misljenje.Cartman je napisao/la:Samo mi reci sta je napravio osim gola? Nije dodao loptu kako treba 2 puta. Ali on je u svakoj utakmici medju najgorim otkad igra za reprezentaciju, a opet igra svaku utakmicu. Yebiga, grcka liga nije dovoljno sexy pa Muslimovic ne moze igrat.Denizmare je napisao/la:Cartman je napisao/la: Yebiga i on je dio te ekipe, i kao (navodno) jedan od najboljih igraca mora preuzet odgovornost i nesto napravit. Ne moze uvjek svak bit kriv, samo ne on za njegove lose igre. A kad dobro igra onda je samo on za to zasluzan. Katastrofalno je odigro i protiv Gane, ali dao gol, i onda sve super.
Danas su bili svi losi totalno. Ali da je protiv Gane odigrao katastrofalno to moze reci samo neko ko nema pojma o fudbalu ili ga mrzi iz dna duse,pa biraj!
Sad ce govorit kako pljujem po Ibisevicu i da ga "mrzim iz dna duse"
Sa druge strane hvala Bogu da imamo i Muslimovica pa mozemo da raspravljamo ko treba medju 11 da igra, i da , porediti grcu i njemacku ligu je vise nego smijesno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dok ima upotrebljivih lopti za Vedu ima i golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
neznam al sticem dojam da sam se prevario u vezi Vede ,mislio sam povreda vam tamo al kad skontam pa i nije tako mozda je prosla sezona bila njegov bljesak i to je to , nadam se da sam se prevario al...
Mislim da ako Zec ode u Njemacku , Vedad nece imati mjestu u repki , Zec mi je bolji jer covjek u malom klubu postize nesto sto neki ne bi mogli ni u Barci najbolji je napadac u Hrvatskoj pa mislim da bi ga trebali forisirati u repki...
Mislim da ako Zec ode u Njemacku , Vedad nece imati mjestu u repki , Zec mi je bolji jer covjek u malom klubu postize nesto sto neki ne bi mogli ni u Barci najbolji je napadac u Hrvatskoj pa mislim da bi ga trebali forisirati u repki...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
1. MORALES FLORES PEDRO 13
2.MANDŽUKIĆ MARIO 12
3.VUGRINEC DAVOR 11
4.BULE NINO 10
5.IBRIČIĆ SENIJAD 9
6. BADELJ MILAN 8
7. GOLUBOVIĆ BOJAN 8
8.ŠEHIĆ ASIM 8
9. ZEC ERMIN 8
10. BARIŠIĆ JOSIP 6
Po kojoj logici je Zec najbolji? I Mandžukić, i Vugrinec, i Bule, i Ibričić, i Golubović, i Šehić su napadači.
2.MANDŽUKIĆ MARIO 12
3.VUGRINEC DAVOR 11
4.BULE NINO 10
5.IBRIČIĆ SENIJAD 9
6. BADELJ MILAN 8
7. GOLUBOVIĆ BOJAN 8
8.ŠEHIĆ ASIM 8
9. ZEC ERMIN 8
10. BARIŠIĆ JOSIP 6
Po kojoj logici je Zec najbolji? I Mandžukić, i Vugrinec, i Bule, i Ibričić, i Golubović, i Šehić su napadači.
Perfektno si skuzio jarane.SemPer_fi je napisao/la:neznam al sticem dojam da sam se prevario u vezi Vede ,mislio sam povreda vam tamo al kad skontam pa i nije tako mozda je prosla sezona bila njegov bljesak i to je to , nadam se da sam se prevario al...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Jednostavno. Ibisevic je na 10. mjestu strijelaca a Zec na 9. Zdrava logika kaze da je ispred Ibisevica.Mrgood je napisao/la:1. MORALES FLORES PEDRO 13
2.MANDŽUKIĆ MARIO 12
3.VUGRINEC DAVOR 11
4.BULE NINO 10
5.IBRIČIĆ SENIJAD 9
6. BADELJ MILAN 8
7. GOLUBOVIĆ BOJAN 8
8.ŠEHIĆ ASIM 8
9. ZEC ERMIN 8
10. BARIŠIĆ JOSIP 6
Dobro jest da ovaj igra u Njemackoj, a onaj u Hrvatskoj, ali tu su te lige negdje. Nisu ovi ispred Ibisevica (Gomez, Dzeko, Kießling, Kuranyi, Robben) bas nesto posebno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Cim se vi pucate ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
Ako neko ima link za danasnju utakmicu hoffenheima neka stavi
- Principatus
- Kontakt:
Mozda ce biti ovdje: http://atdhe.net/15415/watch-nurnberg-vs-hoffenheim
Iil ovdje, iako nisam siguran da to nisu iste stranice samo preko razlicitih linkova:
http://www.iraqgoals.net/7009-1-fc-nurn ... heim-.html
Iil ovdje, iako nisam siguran da to nisu iste stranice samo preko razlicitih linkova:
http://www.iraqgoals.net/7009-1-fc-nurn ... heim-.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ne radi ni jedan link
- Principatus
- Kontakt:
Radi taj od atdhe.net samo nekad ispada.
-
- Kontakt:
jao eduarda sta promasi, pogodi precku
- Principatus
- Kontakt:
Jao nece lopta, Vedo dvaput u golmana.
-
- Kontakt:
Morao je ono pogodit nezz sta mu bi
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic vani, Tagoe za njega. Ponovo dosadna utakmica, od Nürnberga se nije vidjelo nista.
Hoffenheim drzi loptu i to je sve. Isto ****** kao svaki put, nema motivacije, kreativnost itd.
Hoffenheim drzi loptu i to je sve. Isto ****** kao svaki put, nema motivacije, kreativnost itd.
Ma nek mjenjaju trenera.Doduse jest crnjak kad ih doveo do ovdje,ali ako zele vise morace.Pametnije im je dati pare na trenera nego na igrace od kojih nemaju nista
Ma nema Obasija i Ba da povuku kako je bog rekao.I to je citava teorija.Kad nisi kompletan djabe ti sve.Principatus je napisao/la:Ibisevic vani, Tagoe za njega. Ponovo dosadna utakmica, od Nürnberga se nije vidjelo nista.
Vedo je zicer promasio posteno i momacki

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu