FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa odgovarat ce na polusezoni ako ostane Azmir..kud ce im bolji odgovor od ispisnice..da im oduzimas od plate, i onako su smijesno placeni..raskid ugovora ce im bit dovoljan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ja se slazem sa vecinom....vidjeli su i ovi okorci da su z.a.j.e.b.a.l.i i to debelo...znaju da su im ispisnice popunjene i eto nek odigraju jos ovo protiv pita i zdrao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Slatinash_7
- Kontakt:
Neko je trebao sada odgovarati,eventualno da se sazove press konferencija da se nesto kaze,ne ide ovako bla bla bla..Brinem samo sto me ovo tako podsjeca na sezonu kad smo ispali..Azmir slijepo vjeruje svojim saradnicima kao sto neki slijepo vjeruju njemu,zacarani krug koji bi nas eventualno mogao odvesti u drugu liguultrasstyle_tz je napisao/la:pa odgovarat ce na polusezoni ako ostane Azmir..kud ce im bolji odgovor od ispisnice..da im oduzimas od plate, i onako su smijesno placeni..raskid ugovora ce im bit dovoljan
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa rekao je Azmir ,je li na rtv7 bilo, da na zimu dolazi par pravih pojacanja i sve objasnio sto se tice toga..
eh sad nakon toga je dosla ova najava odlaska, pa je sad to u prvom planu..ako ostane onda se ide po starom sto znaci da ce biti pojacanja na zimu- prije ne moze, a novi trener je vec doveden..sta jos hocemo jbg, da nas svakog telefonom nazove i isprica se ko sa Saltom
a i vjerujem da ce biti press pred tekmu sa Sarajevom, pa ce i to biti prilika novinarima da postave neka pitanja i nama da dobijem neke odgovore
eh sad nakon toga je dosla ova najava odlaska, pa je sad to u prvom planu..ako ostane onda se ide po starom sto znaci da ce biti pojacanja na zimu- prije ne moze, a novi trener je vec doveden..sta jos hocemo jbg, da nas svakog telefonom nazove i isprica se ko sa Saltom

a i vjerujem da ce biti press pred tekmu sa Sarajevom, pa ce i to biti prilika novinarima da postave neka pitanja i nama da dobijem neke odgovore
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Svugdje u svijetu "krivci" odgovaraju onome ko ih placa......sta imaju "krivci" odgovarati nekoj grupi koja nikog ne predstavlja, jedino mozda sebe predstavljaju.....koga oni predstavljaju....onu raju sto dolazi 30 i kusur godina i vise na utakmice koji uredno placaju karte, zbog takvih i ne dolazi vise normalan svijet ni na zapad ni na sjever....malo bi da tuku igrace, malo da bacaju baklje u teren.....Azmir ih mozda treba pitai imaju li jos kakvih zelja, kojeg bi oni sad trenera....sledeci put ce traziti da ode Samid fizioterapeut......
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Da li ima igrac kojim ste zadovoljni i koji je ispunio ocekivanja ove polusezone ili bi ih sve otjerali?Kako vam je Azmir otisao u Ameriku u klubu izgleda haos.Sloboda ostaje u ligi ne sekirajte se
Pozdrav fukare...

