Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Wesley, neka te je stid. Mislio sam da si dobar momciluk. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Takvi su jednostavno, juznjaci u Engleskom fudbalu ce uvijek imati problem vise. Recimo Aguero ni dan danas mislim da ne zna progovoriti ni rijec Engleskog jezika.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC

Glup i debeo, ne može gora kombinacija.

Medvid je još na platnoj listi. Joj da ga hoce poslat u Sjevernu Koreju.
Moze. Glup, debeo i Scouser, kao Rooney.Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
Glup i debeo, ne može gora kombinacija.![]()

Evo Carrick se opet povrijedio. Dokad vise?

Jesam te upozorio za ovo piskaranje za kapitena ?
Hoceš da te ganjam gore po Oslu ?
A za Keru, valda nije nešto ozbiljno.
Hoceš da te ganjam gore po Oslu ?

A za Keru, valda nije nešto ozbiljno.

Bujrum momcino, samo da te upozorim da je ovdje cist zrak, nisi ti navikao na to. 

Šta misliš Spaha pokupi ovih kancerogenih supstanci iz Zenice ? 

Gazija je otporan na sve. Moze otic na odmor u Cernobil, ne bi mu nista bilo.Belmin6 je napisao/la:Šta misliš Spaha pokupi ovih kancerogenih supstanci iz Zenice ?

Samo da potvrdim da nije naš špijun jer pljuje i po namaRooney88 je napisao/la:Ne lupetaj vise, dosta te je.tajger je napisao/la:Di marija nastavlja biti kriminalan
Ciji god da si ubaceni element boli me neka stvar. Citava ekipa Argentine je veceras bila za qrc, jedini koji mozda mogu dobiti prolaznu su Messi i Di Maria (onaj pas za Teveza je cista genijalnost), bez motiva su oboica podijelili par dobrih lopti i odigrali sasvim korektnu utakmicu. To sto ti ne gledas tekmu a lupas onako jer si vidio da nije dao gol nije moj problem i ne moramo mi ovdje citati postove likova koji se satro predstavljaju kao navijaci Uniteda a samo pljuju i pljuju. Nije tacno da je veceras bio los, kao ni u prethodnim utakmicama. Nije bio na nivou Evertona ili Leicestera, ili onda protiv Njemacke, ali nemoj se glupirati ako i ne gledas tekmu. Vidimo svi da uopste nisi navijac Uniteda nego kompleksas kojem je samo dosadno u zivotu pa pravi acconte i lazno se predstavlja, samo pljujes konstantno a sto te odaje je da to radis i kada uopste ne treba, kao sada recimo.

Lik samo nije inteligentan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Recimo da se pravis mnogo pametan,mislim da si ko mala beba kad mu diraju igracku,sto odaje tvoje god vjerovatno neki nafurani pjetlic,lik se los zadnjih par utakmica to sto si slijep problem je za doktoreRooney88 je napisao/la:Ne lupetaj vise, dosta te je.tajger je napisao/la:Di marija nastavlja biti kriminalan
Ciji god da si ubaceni element boli me neka stvar. Citava ekipa Argentine je veceras bila za qrc, jedini koji mozda mogu dobiti prolaznu su Messi i Di Maria (onaj pas za Teveza je cista genijalnost), bez motiva su oboica podijelili par dobrih lopti i odigrali sasvim korektnu utakmicu. To sto ti ne gledas tekmu a lupas onako jer si vidio da nije dao gol nije moj problem i ne moramo mi ovdje citati postove likova koji se satro predstavljaju kao navijaci Uniteda a samo pljuju i pljuju. Nije tacno da je veceras bio los, kao ni u prethodnim utakmicama. Nije bio na nivou Evertona ili Leicestera, ili onda protiv Njemacke, ali nemoj se glupirati ako i ne gledas tekmu. Vidimo svi da uopste nisi navijac Uniteda nego kompleksas kojem je samo dosadno u zivotu pa pravi acconte i lazno se predstavlja, samo pljujes konstantno a sto te odaje je da to radis i kada uopste ne treba, kao sada recimo.
Vraća se na svoj standardni nivo.tajger je napisao/la:Di marija nastavlja biti kriminalan
Ne znam ko je očekivao da Di Maria može vući ekipu kao što je to nekad činio Ronaldo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uvijek si tu samo da popljujes, nista vise. Nemoj se po forumu pravit pametan, ovo je virtualni svijet gdje se nista ne pika. Koristi vrijeme kvalitetnije a ne za lazno predtsvljanje po forumima. Sta sada? Ja kao treba da odgovorim na tvoju analizu?
Bjezi ba balavurdijo pun mi je qrc vasih trikova, evo sada ste izmislili cak i "prikrivanje" gdje se kamuflirate u navijace jednog kluba na forumu i pljujete glumeci da vam je "stalo". Najnoviji level idiotizma. Zaobidji me.

