NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kad je suspendovati Zvijezdu za neki dug tu je savez. Mi smo prvi klub u historiji premijer lige koji je suspendovan radi duga. Drugo svako koje bio na utakmici dobro poznaje sta je se desavalo dole u Mostaru, dole ni Mancester nebih dobio drugo poluvrijeme. Zvijezda da je imala veci rezultat sudija bih iskljucio igraca i tako bih anulirao prednost. Taj dan odnosno drugo poluvrijeme svi su se urotili protiv Zvijezde, sudija, trener, osobolje s klupe po najvise, navijaci publika, tako nesto nikada u Gradaccu niste vidjeli niti bilo gdje drugo. Normalan sudija bih nakon ubacenih ostrih predmeta prekinuo utakmicu ispraznio tribini i gledaoce odstranio nakon onakvih pogrdnih rijeci prema svima. Novinari napadaju Segrta, klupa itd. To ste svi trebali da vidite pa da onda ko ljudi komentarisemo ovdje. To da je se desilo na zapadu, domacin bih dobio suspenzije na stadion i debelu kaznu cak i oduzimanje bodova. Ali posto se ovdje radi o maloj Zvijezdi nju moze ko god hoce da zajase pa cak i onda selendra dole Vrapcici. Onakvo otimanje se nevidi niti u 2. kantonalnoj ligi gdje se takmice okolna sela iz Gradacca. Na kraju utakmice taj koji je zakuhao je Jusufbegovic, a ne Segrt. Da bih igraci tacnije Cemalovic udario otvorenom sakom Jakovljevica, netreba napominjati da je kod drugog gola Facic lezao povredjen i da vrli domacin nije izbacio loptu nego ja nasrnuo na gol Zvijezde i postigao za 2:2. Ko bih sacuvao mrezu nakon bacanja petardi, kamenica, upaljaca koji golman to vise voli sacuvati gol nego sebe, tj. kakvu je koncentraciju morao imati Brkic da misli na utakmicu, na majmune iza ledja zvane RED ARMY. Ali nema veze dodjite bujrum u Gradacac ponovit cu opet cemo vam dati bodove nije frka.
sad ces vidjet kad se nagomilaju ovi iz vrapcica da te demantuju, izgleda da smo mi glupi oni pametni al hajdTalenat je napisao/la:Kad je suspendovati Zvijezdu za neki dug tu je savez. Mi smo prvi klub u historiji premijer lige koji je suspendovan radi duga. Drugo svako koje bio na utakmici dobro poznaje sta je se desavalo dole u Mostaru, dole ni Mancester nebih dobio drugo poluvrijeme. Zvijezda da je imala veci rezultat sudija bih iskljucio igraca i tako bih anulirao prednost. Taj dan odnosno drugo poluvrijeme svi su se urotili protiv Zvijezde, sudija, trener, osobolje s klupe po najvise, navijaci publika, tako nesto nikada u Gradaccu niste vidjeli niti bilo gdje drugo. Normalan sudija bih nakon ubacenih ostrih predmeta prekinuo utakmicu ispraznio tribini i gledaoce odstranio nakon onakvih pogrdnih rijeci prema svima. Novinari napadaju Segrta, klupa itd. To ste svi trebali da vidite pa da onda ko ljudi komentarisemo ovdje. To da je se desilo na zapadu, domacin bih dobio suspenzije na stadion i debelu kaznu cak i oduzimanje bodova. Ali posto se ovdje radi o maloj Zvijezdi nju moze ko god hoce da zajase pa cak i onda selendra dole Vrapcici. Onakvo otimanje se nevidi niti u 2. kantonalnoj ligi gdje se takmice okolna sela iz Gradacca. Na kraju utakmice taj koji je zakuhao je Jusufbegovic, a ne Segrt. Da bih igraci tacnije Cemalovic udario otvorenom sakom Jakovljevica, netreba napominjati da je kod drugog gola Facic lezao povredjen i da vrli domacin nije izbacio loptu nego ja nasrnuo na gol Zvijezde i postigao za 2:2. Ko bih sacuvao mrezu nakon bacanja petardi, kamenica, upaljaca koji golman to vise voli sacuvati gol nego sebe, tj. kakvu je koncentraciju morao imati Brkic da misli na utakmicu, na majmune iza ledja zvane RED ARMY. Ali nema veze dodjite bujrum u Gradacac ponovit cu opet cemo vam dati bodove nije frka.