-
- Interni moderator
- Kontakt:
po meni saric i mehidic su hajmo rec ok odigrali veci dio utakmica....mada su se i oni utopili u sivilo kompletnog tima...jos tu mozda mali piric i oma zbog borbenosti....ostalo...OKORCIljubiteljfudbala je napisao/la:Da li ima igrac kojim ste zadovoljni i koji je ispunio ocekivanja ove polusezone ili bi ih sve otjerali?Kako vam je Azmir otisao u Ameriku u klubu izgleda haos.Sloboda ostaje u ligi ne sekirajte sePozdrav fukare...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Uoravo je I Kiseli Osman nas dobri razgovarao sa Azmirom tu smo evo skupa idemo na veceru ..samo da znate usrat cemo motku budemo li slusali supke koji tjeraju AZMIRA to ce I Kiseli nas dobri potvrdit...necu vise da pricam nista koliko je para dao I sta necu zbog covjeka...ali sad mu se definitivno klanjam..kaze lik sa Adom iz Royal 4 sata pregovaras das 5000 da sve ostalo odpise I mnoge srvari druge....dao sam I nasem dobrom Gogi broj neka zove covjeka poprica I uvjeri se da nas ovi lazu sve za azmira
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
KOJI OVI BRATESaltCityAttack je napisao/la:Uoravo je I Kiseli Osman nas dobri razgovarao sa Azmirom tu smo evo skupa idemo na veceru ..samo da znate usrat cemo motku budemo li slusali supke koji tjeraju AZMIRA to ce I Kiseli nas dobri potvrdit...necu vise da pricam nista koliko je para dao I sta necu zbog covjeka...ali sad mu se definitivno klanjam..kaze lik sa Adom iz Royal 4 sata pregovaras das 5000 da sve ostalo odpise I mnoge srvari druge....dao sam I nasem dobrom Gogi broj neka zove covjeka poprica I uvjeri se da nas ovi lazu sve za azmira

-
- Kontakt:
de ba pusti kraju,gomila samoproglasenih vodja,samoljubaca,koji igraju kako vjetar puse.klub je tu najmanje bitan,o ljubavi prema istom,da nepricamo
treba to pocet zakonski sankcionisat,na stadione kamere,pa cemo vidjeti muda onda..englezi su zakon.
dado druze svaka cast na trudu..cast mi je znati jednog takvog momka koji voli klub sa takvim zarom.
nadam se da cemo izdrzati ovo sve,i uzivati u boljim danima za nas klub

treba to pocet zakonski sankcionisat,na stadione kamere,pa cemo vidjeti muda onda..englezi su zakon.
dado druze svaka cast na trudu..cast mi je znati jednog takvog momka koji voli klub sa takvim zarom.
nadam se da cemo izdrzati ovo sve,i uzivati u boljim danima za nas klub
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ne razumijem da ni jedan lokalni medij se nije udostojio napraviti intervju sa nekim clanom uprave, trenerom, igracima, razgovarati i zahtijevati nekakvu presicu od njih, dati im do znanja da ih pratimo i da zelimo ponekad i cuti desavanja u klubu, ciljeve, a ne samo cekati sta ce Azmir izjaviti i to je to.
**** ti takav klub ako ne smije niko nista izjaviti bez prisustva i odobrenja Azmirovog. Kao da sad Chelsea igra i nakon svake tekme ocekujes Abramovicevu izjavu, a Murinja ni na mapi, ne postoji ni on ni igraci. I tako cekas iz dana u dan kad ce se Abramovic smilovati i stati pred kameru, nesto izjaviti i obradovati fanove. Neozbiljno i neuredjeno da ne moze gore.
**** ti takav klub ako ne smije niko nista izjaviti bez prisustva i odobrenja Azmirovog. Kao da sad Chelsea igra i nakon svake tekme ocekujes Abramovicevu izjavu, a Murinja ni na mapi, ne postoji ni on ni igraci. I tako cekas iz dana u dan kad ce se Abramovic smilovati i stati pred kameru, nesto izjaviti i obradovati fanove. Neozbiljno i neuredjeno da ne moze gore.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Baš me natjera da pogledam malo i stranice drugih klubova, evo konkretno Zrinj. i ŠB. Nema ni kod njih nikakvih intervjua vezano za rad u klubu ili slicno, standardne press pred utakmicu i izvjestaji sa istih, kao i kod nas.
Čelikova službena stranica odavno nije uređena kao ni Vitezova, komšije iz Gradačca samo vijesti od posljednjih utakmica.