Dijete drago United je los zadnjih par utakmica, Di Maria je jedini igrac na kojeg smo se mogli osloniti da individualno uradi nesto. Druga je stvar sto ne znas gledati fudbal pa samo pogledas statistiku na kraju. Toliko puta otvori prostor ali Januzaj ne zna iskoristiti, odigra par brzih dodavanja a neko od nasih vrati loptu nazad, proigra RvPa ali ovaj usere... Ne trebas se praviti pametan ako vec ne gledas tekmu.
A evo, mislim da polako i dobijamo odgovor. Ovaj bolid citira sam sebe.
@gaston
Ciji da je - providan je vala, malo i previse.

Dijete drago United je los zadnjih par utakmica, Di Maria je jedini igrac na kojeg smo se mogli osloniti da individualno uradi nesto. Druga je stvar sto ne znas gledati fudbal pa samo pogledas statistiku na kraju. Toliko puta otvori prostor ali Januzaj ne zna iskoristiti, odigra par brzih dodavanja a neko od nasih vrati loptu nazad, proigra RvPa ali ovaj usere... Ne trebas se praviti pametan ako vec ne gledas tekmu.

A evo, mislim da polako i dobijamo odgovor. Ovaj bolid citira sam sebe.

@gaston

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vidis ima ove djece koja i kad covjek lose odigra izvlace neke genijalne poteze sto je uradio a koliko je upropastio il mogao bolje to ne vide,da ne pricam da fizicki ne moze izdrzat niti jednu utakmicu premijer lige,bar trenutnom formom,volio bi da moze al ne, igra 60 min i onda ga nema,kao sto i vidimo da se u derbijima nije primjetioSaurman je napisao/la:Vraća se na svoj standardni nivo.tajger je napisao/la:Di marija nastavlja biti kriminalan
Ne znam ko je očekivao da Di Maria može vući ekipu kao što je to nekad činio Ronaldo.
Rooney88 je napisao/la:Uvijek si tu samo da popljujes, nista vise. Nemoj se po forumu pravit pametan, ovo je virtualni svijet gdje se nista ne pika. Koristi vrijeme kvalitetnije a ne za lazno predtsvljanje po forumima. Sta sada? Ja kao treba da odgovorim na tvoju analizu?Bjezi ba balavurdijo pun mi je qrc vasih trikova, evo sada ste izmislili cak i "prikrivanje" gdje se kamuflirate u navijace jednog kluba na forumu i pljujete glumeci da vam je "stalo". Najnoviji level idiotizma. Zaobidji me.
![]()
Dijete drago United je los zadnjih par utakmica, Di Maria je jedini igrac na kojeg smo se mogli osloniti da individualno uradi nesto. Druga je stvar sto ne znas gledati fudbal pa samo pogledas statistiku na kraju. Toliko puta otvori prostor ali Januzaj ne zna iskoristiti, odigra par brzih dodavanja a neko od nasih vrati loptu nazad, proigra RvPa ali ovaj usere... Ne trebas se praviti pametan ako vec ne gledas tekmu.![]()
A evo, mislim da polako i dobijamo odgovor. Ovaj bolid citira sam sebe.![]()
![]()
@gaston

Nista, oba kloca na listu gnjavatora i problem rijesen. Ako vec moderacija nece reagovati na konstantno trolanje jednih te istih onda bar mi ne moramo citati debilizme, dopisuj se @Sarma sam sa sobom, ionako te cijeli forum zaobilazi u bilo kojoj ozbiljnoj raspravi. Kanta godina opet opravdava titulu, rutinski za najgoreg forumasa ooooopet. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
To ti neki gazda ovde pa donosis odluku ko je navijac ko ne,ko pise realno a ko provocira,opasan ti neki likRooney88 je napisao/la:Nista, oba kloca na listu gnjavatora i problem rijesen. Ako vec moderacija nece reagovati na konstantno trolanje jednih te istih onda bar mi ne moramo citati debilizme, dopisuj se @Sarma sam sa sobom, ionako te cijeli forum zaobilazi u bilo kojoj ozbiljnoj raspravi. Kanta godina opet opravdava titulu, rutinski za najgoreg forumasa ooooopet.

Ponavljaš se Shrek ponavljaš se,otrcane fraze koristiš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OnlyUnited
- Kontakt:
Stipu ovog tajgera, kako je nastavio lik ce popljuvati kompletan tim do 15. kola. A Sarma ceka priliku da ocrni bilo kakav svijetli potez Uniteda.
ADM u 9 meceva 3 gola i 5 asistencija, a igrao samo po 60 min.
ADM u 9 meceva 3 gola i 5 asistencija, a igrao samo po 60 min.

- Ed Woodward for Prime Minister !
Sjeća li se neko kada ja Rooney zadnji puta odigrao utakmicu sa kratkim rukavima? 

Cuj ovih botova di maria los. Da mi je znat kakav ce biti onda kad proigra.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.