Povjerenje Safetu Sušiću

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

"DA LI SAFET SUSIC TREBA I DALJE VODITI REPREZENTACIJU BiH ? "

1.NE.Svoj kredit je potrošio.Zaslužujemo nekog novog i kompetentnijeg.
249
83%
2.DA.Zadovoljan sam njegovim radom.
51
17%

Ukupno glasova: 300

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Povjerenje Safetu Sušiću

Post Postao/la KK_Bosna » 12 nov 2014, 23:43

@emire, znas u cemu je problem? sto pape i u slucaju poraza od izraela nece dati ostavku... takav je to covjek, reci ce "imamo jos 18 bodova u igri" i sjedice na klupi do kraja ciklusa, pa taman osvojili 20 ili dobili samo andoru i sa 8 bodova zavrsili na pretposljednjem mjestu...

zato se ja nadam pobjedi u izraelu, pa cak i pod cijenju izivljavanja virtualnog, calcia, juventusovca i tebe nad ovcicama ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 nov 2014, 23:47

taj virtualni komjuterozovani android je nakon kipra napisao da ne podrzaje vise susica , pa se polahko ispravljao dok narod zaboravi .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 nov 2014, 00:14

Vidi ti sta su napravili :) Podrska cif.tima ! I sve su prilike da ce najomrzenija nacija, odvesti u zaborav najomrzenijeg poslijeratnog covjeka u BIH !
Max Allegri

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 13 nov 2014, 00:22

Mig_Mig je napisao/la:Vidi ti sta su napravili :) Podrska cif.tima ! I sve su prilike da ce najomrzenija nacija, odvesti u zaborav najomrzenijeg poslijeratnog covjeka u BIH !
veći protivnik Bosne i Hercegovine i njene promocije je Safet Sušić nego Izrael!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 nov 2014, 00:30

Podrzavam Susica u cilju da unisti reprezentaciju...nismo nista bolje ni zasluzili jer smo ovce :thumbdown:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 13 nov 2014, 00:33

Pauk je napisao/la:Podrzavam Susica u cilju da unisti reprezentaciju...nismo nista bolje ni zasluzili jer smo ovce :thumbdown:
Ciro :kafa: vrati se.

Neka neko zamisli Papketa na Cirinoj poziciji 2008 :kafa: pa kaze kako je bilo...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 nov 2014, 00:35

plavipatriota je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Vidi ti sta su napravili :) Podrska cif.tima ! I sve su prilike da ce najomrzenija nacija, odvesti u zaborav najomrzenijeg poslijeratnog covjeka u BIH !
veći protivnik Bosne i Hercegovine i njene promocije je Safet Sušić nego Izrael!
Pa eto zamisli, koliko idemo protiv sebe, ne mogu reci da navijamo za cif.te, navijamo protiv Bosne, samo da bih suskavac otisao !
Max Allegri

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 nov 2014, 00:37

BiH pobjedjuje ako nude poraz jer onda se mozda mozemo rijesiti magarca...ako bude pobjeda magarac ostaje a BiH gubi
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 13 nov 2014, 10:04

aqarius je napisao/la:Ne mogu vjerovati da evo trenutno 17 bolesnika ima povjerenja i vjeruje Sušiću.Ništa protiv čovjeka,ni protiv fudbalera ,ali kao trener je velika neznalica i lijenština.Nevjerovatno kako taj čovjek može biti ters,arogantan,nevješt govornik,i extremna fudbalsko-taktička neznalica.Čovjek kojem je sve teško,mrsko,čovjek kao da ne prati evoluciju savremenog fudbala,Od prvog dana su se te mane se vidjele ,samo je rezultat taj koji je sve to pokrivao i moram reći ,jedna veoma nadarena generacija koja je bila na svom vrhuncu.U životu nisam hladnije čekao utakmicu nego ovu protiv Izraela..
gubimo na kvaliteti

"samo" nas je 88 % protiv Jafeta :)

damirdamic72
Kontakt:

Re: AW: Povjerenje Safetu Sušiću

Post Postao/la damirdamic72 » 13 nov 2014, 10:18

emir79 je napisao/la:A sto se ankete tice, pa normalno da je ovako, kad vecina forumasa na ovom portalu ima po 10 nickova, je li se banuje on ulijece sa drugim nickom. Niti je anketa relevantna, niti ozbiljna.