Druže ne trebaš ti je*avat klub, nego novinare kojima je mrsko otići do kluba i napraviti neki članak, pa ako trener/uprava/igrač odbije uraditi intervju jednom dva tri puta, lijepo sačiniš članak o tome da ne žele da sarađuju.
Ili se ti možda oslanjaš na radončićev sport, vidoviti koji rade intrevjue sa pouzdanim neimenovanim izvorima u klubu.
Čelikova službena stranica odavno nije uređena kao ni Vitezova, komšije iz Gradačca samo vijesti od posljednjih utakmica.
Druže ne trebaš ti je*avat klub, nego novinare kojima je mrsko otići do kluba i napraviti neki članak, pa ako trener/uprava/igrač odbije uraditi intervju jednom dva tri puta, lijepo sačiniš članak o tome da ne žele da sarađuju.
Ili se ti možda oslanjaš na radončićev sport, vidoviti koji rade intrevjue sa pouzdanim neimenovanim izvorima u klubu.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
i za Vugdalica samo cu vam reci lik je dobio 6000km za godinu dana i nije on birao igrace sve nego je Denis Sadikovic rekao ko mu treba i ko mu ne treba za ciljeve koje smo mi postavili opstanak u ligi ..kaze Azmir da Vugdalic po tom pitanju nema nista kazee dobio je 6000km ostavio sam kaze 3 auta dole reko sam da koristi auto da ne stoji a on nece vozi se u autobusu covjek u Tuzli ...sto kaze lik svi ocekuju odmah neki bum , a niko ne pita za nase dugove,,kaze svaki dan neka nova tuzba igraci, poslovni saradnici, savez i td..kaze kad sam otisoa u onaj Royal gddje se naplacivala flasa viskija po 380km koliko vec pa pitam Adu pa jeli to normalno sam covjek kaze pa nije, ali tad je za njih bila takva cijena...kaze nakon 4 sata smo se dogovorili pola para na ruke i neke reklame i td, a nije jedini i drugi, pa onda igraci i td i td... jednostavno samo cu reci mi ovom covjeku ako okrenemo ledja mozemo se sahranit..pustiti covjeka da uradi sto je zapoceo, nedozvolit da se ovaj upravni odbor zajebava sa covjekom i ova djeca da pod uticajem te bagre covjeka smjenjuju traze mu odlazak
jos nesto ovo sto je pisao sloboda72 nedavno nesto u vezi stadiona plata uposlenim u javnoj ustanovi naseg stadiona sve je to tacno..kaze stadion nije u nasem vlasnistvu, a dole ovi ljudi dobiju oko 360 hiljada ili nesto malo manje nisam dobro cuo i onda to kao ispada da je to dobila Sloboda, a svi obro znamo da stadion pripada sad gradu a ne Slobodi ..ovo je sloboda72 pisao vidio sam neki dan i mogu reci da je tacno ..
jos jednom cu reci covjek je poceo gubit volju jer je vidjeo da mu ne ide to onako kako je zamislio, da ima neprijatelje, da ga smatraju kladionicarem i td.. covjek kaze sto meni to treba imam porodicu ovdje imam kucu dole mogu ljepo da zivim da se ne zamaram sto je i upravu ..znaci ljudi moji dobri navijaci Slobode vi koji volite klub svi vi koji imate bilo kakve veze koji ste blizi klubu cuvejte covjeka ukoliko zelimo imati Slobodu jaku, jer obecao je da cemo opstanak ove godine slavit kao titulu, a da cemo u 2015 slaviti nesto sasvim drugo ako budde on jos uvjek tu..nece se predati obecao je i nasem starom navijacu Osmanu Kiselom koji je ovdje koji je takodjer mogao da razgovara
jos nesto ovo sto je pisao sloboda72 nedavno nesto u vezi stadiona plata uposlenim u javnoj ustanovi naseg stadiona sve je to tacno..kaze stadion nije u nasem vlasnistvu, a dole ovi ljudi dobiju oko 360 hiljada ili nesto malo manje nisam dobro cuo i onda to kao ispada da je to dobila Sloboda, a svi obro znamo da stadion pripada sad gradu a ne Slobodi ..ovo je sloboda72 pisao vidio sam neki dan i mogu reci da je tacno ..