[youtube][/youtube]
od 22 min pocinje izvjestaj iz vrapcica, a od 24:25 ide ta akcija kada Facic lezi na zemlji ali se i dalje igra
Jesi li ti bio na utakmici?Ne seri i ne iznosi neistine majmune jedan šovinistički.Nije ti ni Smiljko Šagolj ravan u širenju neistine i propagande p.ičko jedna smrdljiva!!!Talenat je napisao/la:Kad je suspendovati Zvijezdu za neki dug tu je savez. Mi smo prvi klub u historiji premijer lige koji je suspendovan radi duga. Drugo svako koje bio na utakmici dobro poznaje sta je se desavalo dole u Mostaru, dole ni Mancester nebih dobio drugo poluvrijeme. Zvijezda da je imala veci rezultat sudija bih iskljucio igraca i tako bih anulirao prednost. Taj dan odnosno drugo poluvrijeme svi su se urotili protiv Zvijezde, sudija, trener, osobolje s klupe po najvise, navijaci publika, tako nesto nikada u Gradaccu niste vidjeli niti bilo gdje drugo. Normalan sudija bih nakon ubacenih ostrih predmeta prekinuo utakmicu ispraznio tribini i gledaoce odstranio nakon onakvih pogrdnih rijeci prema svima. Novinari napadaju Segrta, klupa itd. To ste svi trebali da vidite pa da onda ko ljudi komentarisemo ovdje. To da je se desilo na zapadu, domacin bih dobio suspenzije na stadion i debelu kaznu cak i oduzimanje bodova. Ali posto se ovdje radi o maloj Zvijezdi nju moze ko god hoce da zajase pa cak i onda selendra dole Vrapcici. Onakvo otimanje se nevidi niti u 2. kantonalnoj ligi gdje se takmice okolna sela iz Gradacca. Na kraju utakmice taj koji je zakuhao je Jusufbegovic, a ne Segrt. Da bih igraci tacnije Cemalovic udario otvorenom sakom Jakovljevica, netreba napominjati da je kod drugog gola Facic lezao povredjen i da vrli domacin nije izbacio loptu nego ja nasrnuo na gol Zvijezde i postigao za 2:2. Ko bih sacuvao mrezu nakon bacanja petardi, kamenica, upaljaca koji golman to vise voli sacuvati gol nego sebe, tj. kakvu je koncentraciju morao imati Brkic da misli na utakmicu, na majmune iza ledja zvane RED ARMY. Ali nema veze dodjite bujrum u Gradacac ponovit cu opet cemo vam dati bodove nije frka.
sta je slagao? mislim da vrijedjanje na forumu nije dozvoljeno, moderatori na vama je redanel81m je napisao/la:Jesi li ti bio na utakmici?Ne seri i ne iznosi neistine majmune jedan šovinistički.Nije ti ni Smiljko Šagolj ravan u širenju neistine i propagande p.ičko jedna smrdljiva!!!Talenat je napisao/la:Kad je suspendovati Zvijezdu za neki dug tu je savez. Mi smo prvi klub u historiji premijer lige koji je suspendovan radi duga. Drugo svako koje bio na utakmici dobro poznaje sta je se desavalo dole u Mostaru, dole ni Mancester nebih dobio drugo poluvrijeme. Zvijezda da je imala veci rezultat sudija bih iskljucio igraca i tako bih anulirao prednost. Taj dan odnosno drugo poluvrijeme svi su se urotili protiv Zvijezde, sudija, trener, osobolje s klupe po najvise, navijaci publika, tako nesto nikada u Gradaccu niste vidjeli niti bilo gdje drugo. Normalan sudija bih nakon ubacenih ostrih predmeta prekinuo utakmicu ispraznio tribini i gledaoce odstranio nakon onakvih pogrdnih rijeci prema svima. Novinari napadaju Segrta, klupa itd. To ste svi trebali da vidite pa da onda ko ljudi komentarisemo ovdje. To da je se desilo na zapadu, domacin bih dobio suspenzije na stadion i debelu kaznu cak i oduzimanje bodova. Ali posto se ovdje radi o maloj Zvijezdi nju moze ko god hoce da zajase pa cak i onda selendra dole Vrapcici. Onakvo otimanje se nevidi niti u 2. kantonalnoj ligi gdje se takmice okolna sela iz Gradacca. Na kraju utakmice taj koji je zakuhao je Jusufbegovic, a ne Segrt. Da bih igraci tacnije Cemalovic udario otvorenom sakom Jakovljevica, netreba napominjati da je kod drugog gola Facic lezao povredjen i da vrli domacin nije izbacio loptu nego ja nasrnuo na gol Zvijezde i postigao za 2:2. Ko bih sacuvao mrezu nakon bacanja petardi, kamenica, upaljaca koji golman to vise voli sacuvati gol nego sebe, tj. kakvu je koncentraciju morao imati Brkic da misli na utakmicu, na majmune iza ledja zvane RED ARMY. Ali nema veze dodjite bujrum u Gradacac ponovit cu opet cemo vam dati bodove nije frka.
