Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Hebo te sumpor kako vam ne dosadi više cijeli dan ovde raspravljat i to sve isti i poneki padobranac uleti.Sve ista priča
Nebi da se miješam u moderatorski posao ali neki dan sam čitao pravila Ponašajte se kulturno i biraje rječnik kojim pišete. Suzdržite se od vrijeđanja i svađa. Ako postoji problem kontaktirajte nekog od moderatora.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli da ovakva faca stane pred tebe prije utakmice, i sad treba da te motiviše:Effenberg je napisao/la:To je ta faca puna motivacije. Ima da ih sa ovim strucnjakom otresemo ko sljivu pred kazane.no rules je napisao/la:
"Pa eto momci, ovaj, pobjedit ne možemo, idemo pod bod."
I neko očekuje od igrača da budu motivisani i da ginu na terenu
Od 75 k . Vjerovatno ovoj ublehi ide cirka 50 k a bakovic I begic ono 25 izmedju sebe. Jer dati ovom teletu 75 I podrzavati ga nema nikakvo log objasnjenje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja zivim u parizu meni je mala plata , pa dodji u sarajevu zivi patrioto velika koja od drzave uzmes za mjesec dana koliko i 100 bosanskih porodica koje taj novac steknu teskim radom .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Papke
A to što je reprezentacija HNL-a večeras izgubila od Argentine u vjerovatno najjačem sastavu samo 2-1 to ste prešutili jel
Sve ne valja HNL

Sve ne valja HNL
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ovako nekako razmislja nas pape murinjo:AhmoNY je napisao/la:
![]()
Papke
Safet Sušić: "Mi možemo dobiti ovu utakmicu, ali nastojaćemo da ne izgubimo, jer ako bude remi, to je bod u utakmici, koju možemo i da ne pobjedimo. Ja vama sada mogu reći da idemo po povoljan rezultat, ali još imamo u opticaju 18 bodova poslije, i samo moramo pobjediti u svih 6 utakmica, nema razloga za brigu."
Ali selektore neće biti Edina Džeke?
Sušić:"Da, Edin je otpao, ali zato ne igra ni Ibišević, zato se ne bojim, jer ionako nemamo rezervnog napadača, imamo još štopera koji mogu dobro odgovoriti u napadu, pa čak i Fejzić, dakle biće to ipak jedna dobra ekipa."
Semper Fidelis
Ahmete povuces lis ti sta drugo osim te kafeAhmoNY je napisao/la:
![]()
Papke
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 13 nov 2014, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Covjek bez skrupula...
covjek koji me je doveo do te tacke da pozelim da izgubimo u pojedinim utakmicama nadajuci se da ce dobiti otkaz...kontam, bolje izgubiti, brzo ce se prezaliti poraz, nego da njega gledam jos koju godinu na klupi, jer tada cu svaki dan biti neraspolozen zbog njegovog amaterizma u vodjenju tima, (ne)pozivanja nekih igraca, forsiranja pojedinih, nebuloznih i kontradiktornih izjava, nerazumnih taktika, pesimizma i ubijanja igraca u pojam, i da ne nabrajam.
Kada pogledam Niku i selektore drugih reprezentacija, vidis da su to ljudi gospodini...
Safet je sam sebe uhakao, nakon dobrog pocetka, evo godinu i pol se totalno pogubio, i tone sve dublje i dublje, da li zbog svoje umisljenosti, tvrdoglavosti, ili je stvarno limitiran kada je IQ u pitanju, u to ne ulazim...ali mi tonemo evo vec godinu i pol, a najgora stvar od svega je da niko nista ne poduzima, ni savez, ni novinari, ni...
na kraju i mi kao navijaci koji smo zgrozeni njegovim vodjenjem nase nam reprezentacije postajemo kontradiktorni sebi samima...jer toliko te cojk poremeti da ne znas ni sta pricas ni sta pises.
covjek koji me je doveo do te tacke da pozelim da izgubimo u pojedinim utakmicama nadajuci se da ce dobiti otkaz...kontam, bolje izgubiti, brzo ce se prezaliti poraz, nego da njega gledam jos koju godinu na klupi, jer tada cu svaki dan biti neraspolozen zbog njegovog amaterizma u vodjenju tima, (ne)pozivanja nekih igraca, forsiranja pojedinih, nebuloznih i kontradiktornih izjava, nerazumnih taktika, pesimizma i ubijanja igraca u pojam, i da ne nabrajam.