jos jednom cu reci covjek je poceo gubit volju jer je vidjeo da mu ne ide to onako kako je zamislio, da ima neprijatelje, da ga smatraju kladionicarem i td.. covjek kaze sto meni to treba imam porodicu ovdje imam kucu dole mogu ljepo da zivim da se ne zamaram sto je i upravu ..znaci ljudi moji dobri navijaci Slobode vi koji volite klub svi vi koji imate bilo kakve veze koji ste blizi klubu cuvejte covjeka ukoliko zelimo imati Slobodu jaku, jer obecao je da cemo opstanak ove godine slavit kao titulu, a da cemo u 2015 slaviti nesto sasvim drugo ako budde on jos uvjek tu..nece se predati obecao je i nasem starom navijacu Osmanu Kiselom koji je ovdje koji je takodjer mogao da razgovara
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Teško nama ako Husiću pukne film, a čitajući Salt-a, samo što nije. Čudno mi što mu žena (k'o i baš svake) ne yebe sve po spisku i ne kaže ebote više Sloboda, imaš li ti porodicu, djecu, brineš li se ti za porodicu k'o za Slobodu. Ja se nekad čudim, što mu ovo još traje jer ja bi davno puk'o od zvocanja.
Pa ebemu majku, neće nam valjda 20 ljudi odrediti sudbinu kluba. Pa gdje smo mi tu koji smo većina i zar nas ovih 20 klošara nadglasavaju i govore kako treba biti. Sad kad ima naznaka da će se liga smanjiti, da će se dobiti na kvalitetu, posjećenosti, kad ima šanse da za koju godinu idemo u Europu, kad imamo potencijal (geografski) da možemo puniti stadione, da izgradimo stadion, a mi moramo odustati radi ovih 20 klošara.Ako odustanemo i ponovo ispadnemo, teško da će nas iko moći izvući (a pogotovo ovi 20 klošara) i utrpati nas u ligu 12.Jedva smo uletili u PL, i sad nas nekolicina ebu u zdrav mozak.
Pa ebemu majku, neće nam valjda 20 ljudi odrediti sudbinu kluba. Pa gdje smo mi tu koji smo većina i zar nas ovih 20 klošara nadglasavaju i govore kako treba biti. Sad kad ima naznaka da će se liga smanjiti, da će se dobiti na kvalitetu, posjećenosti, kad ima šanse da za koju godinu idemo u Europu, kad imamo potencijal (geografski) da možemo puniti stadione, da izgradimo stadion, a mi moramo odustati radi ovih 20 klošara.Ako odustanemo i ponovo ispadnemo, teško da će nas iko moći izvući (a pogotovo ovi 20 klošara) i utrpati nas u ligu 12.Jedva smo uletili u PL, i sad nas nekolicina ebu u zdrav mozak.
- Suljo20002
- Kontakt:
Radovanovic, Kiso ?staragarda je napisao/la:po meni saric i mehidic su hajmo rec ok odigrali veci dio utakmica....mada su se i oni utopili u sivilo kompletnog tima...jos tu mozda mali piric i oma zbog borbenosti....ostalo...OKORCIljubiteljfudbala je napisao/la:Da li ima igrac kojim ste zadovoljni i koji je ispunio ocekivanja ove polusezone ili bi ih sve otjerali?Kako vam je Azmir otisao u Ameriku u klubu izgleda haos.Sloboda ostaje u ligi ne sekirajte sePozdrav fukare...