-
- Kontakt:
boli istina zar nee...anel81m je napisao/la:Jesi li ti bio na utakmici?Ne seri i ne iznosi neistine majmune jedan šovinistički.Nije ti ni Smiljko Šagolj ravan u širenju neistine i propagande p.ičko jedna smrdljiva!!!Talenat je napisao/la:Kad je suspendovati Zvijezdu za neki dug tu je savez. Mi smo prvi klub u historiji premijer lige koji je suspendovan radi duga. Drugo svako koje bio na utakmici dobro poznaje sta je se desavalo dole u Mostaru, dole ni Mancester nebih dobio drugo poluvrijeme. Zvijezda da je imala veci rezultat sudija bih iskljucio igraca i tako bih anulirao prednost. Taj dan odnosno drugo poluvrijeme svi su se urotili protiv Zvijezde, sudija, trener, osobolje s klupe po najvise, navijaci publika, tako nesto nikada u Gradaccu niste vidjeli niti bilo gdje drugo. Normalan sudija bih nakon ubacenih ostrih predmeta prekinuo utakmicu ispraznio tribini i gledaoce odstranio nakon onakvih pogrdnih rijeci prema svima. Novinari napadaju Segrta, klupa itd. To ste svi trebali da vidite pa da onda ko ljudi komentarisemo ovdje. To da je se desilo na zapadu, domacin bih dobio suspenzije na stadion i debelu kaznu cak i oduzimanje bodova. Ali posto se ovdje radi o maloj Zvijezdi nju moze ko god hoce da zajase pa cak i onda selendra dole Vrapcici. Onakvo otimanje se nevidi niti u 2. kantonalnoj ligi gdje se takmice okolna sela iz Gradacca. Na kraju utakmice taj koji je zakuhao je Jusufbegovic, a ne Segrt. Da bih igraci tacnije Cemalovic udario otvorenom sakom Jakovljevica, netreba napominjati da je kod drugog gola Facic lezao povredjen i da vrli domacin nije izbacio loptu nego ja nasrnuo na gol Zvijezde i postigao za 2:2. Ko bih sacuvao mrezu nakon bacanja petardi, kamenica, upaljaca koji golman to vise voli sacuvati gol nego sebe, tj. kakvu je koncentraciju morao imati Brkic da misli na utakmicu, na majmune iza ledja zvane RED ARMY. Ali nema veze dodjite bujrum u Gradacac ponovit cu opet cemo vam dati bodove nije frka.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bola kome vi solite pamet ?
Jel ti pokušavaš mene da uvjeriš da je vaš igrač ležao na terenu a sve se ispred mene to dešavalo dok si ti bio u gradačcu za vrijeme utakmice
Ispred mene se sve dešavalo vaš igrač je bio iznesen sa terena i namjerno se vratio u teren i nastavio ležat ko je god bio na utakmici može potvrdit
Ne znam što se svi ovoliko ljutite izgleda da samo u ovoj ligi nije normalno da se desi preokret. Evo što vam je trener to slagao nego je još i izmislio ofsajd a eto imate snimak i ima li iko obraza reć da je ono ofsajd
Jel ti pokušavaš mene da uvjeriš da je vaš igrač ležao na terenu a sve se ispred mene to dešavalo dok si ti bio u gradačcu za vrijeme utakmice

Ispred mene se sve dešavalo vaš igrač je bio iznesen sa terena i namjerno se vratio u teren i nastavio ležat ko je god bio na utakmici može potvrdit

Ne znam što se svi ovoliko ljutite izgleda da samo u ovoj ligi nije normalno da se desi preokret. Evo što vam je trener to slagao nego je još i izmislio ofsajd a eto imate snimak i ima li iko obraza reć da je ono ofsajd

momak je bio u vrapcicima tako da ni ti nemoj solit pamet nekom ovdje i na snimku se lijepo vidi koliko je momak lezao na zemlji
Ako ste izgubili ne morate izmišljat neke ofsajde, faulove, napade..ludiloo je napisao/la:momak je bio u vrapcicima tako da ni ti nemoj solit pamet nekom ovdje

Pogledaj treći gol i reci postoji li ikakva mogućnost da je ono ofsajd ?