Kada pogledam Niku i selektore drugih reprezentacija, vidis da su to ljudi gospodini...
Safet je sam sebe uhakao, nakon dobrog pocetka, evo godinu i pol se totalno pogubio, i tone sve dublje i dublje, da li zbog svoje umisljenosti, tvrdoglavosti, ili je stvarno limitiran kada je IQ u pitanju, u to ne ulazim...ali mi tonemo evo vec godinu i pol, a najgora stvar od svega je da niko nista ne poduzima, ni savez, ni novinari, ni...
na kraju i mi kao navijaci koji smo zgrozeni njegovim vodjenjem nase nam reprezentacije postajemo kontradiktorni sebi samima...jer toliko te cojk poremeti da ne znas ni sta pricas ni sta pises.
Svaki dan uvlacim zeni (najvise volim rano ujutru, prije kahve)harixs je napisao/la:Ahmete povuces lis ti sta drugo osim te kafeAhmoNY je napisao/la:
![]()
Papke
Priča se da PAPEA Nova Gvineja (ubuduće nova germanija) želi papketa za selektora 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
k'o da je neko s foruma ovo pravio
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- plavipatriota
- Kontakt:
ovo je genijalno!!!
Papastathopoulos je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Consigliere
- Kontakt:
lik na 1:26 isti BegovicPapastathopoulos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da a sad napravi repku od nase lige pa vidi kako bi prosli. Bi li bila prica sve je to u pet dekaFaraonTM je napisao/la:A to što je reprezentacija HNL-a večeras izgubila od Argentine u vjerovatno najjačem sastavu samo 2-1 to ste prešutili jel![]()
Sve ne valja HNL![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako uvlacis zeni, kome ga onda povlacis? Mora da je neki church pastor tamo u dalekoj amerikiAhmoNY je napisao/la:Svaki dan uvlacim zeni (najvise volim rano ujutru, prije kahve)harixs je napisao/la:Ahmete povuces li ti sta drugo osim te kafeAhmoNY je napisao/la:
![]()
Papkea ti ga drkaj u wc.
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Evo ga jos jedan idolopoklonik-pokajnik uskoro.bordobijeli je napisao/la:ja sam ovdje kao neka pristalica papetaal moram da kazem da safet bas puno rizikuje u ovoj utakmici s izraelom znao je da su povrjedjeni dzeko ,sušic,vrsajevic a on ih opet pozvao hajde dobro i to neka je ali onda je morao i imati 3 rezerve za njih ne znam sta gubi da je pozvao stilica ,djurica i mahmutovica umjesto ove trojice to mi je ovako bas cudno .vjerovatno zeli da pokaze da ima povjerenje u ove igrace sto je dosad pozivao al brate ako nedostaju neki igraci sasvim normalno je pozvati neke druge tu nemas sta izgubitisamo mozes dobiti al eto vidjecemo utakmica ce donijeti odgovore .
Ma cuj rizikuje?! Ma igra jaro ruski rulet, samo ima srece da revolver nije opalio protiv:
1. Slovacke,
2. Egipta,
3. Nigerije,
4. Kipra,
5. Walesa,
A sad guta pljuvacku i preznojava se, jer zna da mu je sesti put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Principatus
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Svaka cast Bolicu. Pa u tome je stos sto ta stoka nikad nista ne planira unaprijed. Njega sve iznenadi. Iznenadi ga sto Nigerija koja igra preko krila prelazi nasu defenzivu bez lijevog beka. Mi smo se u prijateljskim utakmicama krpili na pozicijama (stoperskoj, a Zukanovica nije zvao tada). Djurica smo vec mogli pozvati cim je zaigrao u Seriji A i pustiti ga da odigra nekoliko minuta. Ne kritikujemo mi ovdje neke prefinjene detalje i greskice. On pravi amaterske, nepotrebne greske da se covjek uhvati za glavu.no rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:
“Moje mišljenje je da se na spisku osim Edina Džeke trebao naći još jedan klasični centarfor. Ipak je drugačije kada na toj poziciji igra neko ko u svom klubu igra tu istu poziciju, i kada je tu neko silom prilika. Reprezentacija po meni nije mjesto gdje se nešto treba probati po prvi put. Vremena je bilo dovoljno da se iznađe pravo rješenje”, iskren je Bolić.
Susicev problem je u stvari dosta prost. Glup je i bezobrazan.
To je u stvari vec sve.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.