-
- Kontakt:
Slažem se sa tobom Tuzlak ti 2o ljudi uvjek prave sranje a garant ulaze đaba Azmir je gospodin jednom sam samo sa njim pričao i vidio sam da je ČOVJEK Nemogu da svati tjerati čovjeka koji je nas vratio iz mrtvih On je jedini kome treba zahvalit što smo se vratili iz mrtvih Bojkotuju sad Slana garda sad neki iz Fukara umjesto da budu pokretaći oni BOJKOTUJU i ja sam nezadovoljan al idem na svaku utakmicu i u goste al ne BOJKOTUJEM Ne živi se samo od IMENATuzlak04 je napisao/la:Teško nama ako Husiću pukne film, a čitajući Salt-a, samo što nije. Čudno mi što mu žena (k'o i baš svake) ne yebe sve po spisku i ne kaže ebote više Sloboda, imaš li ti porodicu, djecu, brineš li se ti za porodicu k'o za Slobodu. Ja se nekad čudim, što mu ovo još traje jer ja bi davno puk'o od zvocanja.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pojam "bojkot" u slucaju nedolaska na utakmice treba izbaciti iz razgovora. U ovom slucaju ne vidjeh da je bilo ko zazalio i zaplakao sto neki navodno "bojkotuju". Neki su se umislili da su vrlo vazni u zivotu Slobode. Jednostavno neko ide na utakmice, a neko ne ide, volja mu. Kakav bojkot. Najvazniji su oni koji izdvoje pare za kartu i koji ne doprinose steti kluba, tj. placanju kazni mrljavom i lopovskom savezu.strujasamo je napisao/la:Slažem se sa tobom Tuzlak ti 2o ljudi uvjek prave sranje a garant ulaze đaba Azmir je gospodin jednom sam samo sa njim pričao i vidio sam da je ČOVJEK Nemogu da svati tjerati čovjeka koji je nas vratio iz mrtvih On je jedini kome treba zahvalit što smo se vratili iz mrtvih Bojkotuju sad Slana garda sad neki iz Fukara umjesto da budu pokretaći oni BOJKOTUJU i ja sam nezadovoljan al idem na svaku utakmicu i u goste al ne BOJKOTUJEM Ne živi se samo od IMENATuzlak04 je napisao/la:Teško nama ako Husiću pukne film, a čitajući Salt-a, samo što nije. Čudno mi što mu žena (k'o i baš svake) ne yebe sve po spisku i ne kaže ebote više Sloboda, imaš li ti porodicu, djecu, brineš li se ti za porodicu k'o za Slobodu. Ja se nekad čudim, što mu ovo još traje jer ja bi davno puk'o od zvocanja.
Ima nas koji idemo i koji cemo ici, bar dok nas zdravlje sluzi da mozemo dopuzati do Tusnja.
Podrska Azmiru i njegovim saradnicima. Podrska i Vugdalicu! Podrska i portugalcu i zenicanu! I Sabitu podrska!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Pa sto transparent ne napravite pa javno date covjeku podrsku ....
Mozel ko postaviti sastav koji ce istrcat protiv Sarajeva ??
Mozel ko postaviti sastav koji ce istrcat protiv Sarajeva ??
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj sastav!HeraklitMracni je napisao/la:Pa sto transparent ne napravite pa javno date covjeku podrsku ....
Mozel ko napraviti sastav koji ce istrcat protiv Sarajeva ??

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Coraco
Te oficijalne fan stranice su odavno u banani, cini mi se Slobodina je jos u samom vrhu, ali sve je to jadno i sturo, upravo jed mediji ne prave priloge, reportaze koje bi se forsirale na fan stranicama, gdje bi se prikupljale bitne informacije, znale aktivnosti kluba, stvarala zainteresovanost... jedan obican tekst je tesko provjerljiv (po pitanju pouzdanosti izvora) i kao takav se uvijek uzima sa rezervom. Video prilog je nesto sasvim drugo.