Pravi sud su dali navijaci na Tusnju i Bilinom Polju, a ovo je samo smjehurija.
znaci mi koji smo protiv Papeta imamo 67 profila a vi koji ga obozavate imate samo po 1. ma daj !!!!

evo mi smo svi kritičati Papeta glupi :) i ja te molim da nam sad ti pojasnis malo:

1.zasto je dobro da Susic ostane na klupi reprezentacije?
2.zasto ta ista reprezentacija nema napadaca?
3.ili rezervnog golmana koji je malo bolji od buduceg treceligasa Fejzica i golmana Premijer Lige R. Dujkovica?
4.ili kreatora igre?
5.zasto taj isiti selektor ekipama iz 5. šešira "skida gace" i miri se sa bodom?
6.zasto treba ostati covjek koji je podbacio u minimum 10 utakmica taktički?-u nekima nas je čak i obrukao
7.zasto treba ostati covjek koji ne zna da prica sa novinarima?
8.ili covjek koji je propustio minimalno 10 talentovanih i dobrih igraca?: Seferovic,Tankovic,Mahmutovic,Buric,Huseinovic,Stilc,Muslimovic,Jahic,Cocalic,Dilaver...
9.iz 3 susreta sa ekipama losijim od sebe koje su počele kvalifikacije iz 5.4 i 2 šešira imamo samo 2 boda
10.Avdija ,Tino,Fejzić,Vranješ ???

mogao bih ovako do sutra vjeruj mi ?

i to 3 kvalifikaciona ciklusa

hoces da ti ja kazem zasto - ZATO STO GA NIKO DRUGI NECE. NIGDJE NE BI MOGAO DOBIVATI 50 000 KEKA na ime stare slave zato sto je prije 30 godina bio dobar fudbaler.

i nigdje ga goveda ne bi vise cijeneila zato sto nas je "odvo na svjecko jarane oca mi " btw iz najslabije grupe u fotofinišu sa Grckom (Da na pomenem i to da je Grcka do 77 minute nase utakmice bila na SP a ne mi !!! ) pukom srecom i kvalitetom onih 10-15 igraca koje nije mogao izostavljati i turati bogalje iz bratove agencije.Covjece on zove igrace koje ne smije staviti u igru???

samo mi nadji jedan argumenat!?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2014, 14:16

Sta je ovo, placenici odustali poslije 20 i kusur glasova, ajmo pravite brze te profile forumske. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 14:53

Principatus je napisao/la:Sta je ovo, placenici odustali poslije 20 i kusur glasova, ajmo pravite brze te profile forumske. :urnebes:
Pa dobro sad, bar je očigledno ko iz dana u dan pravi forumske profile, uđeš na temu Safet Sušić i uvjeriš se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 13 nov 2014, 15:21

Meni je najjače kad emir kaže da nas 17-18 pravi po 10 profila i glasa protiv Papka, pa zato ima 188 glasova :plac: :plac: :plac:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 nov 2014, 15:36

hahaha cuj pravimo :mrgreen:

Sta su onda oni glasovi na Zabranjenom forumu bili, garant smo i tu mi samo zvali :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2014, 16:23

Ibizevic je napisao/la:Meni je najjače kad emir kaže da nas 17-18 pravi po 10 profila i glasa protiv Papka, pa zato ima 188 glasova :plac: :plac: :plac:
Emir zvani logika. Ucio je logiku u istom razredu sa Safetom. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 nov 2014, 16:27

Logicno da dominiraju glasovi u kojima se trazi odlazak Safeta.

Ubleha i grobar reprezentacije nema vise sta ponuditi istoj tako da je njegovo vrijeme zavrseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 13 nov 2014, 16:40

Ulogovah se samo da bih rekao NE telećoj glavi
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 nov 2014, 17:00

89 % :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 17:03

Ja mislim da su Caucescu, Mubarak i Gadafi imali vecu podrsku i na samom kraju. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 nov 2014, 17:11

Kakvo povjerenje liku koji je ušao u istoriju fudbala tako što nije pozvao niti jednog napadača?Bilo je slučajeva da ekipe igraju bez napadača,ali da ga nemaju na spisku tj.na klupi barem ja koliko znam nije.Hebote život čitava evropa nam se smije,a glavonja gura po svome,a ublehaši iz saveza šute k'o zaliveni.I neka radi kad je tako ja bih da sam na njegovom mjestu iduću utakmicu pozvao sve iz burazove agencije čitav tim bih sastavio iz germanije :evil: Očigledno je da on odgovara lopovima iz saveza i da ga neće najuriti dok ovaj sam ne ode a to će se desiti taman kad mi budemo razvijeni k'o Švedska :mrgreen:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, denza, Google Adsense [Bot], Proximic i 54 gosta.