pozcija bas i nije najbolja ofsajda kod asistencije nema, ali kod ubacaja je zanimljiva situacija. niko nista ne izmislja situacija je skakljiva i kakvu drugu reakciju ocekujes u tom momentu i nemoj da kazes da nije bilo gadjanja upaljacima, kamencicima itd... od strane te tribine na kojoj si biovm22 je napisao/la:Ako ste izgubili ne morate izmišljat neke ofsajde, faulove, napade..ludiloo je napisao/la:momak je bio u vrapcicima tako da ni ti nemoj solit pamet nekom ovdje![]()

Jel ti ovo dovoljan dokaz ili zelis jos slika da te uvjerim da sam gledao utakmicu 90 minuta u Mostaru?
Uletila su možda 2-3 upaljača prema čoliću to se desilo nakon što je on nasrnuo na našeg igrača krenuli su mu psovat sa tribina a on je počeo pljuvat na našu tribinu prema navijačima i onda su 2-3 upaljača uletila. Ali sve se brzo smirilo i to se dešavalo kod 3-2 rezultata. Ali što se tiče ležanja vašeg igrača zaustavljena je bila igra, on je iznesen van terena i kad je igra nastavljena on se vratio unutar granica terena i nastavio ležat. To može svak živ potvrditi ko je bio tu na utakmici.ludiloo je napisao/la:pozcija bas i nije najbolja ofsajda kod asistencije nema, ali kod ubacaja je zanimljiva situacija. niko nista ne izmislja situacija je skakljiva i kakvu drugu reakciju ocekujes u tom momentu i nemoj da kazes da nije bilo gadjanja upaljacima, kamencicima itd... od strane te tribine na kojoj si biovm22 je napisao/la:Ako ste izgubili ne morate izmišljat neke ofsajde, faulove, napade..ludiloo je napisao/la:momak je bio u vrapcicima tako da ni ti nemoj solit pamet nekom ovdje![]()
-
- Kontakt:
daj BA piska kome se moras pravdat,vidi se da su seljaci iz neki vrapcica,opusti se i uzivaj vidis da se brani,ako su u pravu sto se braneTalenat je napisao/la:
Jel ti ovo dovoljan dokaz ili zelis jos slika da te uvjerim da sam gledao utakmicu 90 minuta u Mostaru?

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Svaka tebi čast što si došao ali nema potrebe izmišljati neke stvari zbog poraza i govorit da je Velež nezasluženo pobjedio nakon 3 stative i nekoliko 100% prilika 

U redu je građanin đe si šta ima.crvenobijeli je napisao/la:daj BA piska kome se moras pravdat,vidi se da su seljaci iz neki vrapcica,opusti se i uzivaj vidis da se brani,ako su u pravu sto se braneTalenat je napisao/la:
Ja sam došao bez ikakvih uvreda normalno da diskutujem a ti si pokazao ko je seljak

ali prvo je bilo dobacivanja Colicu na sto je on uzvratio za razliku od ostalih npr. Jakovljevica igrac br.13 kome ste cijelo vrijeme psovali i zalijecali se nesto na ogradu, vas trener tj. neko na klupi je cijelo vrijeme bio vulgaran prema nasoj klupi itd... ima tu stvari o kojima mozemo do sutra ali necemo bilo proslo idemo dalje
Pa dobro vrijeđanja ima na svakom stadionu ali nije niko pogođen nekim predmetom i slično. Čolić je sam zakuhao i uzrokovao reakciju publike i ako je doletilo nešto nije bilo ništa opasno i nije uticalo na rezultat (već je bilo 3-2 kod incidenta sa čolićem) I za to malo ubacivanja u teren i za bakljadu stigla je kazna od 2.500 KM tako da je to riješeno.ludiloo je napisao/la:ali prvo je bilo dobacivanja Colicu na sto je on uzvratio za razliku od ostalih npr. Jakovljevica igrac br.13 kome ste cijelo vrijeme psovali i zalijecali se nesto na ogradu, vas trener tj. neko na klupi je cijelo vrijeme bio vulgaran prema nasoj klupi itd... ima tu stvari o kojima mozemo do sutra ali necemo bilo proslo idemo dalje