Slusajuci @Salta drago mi je sto su u kontaktu sa nasim Azmirom. Posto se vec cuju sa njim, de onda nazovite ga jos jednom i predlozite mu da, kada dodje u Tuzlu, napravi konferenciju za novinare, da jasno rekne sta zeli i predlozi onako kako on smatra da ce biti najbolje za klub: je li to promjena Statuta, ako jeste: zasto?, ako nije: opet zasto? Da se vise ne provlace ideje obicnih forumasa i navijaca, a Azmir nijemo suti i mi onda smo ni na nebu ni na zemlji. Daj da cujemo njegovo vidjenje sta je najbolje za klub i kako misli rijesiti sve to.
Znamo da je otplata duga prioritet, ali isto tako znamo da ovako ne moze dovijeka. Neka javno rekne da li zeli promjenu statuta, neka se oglasi po pitanju Stadiona i priliva sredstava, neka javno rekne ko steti i na koji nacin klubu, neka predlozi smjene onih koji se ne zalazu maksimalno za bolje sutra i da svako ko ne ulaze svoj trud ili novac ne smije ni biti ni u kakvoj Upravi kluba. Siguran sam da bi tada cijela Tuzla stala uz njega i tek onda svi cemo znati gdje i kako da djelujemo.
Mislio sam na to da nije valjda Azmir titanin koji ne dozvoljava interakciju medija i kluba, jer ako ne dozvoljava onda ne valja ni on. Problem i jeste nezainteresovanost medija za klub, osim kada Azmir nagovijesti mogucnost odlaska, ili pizdariju koju napravi grupica ''navijaca''. Potrudit cu se da posaljem par mailova nasim medijima, jer znam nekoliko novinara sa kojima sam i studirao, pa bih volio da dobijem feedback o mogucnosti reportaze, intervjua, dijaloga sa trenerom, upravom, ili bilo kime. Da mi kao navijaci kluba, gradjani ovoga grada, imamo vise informacija o klubu, aktivnostima, ciljevima, na taj nacin se publici namece FK Sloboda, stvara zainteresovanost, pravi neki hajp...**** ti takav klub ako ne smije niko nista izjaviti bez prisustva i odobrenja Azmirovog.
Te oficijalne fan stranice su odavno u banani, cini mi se Slobodina je jos u samom vrhu, ali sve je to jadno i sturo, upravo jed mediji ne prave priloge, reportaze koje bi se forsirale na fan stranicama, gdje bi se prikupljale bitne informacije, znale aktivnosti kluba, stvarala zainteresovanost... jedan obican tekst je tesko provjerljiv (po pitanju pouzdanosti izvora) i kao takav se uvijek uzima sa rezervom. Video prilog je nesto sasvim drugo.
Slusajuci @Salta drago mi je sto su u kontaktu sa nasim Azmirom. Posto se vec cuju sa njim, de onda nazovite ga jos jednom i predlozite mu da, kada dodje u Tuzlu, napravi konferenciju za novinare, da jasno rekne sta zeli i predlozi onako kako on smatra da ce biti najbolje za klub: je li to promjena Statuta, ako jeste: zasto?, ako nije: opet zasto? Da se vise ne provlace ideje obicnih forumasa i navijaca, a Azmir nijemo suti i mi onda smo ni na nebu ni na zemlji. Daj da cujemo njegovo vidjenje sta je najbolje za klub i kako misli rijesiti sve to.
Znamo da je otplata duga prioritet, ali isto tako znamo da ovako ne moze dovijeka. Neka javno rekne da li zeli promjenu statuta, neka se oglasi po pitanju Stadiona i priliva sredstava, neka javno rekne ko steti i na koji nacin klubu, neka predlozi smjene onih koji se ne zalazu maksimalno za bolje sutra i da svako ko ne ulaze svoj trud ili novac ne smije ni biti ni u kakvoj Upravi kluba. Siguran sam da bi tada cijela Tuzla stala uz njega i tek onda svi cemo znati gdje i kako da djelujemo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.