Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Ma samo najveći uhljupi mogu svaljivati krivicu na ovog momka, mi kao da ne znamo ko nam je u savezu. Ljudi se tuku po sjednicama a Zuka ih uvrijedio izjavom da nisu odradili dobro svoj dio posla. A što se tiče Papetove izjave da ne cijeni Zukanovića kao čovjeka, prvo neka pogleda sebe. Dobro se sjećam dok je internet bio misaona imenica, šta sam čitao u Avazovom Sportu. Nije htio čuti za reprezentaciju, jer veliki stručnjak je smatrao da nemamo kvalitet. Kada je došao poslije Ćire primarno je htio da podigne svoj rejting, ali mu nešto slabo ide pa se okrenuo menandžerskim talovima. 
- Consigliere
- Kontakt:
Kol'ko se ja sjecam on je za nas debitovao prije doalska u Italiju. Dakle, sasvim je moguce da mu je Sead prisao nakon sto je ovaj vec postao reprezentativac a bio pred odlaskom iz Belgije.... sto se i desilo, po mom vidjenju.Virtu4l je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Zamjeni tacku 1 i 2... To je pravi raspored.Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam i ja pokušao shvatiti ove kontradiktornosti kojima se Zukanović 'brani'. Nemoguće za shvatiti.
1. Germanija ga zove, on odbija
2. Bez obzira na to Sušić ga stavlja u tim, odigrao nekoliko utakmica
3. Izjava ga košta odlaska na SP
4. Kasnije nepozivanje opravdava tačkom 1 koja se desila prije nekoliko godina, a u međuvremenu je nastupao za reprezentaciju...Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Susic je smradina i to ona zesca. Lazovcina niskog profila, gleda naciju u oci i laze, cuj ma pustite Seada nije on to sto jeste haha. Tip je definicija kontradiktornosti, ponasa se kao da je repka njegova babovina. Sve to treba u KPD ZE, i njega, i Begica zajedno sa ostalomkorumpiranom bagrom iz saveza. Cuj uvrijedio Zuka ljude u savezu i s time narusio atmosferu, mozes misliti uvrijedio je ljudske i karakterne gromade, jao bas su velicine sve bilmez do bilmeza, smradovi vodili kompletne familije u Brazil i to na racun NSBIH. sjeme im se zatrlo blago receno.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Susic je najvece zlo i najveca ubleha ikada i zivim za dan kada ce dobiti nogu..
Samo nemojte misliti da je Zukanovic nevinasce..
Susic je smradina i to ona zesca. Lazovcina niskog profila, gleda naciju u oci i laze, cuj ma pustite Seada nije on to sto jeste haha. Tip je definicija kontradiktornosti, ponasa se kao da je repka njegova babovina. Sve to treba u KPD ZE, i njega, i Begica zajedno sa ostalomkorumpiranom bagrom iz saveza. Cuj uvrijedio Zuka ljude u savezu i s time narusio atmosferu, mozes misliti uvrijedio je ljudske i karakterne gromade, jao bas su velicine sve bilmez do bilmeza, smradovi vodili kompletne familije u Brazil i to na racun NSBIH. sjeme im se zatrlo blago receno.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
EJ NE POREDI STOKU SA SUSICEMPrincipatus je napisao/la:Ma istina, Susic ni Djurica ne poziva jer mu je psovao preko SMS i nema vizu, a bogami nema i nase papire, nek se prvo izjasni preko novina. A i ne treba nam, imamo vec previse napadaca.
Zukanovic je fin, profesionalan momak. Svojim radom je dospio gdje jeste. Jednostavno ne trpi nepravdu.
A Susic je glupa stoka neotesana, nepotisticka i drski je lazov, pa neka svako za sebe razmisli gdje istina lezi.
adeko
ma nije to je sigurno al da se tebi dogodilo to ti bi sutio i ceko da te zoveGuarin14 je napisao/la:Susic je najvece zlo i najveca ubleha ikada i zivim za dan kada ce dobiti nogu..
adeko
Lego bi nam Zukan sad protiv Izraela ko napolitanka siročetu.
-
ZvornikBBB
- Kontakt:
Hebiga kad zavidovacki mag moze da uziva u srnecim ledjima.HariTz je napisao/la:Lego bi nam Zukan sad protiv Izraela ko napolitanka siročetu.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
- skyisthelimit
- Principatus
- Kontakt:
Ma neee on se kao posvadjao sa drugim reprezentativcima.skyisthelimit je napisao/la:Zukanovic: U kontaktu sam s momcima, zelim im sve najbolje
A Spahic se potukao sa Ibisevicem.
A Safet Susic je nevidjeni genius, dok Begic nije kriminalac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sljedeci Samar za trenerskog mag-a ! Bravo Zukaaa,vi ste pravi momci i sportisti ,jos malo pa cemo odstranit ovog raka iz ekipe.skyisthelimit je napisao/la:Zukanovic: U kontaktu sam s momcima, zelim im sve najbolje
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dio intervjua za Azru:
http://www.azramag.ba/intervju/ervin-zu ... jao-nisam/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.azramag.ba/intervju/ervin-zu ... jao-nisam/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Principatus
- Kontakt:
Iz intervjua se vidi o kakvom se jakom karakteru radi.
A iz ove se slike vidi ko ga je izbacio iz reprezentacije:
http://www.sodalive.ba/wp-content/uploa ... tSusic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A iz ove se slike vidi ko ga je izbacio iz reprezentacije:
http://www.sodalive.ba/wp-content/uploa ... tSusic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Moja ti lik voli ovu drzavu, igrao je srcem, i sad radi jednog papka kao sto je pape nece da igra i jos ga taj isti pocasti svakakvim rijecima da ih ne ponavljam.BaDa12 je napisao/la:Dio intervjua za Azru:
Radi papeta nece mnogi igraci da dodju lik jednostavno svojom pojavom tjera ljude od ove reprezenatacije da se razumijemo.
04.10.2009 !!
Vidjela sam Ervina ljetos kad su momci otputovali u Ameriku nakon cijele afere, i kad nam je svima bilo jasno da on ostaje u BiH. Tad sam osjetila neku čudnu gorčinu i odmah sam to komentarisala sa osobom sa kojom sa bila. Žao mi je ovog čovjeka, žao mi je što se cijela situacija desila. Smatram da je pozadina šira nego što je nama prikazano, i da najčistiji u ovoj priči nije čist kompletno. Isto smatram da savez ima svoje prste u ovome, pored svih Sušića, svih Zukanovića i Germanaca... Ovdje ima više boja, pored crne i bijele.
Voljela bih da se vrati, a kad ode Pape, znati ćemo sve.
Ervinu želim svu sreću u klubu!
Voljela bih da se vrati, a kad ode Pape, znati ćemo sve.
Ervinu želim svu sreću u klubu!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
To me sve podsjeca na pjesmu Sarada od Marcela.Principatus je napisao/la:Ma neee on se kao posvadjao sa drugim reprezentativcima.skyisthelimit je napisao/la:Zukanovic: U kontaktu sam s momcima, zelim im sve najbolje![]()
A Spahic se potukao sa Ibisevicem.![]()
A Safet Susic je nevidjeni genius, dok Begic nije kriminalac.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- DragonGirl
- Kontakt:
Intervju iz "Azre":

Kasnis
- DragonGirl
- Kontakt:
Ovo je cijeli intervju, a ne dio i mislim da se sasvim dobro vidi, ali ako ti se ne čita niko te ne tjera da čitašAhmoNY je napisao/la:
Kasnis
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 15 gostiju.