Ovakakv klub poput ovih gradana treba odmah izbaciti iz PL BiH. Stadion i podloga jbt ko da se igra negdje u nekoj selendri najvecoj gdje ljudi sjede uz mezu i rakiju na tribinama.... dodite gradani kod nas pa da vidite sta je prava podloga...Odvest cemo vas u mionicu i gore imamo bolju podlogu od ove vase.... Dalje... O kojem vi ofsjadu pricate?Je li treba to dikutovati uopste?Pogledajte bolje pa ce te vidjeti da je cist ofsajd!Upravo taj igrac koji je dao go je bio u cistom ofsajdu! Kod nas se uvijek sviralo faul na golmanu ovo sto se kod vas ne svira na 23:54 i to gostujucem golamnu! Nigdje nema sudenja kao u Gradaccu.Povaljeni smo bili sto puta na domacem terenu i nikome nista. Odgovorno tvrdim da smo najkulturnija carsija koja ima premijerligasa, ne zato sto nas ima malo, a ima nas za razliku od koje kakvih ovdje seljacina, nego zato sto smo sportska carsija i gledao na to sve kao na takmicenje koje mozda i ima svoju buducnost.Tek sada vidim da nema nikakvu buducnost dok god su ovakvi i ovima slicni kriminalci u savezu gdje vedre i oblace. Ako ste vi mogli da dozvolite da jednog EVROPSKOG COVJEKA IZBACITE IZ TAKTA ONDA SVAKA VAM CAST. Peta nikada ne bih ovako odreagovao da nije bilo dobrog razloga za to! Ali ne sada ce te opet reci da ste vi u pravu! Zasto se ne iznese sve na TV tacno? Zasto ne naprave neku emisiju sa trenerima i ne vide sta se stvarno dogodoilo? Ne ne moze jer smo mi u pitanju! Eh da ste to Sarajevu ili Zelji uradili ne bih vas bilo na mapi nigdje bili bi olosi i klosari zadnji na svijetu... Ali nema veze JEDNA JE ZVIJEZDA, JEDNA JE CARSIJA, I MI SMO SRCA KOJA LUPAJU ZA ZVIJEDU EVROPSKU ZVIJEZDU KOJA CE AKOBOGDA DA SE IZBORI SA OVIMA I OVAKVIM SLICNIM GUBICARIMA I POTVRDI SVE STVARI KOJE SU JOJ SE DOGADALE U ZADNJE VRIJEME. POZDRAV COBANI I POPRAVITE PODLOGU ILI IZVEDITE OVCE DA NE PASU PRED UTAKMICU ODE VAM TEREN.....
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Da bog da vama uzeli stadion i vi krenuli od obične livade.Fuj stoko jedna.Kako te ovo nije stid pričatiOblak je napisao/la:Ovakakv klub poput ovih gradana treba odmah izbaciti iz PL BiH. Stadion i podloga jbt ko da se igra negdje u nekoj selendri najvecoj gdje ljudi sjede uz mezu i rakiju na tribinama.... dodite gradani kod nas pa da vidite sta je prava podloga...Odvest cemo vas u mionicu i gore imamo bolju podlogu od ove vase.... Dalje... O kojem vi ofsjadu pricate?Je li treba to dikutovati uopste?Pogledajte bolje pa ce te vidjeti da je cist ofsajd!Upravo taj igrac koji je dao go je bio u cistom ofsajdu! Kod nas se uvijek sviralo faul na golmanu ovo sto se kod vas ne svira na 23:54 i to gostujucem golamnu! Nigdje nema sudenja kao u Gradaccu.Povaljeni smo bili sto puta na domacem terenu i nikome nista. Odgovorno tvrdim da smo najkulturnija carsija koja ima premijerligasa, ne zato sto nas ima malo, a ima nas za razliku od koje kakvih ovdje seljacina, nego zato sto smo sportska carsija i gledao na to sve kao na takmicenje koje mozda i ima svoju buducnost.Tek sada vidim da nema nikakvu buducnost dok god su ovakvi i ovima slicni kriminalci u savezu gdje vedre i oblace. Ako ste vi mogli da dozvolite da jednog EVROPSKOG COVJEKA IZBACITE IZ TAKTA ONDA SVAKA VAM CAST. Peta nikada ne bih ovako odreagovao da nije bilo dobrog razloga za to! Ali ne sada ce te opet reci da ste vi u pravu! Zasto se ne iznese sve na TV tacno? Zasto ne naprave neku emisiju sa trenerima i ne vide sta se stvarno dogodoilo? Ne ne moze jer smo mi u pitanju! Eh da ste to Sarajevu ili Zelji uradili ne bih vas bilo na mapi nigdje bili bi olosi i klosari zadnji na svijetu... Ali nema veze JEDNA JE ZVIJEZDA, JEDNA JE CARSIJA, I MI SMO SRCA KOJA LUPAJU ZA ZVIJEDU EVROPSKU ZVIJEZDU KOJA CE AKOBOGDA DA SE IZBORI SA OVIMA I OVAKVIM SLICNIM GUBICARIMA I POTVRDI SVE STVARI KOJE SU JOJ SE DOGADALE U ZADNJE VRIJEME. POZDRAV COBANI I POPRAVITE PODLOGU ILI IZVEDITE OVCE DA NE PASU PRED UTAKMICU ODE VAM TEREN.....

