FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
sramotno je igrati ovako,bez obzira na krajnji rezultat...hebote,kao da igramo protiv barcelone,tako im je maric rekao da igraju,koliko vidim....
evo dok je poluvrjeme da napisem koju...
ovaj mali grahovac me izbudali,kad ga vidim,neki osip dobijem..momak veze nema... u srijedu protiv celika je takodje lose igrao (od 70-og min) nije jedan pas odirao..ma nista... vule i coric odlicni... mozda ipak u drugom pokusati sa onim "nesretnim" puzijem...i mozda malo vise ici na cupu-stevanovica... valjda ce mim pobjeci jednom...
aj nek nam je srecno...
ovaj mali grahovac me izbudali,kad ga vidim,neki osip dobijem..momak veze nema... u srijedu protiv celika je takodje lose igrao (od 70-og min) nije jedan pas odirao..ma nista... vule i coric odlicni... mozda ipak u drugom pokusati sa onim "nesretnim" puzijem...i mozda malo vise ici na cupu-stevanovica... valjda ce mim pobjeci jednom...
aj nek nam je srecno...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Милош Обилић
- Kontakt:
?, ' ?...
? је " терен поружан. ? & & $, ? " је " за $ " $...

? & ?, & $ " ње...
Iskreno se nadam da cemo u drugom poluvremenu poceti igrati fudbal,a ne ovaj bunker...ako nastavimo ovako,primicemo gol sigurno,sudija svaki dodir svira faul za Siroki (cini mi se da samo ceka bilo kakav povod da dosudi penal),ponekad cak i bez dodira svira faul (Vuletu,iz kohega je Silic pogodio precku),i iz jednog od tih prekida cemo sigurno fasovati,zato bi Maric trebao moomcima reci da krenu hrabro na pobjedu,jer cini mi se da je Siroki danas zreo da ga uzmemo!
igramo dosta disciplinovano u odbrani,Coric sve cisti.Steta sto Stevanovic nije iskoristio makar jednu sansu od one dve.
stevanovic,coric,vule....samo o njima pisemo..a samo oni su i pokazali nesto...ovo drugo...& ? je napisao/la:igramo dosta disciplinovano u odbrani,Coric sve cisti.Steta sto Stevanovic nije iskoristio makar jednu sansu od one dve.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ovaj pomocni trener,jel to bivsi igrac Borca Malbasic???EastStand je napisao/la:" $!!! " се $ " $ $ & $ " & "'".
kajkut umjesto jandrica, jel to krecu u ofanzivu?

kajkut umjesto jandrica...neka malo nek se otvore
hajde nemoj te dati gol a nemoj te ni primiti 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Siroki Brijeg - Borac
prenos: http://www.ustream.tv/channel/extremebih-tv
zaboravih ranije da dobacim, spavalo se hehhe
prenos: http://www.ustream.tv/channel/extremebih-tv
zaboravih ranije da dobacim, spavalo se hehhe
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
-
- Kontakt:
Znaci u 3 min koliko sam pogledao utakmicu sudija je tako ofirno dosudio 2 faula za Široki da ne mogu da vjerujem.
sta se sekiras kad ce biti 0-0odsutraopetultra je napisao/la:Znaci u 3 min koliko sam pogledao utakmicu sudija je tako ofirno dosudio 2 faula za Široki da ne mogu da vjerujem.
-
- Kontakt:
bas mi je svejedno,ne navijam ni za jedne ni za druge,nego je to tako ofirno bilo da je mene stidcrespo je napisao/la:sta se sekiras kad ce biti 0-0odsutraopetultra je napisao/la:Znaci u 3 min koliko sam pogledao utakmicu sudija je tako ofirno dosudio 2 faula za Široki da ne mogu da vjerujem.
ja se bojim da to ih to sad oni namjerno pustaju da malo predju centar da se otvore...
' & се " ? & $ " га не ' у &+"!kegeln je napisao/la:ja se bojim da to ih to sad oni namjerno pustaju da malo predju centar da se otvore...

"" ПУТ ""
? % & $ " ". А % се " посјете на $ " је $ на &-у ?.radebl je napisao/la:da imamo u pola igrace-kao sto su oni momci na tribinama....svaka mim cast... u srpsko sarajevo na kup obavezno idem!
aj borac....
"" ПУТ ""
- ibrakadabra
- Kontakt:
Siroki nece dati gol jer neznaju ,a borac jer im sudija nece dati
Sudija je mozda i najbolji na terenu.To sto nijedna ekipa nema "pojma" nije im sudija kriv.Na utakmici jos niko nije imao sanse kako treba.ibrakadabra je napisao/la:Siroki nece dati gol jer neznaju ,a borac jer im sudija nece dati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.