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Jadan ne bio sta se palis jel vidis stadion!!! Svi pokusavaju ukrasti sve iz zvijezde ali dok je nas zvijezdi nece faliti nista! A vi koij ste naucili otimati i krasti slobodno kradite ali negdje drugo nista vam ne preostaje! Na sta spade ova drzava majko mila! Druze TITO ustaj ubij ovu bagru jer ni za GOLOG OTOKA NISU!!!!Crvena1981Armija je napisao/la:Da bog da vama uzeli stadion i vi krenuli od obične livade.Fuj stoko jedna.Kako te ovo nije stid pričatiOblak je napisao/la:Ovakakv klub poput ovih gradana treba odmah izbaciti iz PL BiH. Stadion i podloga jbt ko da se igra negdje u nekoj selendri najvecoj gdje ljudi sjede uz mezu i rakiju na tribinama.... dodite gradani kod nas pa da vidite sta je prava podloga...Odvest cemo vas u mionicu i gore imamo bolju podlogu od ove vase.... Dalje... O kojem vi ofsjadu pricate?Je li treba to dikutovati uopste?Pogledajte bolje pa ce te vidjeti da je cist ofsajd!Upravo taj igrac koji je dao go je bio u cistom ofsajdu! Kod nas se uvijek sviralo faul na golmanu ovo sto se kod vas ne svira na 23:54 i to gostujucem golamnu! Nigdje nema sudenja kao u Gradaccu.Povaljeni smo bili sto puta na domacem terenu i nikome nista. Odgovorno tvrdim da smo najkulturnija carsija koja ima premijerligasa, ne zato sto nas ima malo, a ima nas za razliku od koje kakvih ovdje seljacina, nego zato sto smo sportska carsija i gledao na to sve kao na takmicenje koje mozda i ima svoju buducnost.Tek sada vidim da nema nikakvu buducnost dok god su ovakvi i ovima slicni kriminalci u savezu gdje vedre i oblace. Ako ste vi mogli da dozvolite da jednog EVROPSKOG COVJEKA IZBACITE IZ TAKTA ONDA SVAKA VAM CAST. Peta nikada ne bih ovako odreagovao da nije bilo dobrog razloga za to! Ali ne sada ce te opet reci da ste vi u pravu! Zasto se ne iznese sve na TV tacno? Zasto ne naprave neku emisiju sa trenerima i ne vide sta se stvarno dogodoilo? Ne ne moze jer smo mi u pitanju! Eh da ste to Sarajevu ili Zelji uradili ne bih vas bilo na mapi nigdje bili bi olosi i klosari zadnji na svijetu... Ali nema veze JEDNA JE ZVIJEZDA, JEDNA JE CARSIJA, I MI SMO SRCA KOJA LUPAJU ZA ZVIJEDU EVROPSKU ZVIJEZDU KOJA CE AKOBOGDA DA SE IZBORI SA OVIMA I OVAKVIM SLICNIM GUBICARIMA I POTVRDI SVE STVARI KOJE SU JOJ SE DOGADALE U ZADNJE VRIJEME. POZDRAV COBANI I POPRAVITE PODLOGU ILI IZVEDITE OVCE DA NE PASU PRED UTAKMICU ODE VAM TEREN.....![]()
Bezpotrebna rasprava..bilo i proslo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.